IRC-Galleria

GaryCraft

GaryCraft

.....ja mihis mä jäinkään!
Päätinpä sitten vihdoinkin kirjoittaa tänne jonkinlaisen blogin tästä matkasta.. Onhan tää nyt sentään semmonen pommi omalla uralla, ettei paremmasta väliä. Sanotaanko näin että "viulut on ilmaisa, mutta kielet pitää maksaa itse"- on tämän seikkailun hinta. Joten mietipä hieman mitä haluaisin sinne matkalle ottaa mukaan. Joillekin varmasti olisi helppo nakki, mutta omalla kohdalla on ensimmäinen irtautuminen maan kamaralta, koko luokassa matkustajalentokone. Eli jännitystä riittää.

Tämän päivän suunnitelmiin kuului päättää lähdenkö Turusta autolla, bussilla vai junalla. Päätöstä ei vielä syntynyt. Toinen päätettävistä asioista oli myös yöpaikan suunnittelu Helsinki vai Turku. Tätäkään päätöstä ei syntynyt, joten matkasta tulee varmasti taas jotain sellaista mitä ei jälkikasvulle kannata kertoa. Tämän jälkeen suuntasin matkani kohti suurta ja mahtavaa Leather Heaven:iä, jossa yllätyksekseni oli aivan saatanan loistava kattaus uusia vaatteita laidasta laitaan, kannattaa siis käydä tutustumassa. Tuolta jäi kassin pohjalle uudet housut ja huppari.

Viimeisenä listassa oli käynti valokuvaliikkeessä ottamassa muutama kopio originaalista kuvamateriaalista, joka mahdollisesti on viimeinen otettu kuva Cliff Burtonista ennen kohtalokasta lipeämistä. Turha uhota, kuva ei ole vuotanut julkisuuteen 22 vuoteen ja kuvan omistajan pyynnöstä pidän huolen ettei kyseinen kuva tulevaisuudessakaan sitä tee. Joten mielenkiintoa riittää. Suunnitelmiin kuuluu, että pläjäytän nuo kuvat Herra Hetfieldin kouraan ja tokaisen, että olkaapa hyvä. Reaktiota en tiedä, mutta sen näkee sitten.

Nyt lusin iltavuoroa ja hommista ei tuu sitten yhtään mitään. Radio Rockissa hehkutin että lähden ovet paukkuen menemään jos en lupaa vapaa-päivään saa. Täytynee hieman oikaisa, tai toisin sanoen lisätä siihen, että vapaapäivä oli jo tiedossa, joten tämän vuoksi uhosin että jos on niin mulkku pomo ettei tämän matkan vuoksi anna vapaata niin antaa sitten olla. Vapaa päivä tuli niinkuin arvelin, ja pomo siis on edelleen rehti ja rehellinen, Eipä tästä asiasta muuta.

Luinpa tuossa juuri, että Radio Rockilla pyörii torstain ja perjantain välisenä yönä kello 00:00 tuo uusi metallica levy, ja sitä ennen kello 22-24 on Warm up show, jonne ilmeisesti päästään hehkuttamaan kuulumisia ja kertomaan tunnelmia. Lupaan hillitä itseni, enkä aio ryhtyä samaan fiilistelyyn kuin keskiviikkona 03.09 tein.. Joten tiedoksi vain eräille tutuille. hehe.

Eipä kait tässä muuta. Huomisen kuviot menee niin että siirsin iltavuoron, aamuvuoroksi ja aamu kuudesta, päivä kahteen hommia ja sitten alkaa fiilisten ja tunnelmien kasaaminen ja henkinen latautuminen Torstain koitokseen. Tästä se homma lähtee TJ 2 !!! KI TOOOS !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.