IRC-Galleria

Gurin

Gurin

Yuuoumaishin, yuuoumaishin!

Jehova pelastaa. Tai sitten ei.Maanantai 04.06.2012 20:09



Okei, täähän on mahtava ja opettavainen video Jehovasta....vai onko? Jehovan todistajat ovat ihan toisenlainen poppoo, veri on kaiken pahan alku ja kuolemankaan uhalla ei verisiirtoja oteta. Ei unohdeta niitä hattuja myöskään ja stereotyyppisiä harmaapartoja mustine pukuineen.

Puretaan tämä video ihan maan tasalle. Ensinnäkin lapsi saa jonkun taikasotilaan figuurina ystävältään. Fuck yeah, poika sosialisoi ja vaihtaa ikäistensä keskuudessa olevaa arvotavaraa. Täähän on mukava heppu, tämä. Sitten äiti näkee lelun ja vähän karsaasti katsoo sitä. Välipalan äärellä äiti alkaa pusertamaan uskonnollisia sääntöjä pojan päähän. Niitä samoja sääntöjä mitä jätkä on mitä luultavimmin yrittänyt unohtaa parhaansa mukaan, niihin kun liittyy muistoja raastavista uskonnon kertaustunneista kolmevuotiaana.

Äiti vaihtaa kyselystä syyllistämiseen ja vertaa omaa poikaansa syntiinlankeamuksen aloittajiin, Aatamiin ja Eevaan jotka ainakin omasta näkökulmasta tekivät paljon karmeamman teon kuin vastaanottivat kaverin lelun vaikka vain hyvän tahdon eleenä ja sosiaalisen kontaktin ylläpitämiseksi. Täähän luo massiivisen stressitason pojalle ja tietenkin se vastaa juuri siten, miten äitinsä haluaa pojan vastaavan.

Ja mitä lelulle tapahtuu? Palauttaako poika sen kaverilleen ja kiroaa äitiään ettei saa pitää mahtavaa lelua? EI VITUSSA. Äiti pistää pojan heittämään kaverinsa anteliaan lahjan roskiin kuin mikäkin kiittämätön lusmu. Sitten lähtee hymysuin ehdottamaan pyöräilyä lapselleen.

Siis ei jumalauta, täähän on ihan karmaiseva video. Vielä enemmän pelottaa tuon äidin ilmeet. Tuo valaistus luo aika karmaisevia näkyjä ainakin omille silmille. Tämä on ensi silmäyksellä hyvin geneerinen animaatio uskonnollisella teemalla höystettynä, mutta rivien välistä huomaa paljon muutakin.

Mitä tulee tehdä kun eriuskoinen jakaa kiinnostuksen kohteita? Torju ne täysin ja paiskaa romukoppaan. Entä jos joku tuttava tekee jotain väärin? Syyllistä ja muistuta kiveen hakatuista säännöistä joita noudattamalla pelastuu mahdollisesti pahimmalta kohtalolta jonka tiedät. Ja entä kun kaveri vihastuu kun heitit vittu sen parhaan lelun roskiin?

"Muttaku Jehova olis vihanen."

367n84.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.