IRC-Galleria

MässyjouluKeskiviikko 27.12.2006 16:37

Örp.

Täällä duunissa ei ole mitään tekemistä välipäivinä joten rustailenpa aikani kuluksi
tarinaa joulusiekailuistani...

Seikkailu alkoi kaverijoululla Saran (LaBiatch) luona perjantaina, pöytä notkui kaikkea aina rosollista kinkkuun ja sinappisillistä graaviloheen. Halkesin. Emännälle kiitos mukavasta illasta. Kiitos myös Jontte, suska ja k_ice_a. Haluan päästä pian taas pelaamaan Rappakaljaa ja aikuisten Aliasta ;)
Saralta sitten eksyin paikalliseen. Seuraavana aamuna löysin olkkarista tyhjän punkkupullon ja puoliksi tyhjiä (tai täysiä) punkkulaseja. Kai siellä oli jotain kavereita käyny jatkoilla :P

Aatonaatto meni krapulaa parannellessa ja edellispäivän mättöjä sulatellessa.
Illalla katsoimme foo_:n ja patentti:n kanssa elokuvan 'Der Untergang' joka sopi teemaltaan -ah- niin ihanasti tämän iloisen perhejuhlan odotukseen. Patsy tarjosi puolet kebab-ateriastaan, josta sain selkeästi jotain tyttöpöpöjä, sillä loppuilta meni WC:ssä ravatessa.

Aattoaamuna kissa herätti mut jo 7.00 eikä nukkumisesta tullut tuon jälkeen lasta eikä paskaa. Ysiltä pakkasin lahjat, konvehdit, tähtitortut ja kissan ja päräytin kaupan kautta mutsille. Ja mässäily alkoi heti. Puolenpäivän maissa vyöryimme hautausmaalle viemään kynttilät ja sitten taas kotiin syömään joulupuuroa... puuhh...
Iltapäivä meni ketarat ojossa sohvalla ja alkuillasta päästiin joulupöytään, johan siinä ehti nälkä tullakin!
Ruoan jälkeen jaettiin lahjat. Oma saldoni oli seuraava:

- Sukat jokaiselle viikonpäivälle. 'Monday, Tuesday, Wednesday...' jne.
- Lordi-seinäkalenteri
- Leffalippuja
- Madventures II-boxi
- Vesku-Show DVD
- Kummeli Jackpot DVD
- Dharma Initiative-paita logolla varustettuna: http://www.dreamstrider.com/DHARMA%20LOGO.jpg

Lahjahässäköiden jälkeen edessä oli perinteinen pulkkamäkimiitti kavereiden kanssa. Tällä kertaa tosin ilman pulkkailua ja miitti meni muutenkin ihan reisille, sillä paikalle vaivautui itseni lisäksi vain mammutti .
Istuimme penkillä puoli tuntia odotellen muita lonkeroa/kaljaa siemaillen, sitten paloi päreet ja aloimme soitella ihmisille. Jotkut nukkui, jotkut muuten vaan jumitti ja jotkut oli pöndellä. Huonoja tekosyitä kaikki, varsinkin viimeinen. Thanks a million vaan, fuckers! No ei vaa :) Jouluna ei oo pakko tehdä mtn jos ei taho.

Mutsille palattuani alkoi koko perheessä ilmetä hyytymisen merkkejä, ainoastaan pikkubroidi skarppasi hakatessaan uutta Battlefield-peliään. Yhtäkkiä tiuku lähentelikin jo puoli kahta ja olin tekemässä lähtöä kotiin, kun huomasimme talon pihalla mustamaijan ja paskalakkien juoksevan naapuritalon ympäri fikkarit kädessä. Mutsi ei uskaltanu päästää mua ulos vaan pyysi jäämään sinne yöksi. Pikkuveljellä oli onneksi parisänky ja sammuinkin siihen alta aikayksikön, kun hän vielä pelasi silmät punaisina tietokoneella.

Kolmen aikaan yöllä havahduin mielettömään jumputukseen joka tuli jostain naapurista.
Joku oli ilmeisesti saanut joululahjaksi Elastisen uuden levyn ja päätti herättää koko naapuruston kilometrin säteellä 'Anna sen soida' -kappaleen sulosoinnuilla. Ei siinä mitään, ihan menevä kipale, mutta tartteeko sitä nyt VITTU samaa biisiä kuunnella repeatilla läpi yön hanat kaakossa! Sain kaikesta huolimatta jotenkuten nukuttua ja aamulla klo 7 heräsin siihen, kun broidi viimein lopetti pelaamisen, nappasi sängystä peittonsa ja tyynynsä ja meni lattialle nukkumaan... olin ilmeisesti vallannut koko sängyn itselleni. "Hups".

Aamupalan syötyäni ja kotiin päästyäni maksoin vähän univelkoja ja iltapäivällä kutsu kävi jälleen Saralle saunomaan ja kattomaan leffoja. Eikä mässäilyltä vältytty tälläkään kertaa, menyy sisälsi tyyliin 27:ää erilaista suklaata, popparia, sipsejä, karkkia, limua ja PIZZAA! Katsoimme elokuvat Rankka Päivä ja Weather Man; "kevyttä, piristävää" viihdettä ;) Sieltä porhalsin taas kotiin ja Perttu soitti On the Rocksista, lupasi soittaa uudestaan kun on tulossa itäänpäin, mutta taisi äijä jäädä sille tielle.

Tapaninpäivänä lähinnä koomasin iltapäivään asti, kunnes joku taas ehdotti leffailtaa
ja ennen pitkää istuimmekin pizzat (!!) sylissä Pertulla katsomassa 'Kaikki isäni hotellit' ja 'Hooligans'.

Ihan passeli ja *röyh* tukevahko joulu oli...

Nyt sitten varautumaan uuteen vuoteen. Näillä näkymin istumme mun kämpillä, teemme safkaa ja kahtomme/juomme paukkuja. Mitäpä muuta sitä tarvitsee... (?)

Uudenvuoden lupaukseni voisi olla se, että laihdutan taas pois ne 7 kg jotka tuli takas joulunpyhinä.

Parempaa uuttavuotta kaikille jotka tätä kanavaa kuuntelee.

Kuitti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.