IRC-Galleria

The Memory Remains (palailee pätkittäin)Maanantai 16.07.2007 13:29

Meikäläisen keikkakesä sitten huipentui eiliseen Metallica-pläjäykseen ja täytyy sanoa että perkeleen kovan keikan vetivät. \,,/

Tossa vähän osviittaa:
http://youtube.com/watch?v=MMWNkX-Kww4

Ei tosin ole omakuvaama, oltiin kentällä ja kuvasin kyllä kamerakännyllä muutamia pätkiä, mutta niitä nyt ei edes kehtaa juutuubiin uppia, karmeaa pikselipuuroa ja rätinää vain kaikki tyynni.

Ainoa ISO miinus tosiaan oli se v#%¤@$^ jonotussysteemi, aivan naurettavat kilometrijonot sinne kentälle!! Mentiin sitten jo pienessä epätoivossa Welldonea kiroten siihen stadikan parkkiksen terdelle vetämään kepua ja mietittiin josko sitä saisi myytyä lippunsa jollekin.

Parin tuopin jälkeen, vähän ennen kasia katsoimme stadionin suuntaan eikä oltu uskoa silmiämme; Ei YHTÄÄN jonoa!! Olivat kuulemma "vähän" löysänneet turvatarkastusta. Sitten vain kirmattiin porteille kuin sonnit ensi kertaa kevään laitumilla ja sisään päästyämme näky siitä järkyttävästä ihmismassasta sai leuat putoamaan.

Keikan jälkeen lähdettiin etsimään jatkomestaa ytimestä, mutta kaikkialle oli ihan jumalaton tunku.
Lopulta löydettiin ei niin täynnä oleva Loose Fredrikinkadulta ja sinne jäätiin pilkkuun asti.

Tänä aamuna sitten soitin duunikaverille klo 7 ja sanoin rehellisesti jääväni kotiin parantamaan krapulaa... tietysti jos pomo (tai joku muu) kysyy niin olen tottakai kuumeessa. Onneksi pomo on kuitenkin lomalla.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.