IRC-Galleria

Geiboi

Geiboi

You can't go out 'cause your roots are showing - Dye 'em black, oh dye 'em black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Nootti itselle; katso Wilde, Bound, The Hunger, Mulholland Drive, Chicago, RHPS, The Countess


Lue; Dorian Grayn muotokuva, Teleny

/EDIT/

"The Hobbit on parhaillaan tuotannon alkuvaiheessa oleva elokuvahanke, joka perustuu J. R. R. Tolkienin romaaniin Hobitti eli sinne ja takaisin. Ohjaajana toimii Guillermo del Toro"

JESS, Pan's Labyrinth ja Devil's Backbone oli loistavii, ja nyt tää! Odotukset ainaki korkeella 8)

VERKKOYMPÄRISTÖHOMOILU ON PERSEESTÄMaanantai 10.08.2009 01:54

en osaa en :<<

http://www.youtube.com/watch?v=e_ztH2Sfb5cPerjantai 31.07.2009 03:12

HALUUN OLLA PELIKONSOLI

Unipäiväkirja 29.7.2009Keskiviikko 29.07.2009 15:36

Aloitan kolmatta vuotta jossain taidehomokoulussa, olen vähän myöhässä ja yritän löytää tutut juhlasalista. Joku ekaluokkalainen istuu porukkani vieressä ja hätistän hänet pois paikaltani, poika menee muutaman tuolin päähän ja sanon hänelle: "En minä pure." Poika hymyilee ja sanoo: "Oletpa sinä suorasukainen."

Istun porukassa johon kuuluu tuttuja opistolta ja Teemu. Olemme juhlasalissa ja rehtori puhuu tulevasta lukuvuodesta. Olen jättänyt kesätehtävät tekemättä. Tehtävänä oli "Armadan muotojen tutkimus visuaalisella kritiikillä" tai jotain sotalaivastoon liittyvää kuitenkin.

Menen Teemun kanssa laiturille kuvamaan kaloja, mutta äkkiä huomaamme vedessä mustavalkoisen dinosauruksen, lähdemme veneellä etsimään sitä. Teemulla on lemmikkileijona joka tulee mukaamme.

Lopuksi näin unta että taistelin oksilla käpymenninkäisen kanssa metsässä.

Unipäiväkirja 28.7.2009Tiistai 28.07.2009 14:51

Näin unta että menin takaisin yläasteelle parantamaan ruotsin ja matematiikan numeroa, minulla on mustat pitkät rastat. Kaikki ovat (yllätys) minua reippaasti nuorempia. Saan tietää että olen raskaana.

Menen kuusaalle synnyttämään, synnytys kestää ikuisuuden. Saan maailman kauneimman tyttölapsen. Heti kun saan tytön syliini annan sille nimeksi Adrian. (joo joo pojan nimi, satuin kattomaan eilen Watchmenin :--D)

Menen kouluun takaisin, nään siellä Kustin ja Tomin; kusti huutaa että "taisi jo poksahtaa!" Morjestelen ja puhutaan vauvoista. Kertoilen siinä jotain kasvukäyristä (?!) ja pojat naureskelevat naisten vauvakuumeelle.

Menen uimaan vauvan kanssa, on ilta. (johonkin uimalaan missä on monta pientä saarta) Vauva ui kuin aikuinen, itseasiassa Adrian näyttää olevan jo ainakin kymmenen. Mustat hiukset, vihreät silmät ja pisamia. Ja sellainen söpö rako hampaiden välissä.

Uni hyppää ja kävelen polulla talon ja rannan välissä, odotan nousuvettä. Vieressäni on vanhempi mies jolle sanon: "Tuo aalto on ihan kuin muumipeikko ja pyrstötähdessä!"

Tässä vaiheessa unta olen mies; itseasiassa olen Fall out boyn laulaja Patric! http://www.uglymales.com/wc/wp-content/uploads/2008/09/patrickstump.jpg

Minulla on mustahiuksinen kumppani, joka on surullinen. Menen vessaan laittamaan hiukseni kuntoon ja nostamaan sukkahousujani. (JOO'O) Menen kumppanini luokse ja halaan häntä lujasti, suutelen häntä ja kerron kuinka rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta.

Menemme kotiin, yritän riisua sukkahousuja huomaamattomasti mutta kumppanini huomaa ja alkaa nauraa. Huudahdan: "Tämä ei ole sitä miltä näyttää!"

END
On ihanaa kun tiettyihin bändeihin voi rakastua aina uudestaan ja uudestaan <3

Apua,Perjantai 24.07.2009 03:35

oli pakko peittää joka helvetin rako aitasta, shutter oli aika vitun hyvä! Parhaat pelottavat pikkutytöt taas vähään aikaan!

<3Torstai 23.07.2009 19:52

Nimpparit, jippiajee!Tiistai 21.07.2009 22:17

MEGABAILAAN YKSIN, onnee kaikille Jonnille, Jenneille, Johannoille etc!


BAILABAILA

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.07.2009 05:52

Katon FMA'ta ja ahdistun! TÄÄL ON NII HILJASTA JA PIMEETÄ D: