IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Minä olen.Perjantai 30.11.2007 00:20


Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 5 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.
Haasta tämän jälkeen 4 ystävääsi tekemään tämä.


1. Jukka on suomalainen muunnos Jogan- ja Jogha-nimistä, jotka puolestaan ovat Johanin tai ... Jukka on ollut suomalaisessa almanakassa vuodesta 1950 lähtien.

2. Jukka on kokenut tietojärjestelmäprojektien konsultti ja vetäjä, jonka erikoisalaa on ... Jukka on toiminut vuodesta 1991 internet-teknologiaan perustuvien ...

3. Jukka on rikkain näyttelijä! 12.11.2007 - 9:26 | Katso. Kotikadusta tuttu Jukka Puotila on ruutukasvojen Kroisos. puotila Näyttelijöiden ja tv-tähtien ...

4. Jukka on selaillut löytämiään artikkeleita, lukenut tiivistelmiä, ja tulostanut ... Jonkin ajan kuluttua Jukka on täysin sekaisin artikkelien kanssa, ...

5. Jukka julkaisi 2005 uuden “Minun lauluni” CD:n ja DVD:n, jolle on koottu kaikki hänen parhaat kappaleet vuosikymmenten ajalta: Jukka on takonut kymmeniä ...
This should be interestingPerjantai 07.09.2007 18:35

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN
LUKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT?
JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI
JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT, SAATAT YLLÄTTYÄ..
JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITETTAVASTI PELKURI....

Odottavan aika on pitkä. Perjantai 10.08.2007 10:56

Tänään se viimein alkaa, kesäloman viimeinen jemmassa ollut viikko!
Tosin viimeiset 4 viikkoa on tuntunut ihan lomalta muutenkin, kun pomo on ollu poissa kuvioista. Ollaan vain istuttu, luettu lehtiä, surffattu netissä, nukuttu taukohuoneessa ja käyty jopa terdellä. Ainoastaan tää lomaa edeltävä viikko on ollut yhtä helvetin hullunkarusellia ja meno senkuin pahenee ensi viikoksi, kun asiakkaat palailevat töihin.
Ei voisi siis parempaan saumaan lomaa toivoa.

Eipä tosin ole taas mitään käryä, mitä tekisi tai minne menisi. Sitä mökillä käyntiä oon pähkäilly viikkotolkulla, olisi kiva käydä pitkästä aikaa, mut en kuitenkaan viihtyisi siellä ylhäisessä yksinäisyydessäni (puolta) päivää pidempää. Että onko se sitten 350 km ajamisen arvoista....

Enpä tiiä saatana... No en ressaa asiasta, pääasia että on LOMALOMALOMA!

http://www.youtube.com/watch?v=MOIb3r5UyVw

The Memory Remains (palailee pätkittäin)Maanantai 16.07.2007 13:29

Meikäläisen keikkakesä sitten huipentui eiliseen Metallica-pläjäykseen ja täytyy sanoa että perkeleen kovan keikan vetivät. \,,/

Tossa vähän osviittaa:
http://youtube.com/watch?v=MMWNkX-Kww4

Ei tosin ole omakuvaama, oltiin kentällä ja kuvasin kyllä kamerakännyllä muutamia pätkiä, mutta niitä nyt ei edes kehtaa juutuubiin uppia, karmeaa pikselipuuroa ja rätinää vain kaikki tyynni.

Ainoa ISO miinus tosiaan oli se v#%¤@$^ jonotussysteemi, aivan naurettavat kilometrijonot sinne kentälle!! Mentiin sitten jo pienessä epätoivossa Welldonea kiroten siihen stadikan parkkiksen terdelle vetämään kepua ja mietittiin josko sitä saisi myytyä lippunsa jollekin.

Parin tuopin jälkeen, vähän ennen kasia katsoimme stadionin suuntaan eikä oltu uskoa silmiämme; Ei YHTÄÄN jonoa!! Olivat kuulemma "vähän" löysänneet turvatarkastusta. Sitten vain kirmattiin porteille kuin sonnit ensi kertaa kevään laitumilla ja sisään päästyämme näky siitä järkyttävästä ihmismassasta sai leuat putoamaan.

Keikan jälkeen lähdettiin etsimään jatkomestaa ytimestä, mutta kaikkialle oli ihan jumalaton tunku.
Lopulta löydettiin ei niin täynnä oleva Loose Fredrikinkadulta ja sinne jäätiin pilkkuun asti.

Tänä aamuna sitten soitin duunikaverille klo 7 ja sanoin rehellisesti jääväni kotiin parantamaan krapulaa... tietysti jos pomo (tai joku muu) kysyy niin olen tottakai kuumeessa. Onneksi pomo on kuitenkin lomalla.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...


"Viideltä saunaan ja kuudelta..."Perjantai 13.07.2007 18:08

Pomo lompsi lomalle ja me karattiin duunikavereiden kaa terdelle vetäseen "yhdet".
Onpa hilpeä loppupäivä sorvin ääressä <3 *hik*

Kesän keikkakalenteri vol. 2Perjantai 29.06.2007 12:11

26.5. Suburban Tribe, Tavastia
ja
7.6. Mötley Crüe, Helsingin Jäähalli
*CHECK*

Tänä vkonloppuna!!!
29.6. - 1.7. Tuska Open Air Metal Festival

14.7. Aarne Tenkanen, HangOut10 :DD

15.7. METALLICA, Olympiastadion \,,/ ò_Ó \,,/

(... Sain juuri tietää että pomon loma alkaakin sopivasti 16.7. joten voi huoletta riehua koko Metallican keikkaillan ja jäädä seuraavana päivänä kotiin parantelemaan darraa <3)

Takaisin sorvin ääreenMaanantai 25.06.2007 18:36

Voi jeesusperkele kun väsyttää!!! -_-
Kolmen viikon loma on nyt sitten ohi, elokuussa (KAHDEKSAN VIIKON KULUTTUA!!1) olisi vielä yksi jämäviikko lomaa. Sitä odotellessa... zzz...

Tuon 3 viikon aikana ei kyllä tapahtunut juurikaan mitään, en käynyt missään enkä tehnyt mitään (jos ei ryyppäämistä lasketa, krhm). No okei, ekan viikon aikana sentään harrastin liikuntaa; pyöräilin ihan sikana ja lenkkeilin. Toka viikko meni kokonaan löhötessä, syöpötellessä ja leffoja katsellessa huonon sään takia. Tokan viikon lauantaina olisi ollut mahdollisuus lähteä mutsin kanssa mökille Virtasalmelle, tuohon ihanaan, pieneen perähikiän takapajulaan, täynnä niin sukurutsaista porukkaa että puolet pyörii tolpan ympäri kettingissä silmät eri korkeudella.
Päätin kuitenkin jäädä kotinurkkiin homehtumaan, ehkä menen käymään siellä sitten elokuussa... ehkä.
Viime viikolla sitten söin mahdollisimman kevyesti ja kävin ahkerasti salilla, koska Juhannuksena tulisi vääjämättä vedettyä sellaiset rasvapommiöverit, että sulattelen samoja ruokia vielä ensi viikonloppuun asti. Ja niinhän siinä kävi.

Juhannus menikin tosi mukavasti, perinteisissä merkeissä Wyllipossen kanssa
patentti:n takapihalla grillaillessa ja juhannusjuomoo, olovitehtaan luomoo naatiskellessa. Perjantaina päädyttiin jatkoille Hänkkäriin, lauantaina kävin moikkaamassa reinbou:ta ja sitruska:a Valkeissa Öissä. Tulipahan sielläkin taas laulettua ne bravuurit :) Valkeista kompuroitiin vielä Hänkkään jatkojen jatkoille ja loppuilta/yö oli mitä mainioin.

Mutta, mutta... nämä viimeiset 2 päivää ovat olleet yhtä liskodiskoa ja pelkotiloja täynnä, varsinkin tänään on ollut sellaista vapinaa ja kylmää hikeä että oksat pois.
Aamulla herättyäni klo 6.20 töihin, katsoin peiliin ja olin saada paskahalvauksen kun takaisin tuijotti vieras naama; mustat silmänaluset, räkä poskella ja tukka pystyssä (4 mm siili). Suihkussakin oli pakko istua lattialla seinää vasten, kun ei hennot jalat kantaneet. Kylmän suihkun virkistäessä sain sen verran koottua ajatuksia ja voimia, että sain lopulta kammettua itseni pystyyn, puettua päälle ja nakit silmillä hoittaroitua bussipysäkille.
Työmatkalla päätin, etten pistä tänään tikkuakaan ristiin toimistolla. Tähän mennessä en ole avannut ensimmäistäkään työtä ja kello on nyt 15.29, eli so far so good. Puolen tunnin kuluttua lähden kuin jänis makuulta, haen kissalle kaupasta uudet hiekat paskahuussiin ja kotiin päästyäni kääriydyn peittoon maksamaan univelkoja.

Huhhuh, että sellainen päätös lomalle. Nyt ei taas tarvitsekaan rypeä moneen viikkoon.................................................................................................................................................................................. Paitsi että ensi vkonloppuna on TUSKA!! :OYYKAAKOOJANEE!!!
Tyytöt tykkää tyytöt tyttyt tyytöt tykkää tyytöt tyttyt.. *CHA-BLAMMO*


[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 03:16

Jos luet tämän,
kirjoita biisi, joka
sinulle tulee mieleen
minusta. Kiitos.

Kopioi omaan päiväkirjaasi.

Miesten säännötTiistai 08.05.2007 15:44


Kuulet aina "säännöistä" naisten kannalta. Tässä ovat nyt säännöt miesten kannalta. Nämä ovat meidän sääntömme! Huomaa että ne on kaikki numeroitu 1:ksi TARKOITUKSELLA!

1. Opettele toimimaan vessan istuinrenkaan kanssa. Olet jo iso tyttö. Jos se on jo ylhäällä, laske se alas. Me tarvitsemme sitä ylhäällä, sinä alhaalla et kuule meidän valittavan että olet jättänyt sen alas.

1. Lauantai = Urheilua. Se on kuin täysikuu tai vuorovesi, anna sen olla.

1. Shoppailu EI ole urheilua. Ja ei, me emme tule ikinä ajattelemaan niin.

1. Itkeminen on kiristämistä.

1. Pyydä mitä haluat. Selvennetäämpä tätä:
- Hienovaraiset vihjeet eivät toimi!
- Voimakkaat vihjeet eivät toimi!
- Ilmiselvät vihjeet eivät toimi!
- Sano se suoraan!

1. Kyllä ja Ei ovat täysin hyväksyttäviä vastauksia lähes kaikkiin kysymyksiin.

1. Tule luoksemme ongelman kanssa, jos haluat apua sen ratkaisemisessa. Sitä me teemme. Sympatiaa varten ovat tyttökaverit.

1. 17 kuukauden päänsärky on ongelma. Mene lääkäriin!

1. Mikä tahansa mitä sanoimme puoli vuotta sitten on kelpaamaton argumentti. Itseasiassa kaikki kommenttimme mitätöityvät viikossa.

1. Jos et pukeudu kuin Charlien Enkeli, älä odota meidän reagoivan saippuaoopperoiden kavereiden tapaan.

1. Jos olet mielestäsi lihava, niin todennäköisesti olet. Älä kysy meiltä.

1. Jos jokin mitä sanoimme voi tulkita kahdella tavalla ja toinen niistä saa sinut surulliseksi tai vihaiseksi, me tarkoitimme sitä toista.

1. Voit pyytää meitä tekemään jotain tai kertoa miten haluat sen tehtävän. Et molempia. Jos kerran jo parhaiten tiedät miten tehdä se, tee se itse.

1. Milloin suinkin mahdollista, sano sanottavasi mainosten aikana.

1. Kristoffer Kolumbus ei tarvinnut ohjeita, emmekä mekään tarvitse.

1. KAIKKI miehet näkevät vain 16 väriä, kuten Windowsin oletusasetukset. Persikka esimerkiksi on hedelmä, ei väri. Kurpitsa on myös hedelmä. Eikä meillä ole aavistustakaan mikä malvanvärinen on.

1. Jos se kutiaa, sitä rapsutetaan. Me teemme sitä.

1. Jos kysymme mikä on vialla ja vastaat "ei mikään", me käyttäydymme kuin mikään ei olisi vialla. Me tiedämme sinun valehtelevan, mutta se vain ei ole kaiken sen hässäkän arvoista.

1. Jos kysyt kysymyksen johon et halua vastausta, odota vastausta, jota et halua kuulla.

1. Älä kysy mitä ajattelemme, ellet ole valmis keskustelemaan aiheista, kuten jalkapallo, juominen tai autot ja moottoripyörät.

1. Sinulla on riittävästi vaatteita.

1. Sinulla on liikaa kenkiä.

1. Olen hyvämuotoinen. Pyöreä on muoto.

Kiitos että luit tämän. Kyllä, tiedän, joudun nukkumaan sohvalla tänäkin yönä, mutta tiesitkö, että miehet eivät todella piittaa siitä. Se on kuin retkeilyä.


Remember when we used to look how the sun sets far away?
And how you said: "This is never over"
I believed your every word and I guess you did too
But now you're saying : "Hey, let's think this over"

You take my hand and pull me next to you, so close to you
I have a feeling you don't have the words
I found one for you, kiss your cheek, say bye, and walk away
Don't look back 'cause I am crying...

I remember little things you hardly ever do
Tell me why
I don't know why it's over
I remember shooting stars, the walk we took that night
I hope your wish came true, mine betrayed me

You let my hand go, and you fake a smile for me
I have a feeling you don't know what to do
I look deep in your eyes, hesitate a while...
Why are you crying?

Tallulah, It's easier to live alone than fear the time it's over, oo-ooh...
Tallulah, find the words and talk to me, oh, Tallulah,
This could be... heaven

I see you walking hand in hand with long-haired drummer of the band
In love with her or so it seems, he's dancing with my beauty queen
Don´t even dare to say you hi, still swallowing the goodbye
But I know the feelings still alive, still alive

I lost my patience once, so do you punish me now
I'll always love you, no matter what you do
I'll win you back for me if you give me a chance
But there is one thing you must understand

Tallulah, It´s easier to live alone than fear the time it´s over
Tallulah, find the words and talk to me ,oh, Tallulah,
This could be...

Tallulah, It´s easier to live alone than fear the time it´s over
Tallulah, find the words and talk to me ,oh, Tallulah,
This could be...

***SONATA ARCTICA - TALLULAH***
« Uudemmat -