IRC-Galleria

Giulia_

Giulia_

Äiti ja äidin tytär

Tulipahan taas reissattua...Perjantai 11.07.2008 12:20

5.7. tuli lähdettyä porukoitten matkaan... ja 6.7. oli jo nokka kohti merta.

Aloitimme matkamme erittäin hyvissä keleissä, mitä nyt parit pisarat tuli vettä. Matkamme alkoi tosiaan Koukkusaaresta kohti Sapokkaa. Sapokassa tankattiin ja saatiin pieni proviantti (siskoni toi tavaroita kotoonta joita oli sinne unohtunut).
Sapokasta mukaamme lyöttäityi tuttaviemme perhe, heidän kanssaa otimme suunnaksi Karhusaaren. Saareen päästyämme alkoi kuopan kaivaminen ja rosvopaistin teko oli alkanut. Seuraavana aamuna aikasin laittamaan paisti monttuun ja odottelu alkoi (ihme ja kumma kun kaivoimme paistin ylös se oli kypsä).
Syötyämme ja laitettuamme veneet kuntoon, kolme veneinen seurueemme oli valmis jatkamaan matkaansa. Suunnaksi otimme Haapasaaren. Haapasaaressa kävimme vain kaupassa tankkaamassa ruokavarabtoja (ja juoma). Siitä jatkoimme kahdella veneellä kohti Ulko-Tammiota. Seurueemme kolmas vene jäi odottamaan kavereitaan.
Ulko-Tammioon pääsimme hyvin. Saarta tuli kierreltyä molempina päivinä hiukan. Toisena päivänä seurueemme puuttuva jäsen ja heidän ystävänsä saapuivat myös Ulko-Tammioon. Mutta kuten aina se liikkeelle lähtö koitti kolmantena aamuna. Suuntana Tammio, Virojoki ja Klamila.
Tammiossa vain käytiin piiphatamassa ja katsomassa mimmoinen paikka se oikein on. Virojoella syömässä ja kaupassa. Ja oli muuten kuuma päivä... hiki tulee vieläkin kun muistelee.
Klamilassa tosisaaan yövyimme. Ja eilen (10.7.) tulin kotiin. Olisi ollut kyllä kiva jäädä jatkamaan matkaa, mutta kun on muita menoja on pakko tyytyä tilanteeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.