IRC-Galleria

Gide

Gide

Elämä kouluttaa..

Aina ei ole helppoaTiistai 22.05.2007 19:24

Oon hikiällä kaverilla hoitamassa hppoja ja totuttelemassa tänne kun syksyllä meijän neiti muuttaa tänne ja tästä tulee sit varmaan mun toinen koti. :) Oon saanu mun ajatuksetkin selvitettyä ja mietittyä mitä mä haluun tehdä elämälläni. Eilen oli tosi paska fiilis mut nyt tietää taas asioista vähän enemmän ja tietää mitä tekee. :) Olo on todella hyvä. :)

Asiasta hypätään kukkaruukkuun Ihana kattoo kun ronja (Kaverin koira) makaa tossa sohvan vieressä ja ottaa niin rennosti pieni kuorsasus kuuluu. Tessa on vissiin ylhäällä nukkumassa ja viivi keittiössä. (Kaikki kolme näístä on sit koiria) Tosi rauhallista akvaaion lamppu ja suodatin vaan hurisee muuten on ihan hiljasta. Kävin liikuttamassa jennin puolesta Roosan sen toisen hevosen ja vein ne molemmat ulos. Vaikka aamulla tuntu siltä ettei tästä päivästä tuu yhtään mitään nii kuitenkin kaikki jotenkin selvis kun jakso nousta ylös. Jakso vaan lähtee tekee asioita. Näin ensimmäisen kyyn tänään kun olin lenkillä Roosan kanssa. Se kyllä ilmeisesti oli kuollu ainakin sen pää näytti aivan liiskaantuneelta. En kyllä jääny hevosen kanssa tutkimaan sen tarkemmin asiaa.

Kauhee ikävä omia pikku vauvoja jotka on kotona. Matosta, mushua, veetiä, viljamia, fabioo, bustaa ja tietysti heppoja jotka tosin on porukoilla. :) Onneks täällä on kummitädin rakkaat. :) Joo ei mulla tylsää ole tai mitään varmaan tekstikin on sen mukasta että hieman on tylsää... xD Hommat on hoidettu. Karsinat siivottu hevoset hoidettu ja ruoka laitettu valmiiks... Oishan tuolla vielä toi puru kasa mikä pitäis siirtää paikasta toiseen mutta sattuu jo selkään nii pitää vähän aikaa ottaa iisisti... Ihmiset jotka tuette tän saa mulle myös kommentoida! xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.