IRC-Galleria

Geiboi

Geiboi

You can't go out 'cause your roots are showing - Dye 'em black, oh dye 'em black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Unipäiväkirja 1.2Maanantai 02.02.2009 08:37

Oli pakko käydä jo yhdeksältä nukkumaan kun väsytti nii saatanasti :F Sehän sit jollakin kierolla tavalla kostautu painajaisilla. Koko yö meni ihan ihmeellisen ahdistavissa pätkissä.

Osa 1.

Järven/jonkin muun veden keskellä on talo/rakennus johon johtaa silta. Menen siltaa pitkin taloon. Talossa on ohuet seinät. Talossa on makuuhuone, jonne menen nukkumaan. Herään aamulla suu veressä, huoneen katosta roikkuu päättömiä vauvoja. Pitelen käsissäni pientä kättä.

Osa 2.

Ajan skootterilla(wtf) kouvolassa ja olen menossa korialle, on talvi. Päätän jättää mopon korian sillalle, takanani kun juoksee maratoonareita ja luntakin on kai niin paljon. Kävelen korialle kun tapaan pojan, poika näyttää minulle kuinka erilaisia muumilaivoja lipuu ohi, pojan äiti on yhdessä niistä töissä. Pojan öiti lupaa minulle kyydin kotiin, ja poika tulee mukaan. Jossain vaiheessa soitan isälle että skootteri on korialla, isä raivostuu.

Kun saavun pojan kanssa kotiin siellä on paljon ihmisiä, esimerkiksi ihanainen mitsii <3 sönkkäsin sitten huonoa englantia puolet unesta. Kysyn pojan ikää, poika on 14, olen hyvin HYVIN HYVIN pettynyt. Sanon pojalle; "Katsellaan parin vuoden päästä uudelleen" wtf

Osa 2½.

Olen korialla(MITÄ) ja olen prinsessa, siis sellainen disneyn prinsessa, ilmeisesti joutsenprinsessa. Uin joutsenena/prinsessana toisen joutsenen/prinsessan, ja prinssin kanssa joessa (kuvitelkaa sellainen laulukohtaus jostain disneyn piirretystä. SELLAINEN) ja lopulta prinssi ja toinen prinsessa erkanevat minusta, menen rannalle murjottamaan. Ajattelen kuinka blondeilla on helpompaa.

Vaunu tulee hakemaan minua, se menee äitipuoleni aarrekammion läpi, aarrekammio on täynnä timantteja.

Osa 3.

Olen löytyssä, ajelen isolla sinisellä Chevy Vanilla (<3) ja vastaan tulee punainen avoauto, en näe sen sisään mutta se kääntyy perääni ja ohittaa minut. Aavistelen pahaa.

Löytyn kaupalla roope ankka (kyllä, roope ankka) ampuu pellolle yrittäen metsästää susia. Menen hakemaan jotain rautaämpäriä, ämpärissä on sudenpentuja. Päästän sudenpennut menemään, mutta yksi niistä on kuollut. Hautaan sen ojaan ja itken, vannon kostavani roopelle.

Osa 3½.

Olen vieläkin löytyssä, juuri kääntymässä linjakujalle. Vastaan tulee punainen avoauto, se ajaa minun kaistallani ja pakottaa minut ajamaan ojan kautta ohi. Käännyn tienristeyksestä ja auto kääntyy perääni ja seuraa minua kotipihaan asti. Uni loppui tähän koska ansku tuli riehumaan mun sänkyyn v__v


Nyt ei pysty enää nukkumaan, tulisi vaan lisää kuolleita vauvoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.