IRC-Galleria

Geiboi

Geiboi

You can't go out 'cause your roots are showing - Dye 'em black, oh dye 'em black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Unipäiväkirja 28.7.2009Tiistai 28.07.2009 14:51

Näin unta että menin takaisin yläasteelle parantamaan ruotsin ja matematiikan numeroa, minulla on mustat pitkät rastat. Kaikki ovat (yllätys) minua reippaasti nuorempia. Saan tietää että olen raskaana.

Menen kuusaalle synnyttämään, synnytys kestää ikuisuuden. Saan maailman kauneimman tyttölapsen. Heti kun saan tytön syliini annan sille nimeksi Adrian. (joo joo pojan nimi, satuin kattomaan eilen Watchmenin :--D)

Menen kouluun takaisin, nään siellä Kustin ja Tomin; kusti huutaa että "taisi jo poksahtaa!" Morjestelen ja puhutaan vauvoista. Kertoilen siinä jotain kasvukäyristä (?!) ja pojat naureskelevat naisten vauvakuumeelle.

Menen uimaan vauvan kanssa, on ilta. (johonkin uimalaan missä on monta pientä saarta) Vauva ui kuin aikuinen, itseasiassa Adrian näyttää olevan jo ainakin kymmenen. Mustat hiukset, vihreät silmät ja pisamia. Ja sellainen söpö rako hampaiden välissä.

Uni hyppää ja kävelen polulla talon ja rannan välissä, odotan nousuvettä. Vieressäni on vanhempi mies jolle sanon: "Tuo aalto on ihan kuin muumipeikko ja pyrstötähdessä!"

Tässä vaiheessa unta olen mies; itseasiassa olen Fall out boyn laulaja Patric! http://www.uglymales.com/wc/wp-content/uploads/2008/09/patrickstump.jpg

Minulla on mustahiuksinen kumppani, joka on surullinen. Menen vessaan laittamaan hiukseni kuntoon ja nostamaan sukkahousujani. (JOO'O) Menen kumppanini luokse ja halaan häntä lujasti, suutelen häntä ja kerron kuinka rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta.

Menemme kotiin, yritän riisua sukkahousuja huomaamattomasti mutta kumppanini huomaa ja alkaa nauraa. Huudahdan: "Tämä ei ole sitä miltä näyttää!"

END

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.