IRC-Galleria

Gurin

Gurin

Yuuoumaishin, yuuoumaishin!

Blogi

« Uudemmat -

Shokki ja ihmetys.Torstai 11.10.2012 19:38

Gahaha, ylimielisyyden ja ylitsepursuavan itserakkauden virrat yhtyvät ja luovat massiivisen narsismin olemuksen joka minut kietoo itsensä syvyyksiin. Voittamattomuuden, potentiaalin ja järkkymättömän optimistisuuden voimat jatkuvasti tuulevat takaani sadan kilometrin sekuntivauhdilla, siivittäen juoksuani jopa legendaarisen SANICin tasolle. Monta ihmistä elämässäni, niin netissä kuin RL, katsoo maailmaa ja näkee rikkoutuneen ja syöpyneen paikan jossa vain muutama asia antaa valoa elää. Minä näen aarreaitan täynnä mahdollisuuksia, haasteita ja asioita joita parantaa. Täydellistä maailmaa en halua, vaan paranneltavan.

"Upgrading is the focus of my life. Upgrade my game, upgrade my character, upgrade my muscles, upgrade my confidence, upgrade my smile, upgrade my status, upgrade my sociality, upgrade my hair, upgrade my health, upgrade my e-peen, upgrade my conviction and upgrade my undying promise and gratitude for the one who sacrificed itself to get me this far."

Quotaan itseäni koska olen niin itsekeskeinen ja ylimielinen lukioteini. Minkäs teet.

Naiivius on joidenkin mielestä kirous. Jos tällaista on olla naiivi niin vittu senkun ollaan, on se parempaa kuin maailmalle murjottaminen. Sanoisin että jos tätä on olla naiivi, se on lahja eikä kirous.

Toisaalta, kutsun sitä itse optimismiksi.

Is birthday.Perjantai 22.06.2012 07:38

Gib hatten.
Und watch stream.

Is good.

Jehova pelastaa. Tai sitten ei.Maanantai 04.06.2012 20:09Okei, täähän on mahtava ja opettavainen video Jehovasta....vai onko? Jehovan todistajat ovat ihan toisenlainen poppoo, veri on kaiken pahan alku ja kuolemankaan uhalla ei verisiirtoja oteta. Ei unohdeta niitä hattuja myöskään ja stereotyyppisiä harmaapartoja mustine pukuineen.

Puretaan tämä video ihan maan tasalle. Ensinnäkin lapsi saa jonkun taikasotilaan figuurina ystävältään. Fuck yeah, poika sosialisoi ja vaihtaa ikäistensä keskuudessa olevaa arvotavaraa. Täähän on mukava heppu, tämä. Sitten äiti näkee lelun ja vähän karsaasti katsoo sitä. Välipalan äärellä äiti alkaa pusertamaan uskonnollisia sääntöjä pojan päähän. Niitä samoja sääntöjä mitä jätkä on mitä luultavimmin yrittänyt unohtaa parhaansa mukaan, niihin kun liittyy muistoja raastavista uskonnon kertaustunneista kolmevuotiaana.

Äiti vaihtaa kyselystä syyllistämiseen ja vertaa omaa poikaansa syntiinlankeamuksen aloittajiin, Aatamiin ja Eevaan jotka ainakin omasta näkökulmasta tekivät paljon karmeamman teon kuin vastaanottivat kaverin lelun vaikka vain hyvän tahdon eleenä ja sosiaalisen kontaktin ylläpitämiseksi. Täähän luo massiivisen stressitason pojalle ja tietenkin se vastaa juuri siten, miten äitinsä haluaa pojan vastaavan.

Ja mitä lelulle tapahtuu? Palauttaako poika sen kaverilleen ja kiroaa äitiään ettei saa pitää mahtavaa lelua? EI VITUSSA. Äiti pistää pojan heittämään kaverinsa anteliaan lahjan roskiin kuin mikäkin kiittämätön lusmu. Sitten lähtee hymysuin ehdottamaan pyöräilyä lapselleen.

Siis ei jumalauta, täähän on ihan karmaiseva video. Vielä enemmän pelottaa tuon äidin ilmeet. Tuo valaistus luo aika karmaisevia näkyjä ainakin omille silmille. Tämä on ensi silmäyksellä hyvin geneerinen animaatio uskonnollisella teemalla höystettynä, mutta rivien välistä huomaa paljon muutakin.

Mitä tulee tehdä kun eriuskoinen jakaa kiinnostuksen kohteita? Torju ne täysin ja paiskaa romukoppaan. Entä jos joku tuttava tekee jotain väärin? Syyllistä ja muistuta kiveen hakatuista säännöistä joita noudattamalla pelastuu mahdollisesti pahimmalta kohtalolta jonka tiedät. Ja entä kun kaveri vihastuu kun heitit vittu sen parhaan lelun roskiin?

"Muttaku Jehova olis vihanen."

367n84.jpg

Aiheettomat sydämetMaanantai 23.04.2012 17:06

Miksi? Ei teistä suurikaan osa edes tunne mua. Ihan sama tykkäätekö kuvasta tai surkeesta kuvatekstistä, ei genosta, talvella ei ees lumi kinosta. Painukaa mettään painimaan karhujen kanssa, se olis parempaa touhua ku sydämien antaminen mulle.

Sydänlihas on muutenkin ihan paska ruoanlaitossa, fileet ja sisäelimet on parempia.

Bwahaha, it's-a-me, ZonyMaanantai 02.04.2012 23:15

http://www.zone-preview.hentaikey.com/flash/ponydance.swf

ZONE'n aprillipilat on aina parhaita.

Taore paltiruns lerautom.Torstai 22.03.2012 20:59

"Nähdessään Jumalan kuudennen ihmistuhon, Andraste sai oudon ja murskaavan iskun olemukseensa. Niin vakuuttava oli se tunne, joka esitteli itsensä rakkauden enkelin ytimelle, että ylhäinenkin olento taipui polvilleen. Hämmentyneenä Andraste tunsi kuinka hänen sielussa levännyt myötätunnon siemen kukki ja vääryyden ruokkima viha leimahti. Kauniin muotonsa alla sykki oikeuden vasara kun Andraste laskeutui Maan päälle. Viha kuohui esteettömästi ympärille sulattaen joulukuun lumet ja avaten jäiset meret. Kyliä polttavat alhaisemmat enkelit saivat tuta rakkauden katkeran kilven kun Andraste heidät löysi. Yksikään kuolevainen ei enää saisi kärsiä hänen Isänsä virheistä.

Ihmisten pelastajista ensimmäinen oli herännyt."
FYI suht. pitkä teksti joten ottakaa kuppi kahvia ja mukava asento.

Jos teiltä vain löytyy aikaa ja englannin kielen osaamista, lukekaa tämä viesti jonka sain muutama päivä sitten.

"When you feel lost you need to seek the truth. You need to know the purpose of your life. You see....your life has two sides to it, one side you have no say in it, you are in state of submission...birth, death, breathing, eating, etc. The other side is your CHOICES. Why don't we choose to Submit? The creator of the heavens and the earth, the Lord of Abraham, Jesus and Muhamed: Peace and blessing upon them. Submit willingly to Him, worship Him alone, pray to Him alone, turn to Him alone, obey Him alone, worship Him alone because He is the only one worthy of worship."

"He is Allah, the One. "
(Quran :Chapter 113).

Now, when you translate the concept 'submit to one God' into Arabic language, you get the word 'Islam'.

When you enter Islam, you are not entering into a new faith, you are, in fact, entering the same religion which Jesus and moses and Abraham and Muhammad (peace be upon them) all believed in and preached to their people. Thus, you are spiritually getting connected with all these great men of God.

Secondly, God is All-Just, and when a baby is born, he/she is not born with the stigma of sin. All babies are pure and innocent and God has implanted an spiritual chip in each baby to recognize one true God. Thus, if we leave the baby alone to grow up, without any outside influence, then the baby will grow up to recognize, worship and submit to One God (which is Islam). All babies are born as Muslims (one who submits to one God).

With that said, I invite you to embrace Islam and start following the way of life lived by all the Prophets. I bear witness that there is no entity worthy of worship except one God Allah, and I bear witness that Muhammad is the messenger of Allah.


Aijjaa.

No ensinnäkin, miksi minun tulisi liittyä juuri islamiin jos juutalaisuus ja kristinusko on yks ja sama? Jos meikä niihin liittyy niin sehän ajaa saman asian, vai? Mutta ei, nehän on samaan aikaan väärä ja oikea. Kato ehkäpä ne ymmärtää pyhää Allahia väärin ja tekee kaiken väärin mutta palvoo oikeata Jumalaa, ken tiet-

Ja paskanmarjat!

Jos Jumala on olemassa, on se yksi vitullinen kasa ihmisvihaa ja diktatuuria. Minun ei tarvitse "tulla uskoon", minä olen jo uskovainen, mutten kantaani jaa elleivät muut halua sitä kuulla. Tällainen uskonnollinen herätys on varmasti hyvässä tarkoituksessa levitetty, mutta se idea mitä tämä uskonto mukamas ajaa on yhtä paha kuin itse Perkele, ellei pahempi.

Minä olen niellyt sellaisen seipään ettei selkä taivu, ei miehelle kuin Jumalallekaan. Silti mieluummin kumartaisin vieressäni istuvaa Helsingin koditonta alkoholistia kuin maailman ehkäpä suurinta rikollista ja ihmisoikeusten laiminlyöjää eli Jumalaa.

[Täytynee muistuttaa, että jos luette tätä niin ottakaa aihe siitä näkökulmasta että Jumala on olemassa. Luettuanne ja haukuttuanne uskojani voitte taas mennä agnostiseen/ateistiseen mieleenne. Pyydän vain hetken avoimuutta jollei teillä sitä jo omasta takaa ole.]

Eli islam on pähkinänkuoressa alistumista korkeammalle voimalle. Okei, mitäs vittua se Allah haluaa teidän alistuvan? Ihan sama, kutsutaanko sitä Allahiksi, Jumalaksi tai Jahveksi, se on yksi ja sama kusipää kuitenkin. Mitä se alistuminen Häntä hyödyttää? EI MITÄÄN MUUTA KUIN ANTAA JUMALALLISEN STONDIKSEN SEN SADISTISELLE MIELELLE.

Toisaalta, ehkäpä tässä opetellaan nöyryyttä ja rauhaa? NOPE. Ei se rauha ainakaan ole koska sitähän perkele jihadia harrastettiin juuri islamin alkuaikoina. Ei se trendi noin vaan syntynyt, sehän se alun perin oli tapa levittää uskoa eli miekalla uhaten. Nöyryyttä tuskin haetaan kun sharia ja burkat runnotaan naisten kurkuista alas ja miehet taas vie koko kadun leveyden alistamalla vastakkaista sukupuolta oman egonsa vuoksi. Nöyryys on siitäkin kaukana.

Ja ei tässä islam ole syypäänä, muistakin uskonnoista löytyy vittu ihan samoja piirteitä, lyön vetoa että jos kristinuskon ja islamin syntypaikkoja olisi vaihdettu, Jeesus Kristuksesta olisi tehty pommipää-pilakuvia ihan yhtä hyvin kuin Mohammedistakin. Sen sijaan puolet Amerikan mantereesta palvoisi tälläkin hetkellä pyhää Allahia ja dissais miten Lähi-Idän "irakilaiset mutiaiset" palvoo paskanaama Kristustaan.

Ei ne ihmiset ole kuitenkaan syypäitä. Kidutettu ja sorrettu mieli muuttuu alistajansa mielen mukaan ihmisen kuolevaisuuden vuoksi. Ei meidän laji ole vahva. Mehän ollaan kaikki heikkoja ja hyvinkin hauraita Jumalaan ja sen perkeleellisen ison enkeliarmeijaan verrattuna. Me ollaan kaura ja Jumala on tilan omistaja. Vittuako me voidaan tehdä, lopettaa kasvaminen?

No ei, äkkiäkös se kylvää uutta viljaa.

Henkilökohtainen uskontoni taas sanoo ihmiskunnan jonka me tunnemme olevan piilossa Jumalan tyrannialta sattuman kautta. Pitkä tarina, mutta pointtina on se että enkelit, Jumalan omat lapset oppivat meiltä kuolevaisilta rakkautta ja empatiaa, jotain mitä nuo tunteettomat oliot ei aiemmin tunteneet. Sen takia meillä on mahdollisuus kasvaa ja kukoistaa Jumalasta riippumattomina, todellisesti itsenäisinä. Sen takia meillä on vapaa tahto ja se mitä me tällä hetkellä sillä tehdään on melkoisen perseestä, mitä nyt Joseph Kony eli lastenhaaremin ylläpitäjä Ugandassa, Adolf Hitler natsien kera ja Osama/Obama Incorporated.

Niin kauan on palvottu Jumalaa ja muita, meitä korkeampia olentoja ukkosten pelossa. Nyt kun meillä on vapaus, mitä jos otettaisiin vähäsen oma-aikaa? Ne jotka minua kutsuisivat itsekkääksi tai saatananpalvojaksi, en ole lähelläkään kumpaakaan. Kun sanon oma-aika, tarkoitan ihmiskuntaa, en itseäni yksilönä. Miksi meidän tulisi heittää oma mielihyvämme helvettiin ja varoa sitä, sen sijaan alistua jollekin tyrannille kuin heikot pavunvarret?

EI, SANON MINÄ!

Juju on se, että vaikka yksilö on heikko, ihmisellä on suurempi lauma ympärillään nyt kuin koskaan aiemmin tuntemassamme elämän historiassa. Yli seitsemän miljardin sielun voima täytyy jo tuntua Jumalankin lihassa saatanallisena piikkinä. (no pun intended) Saatanaa tässä ei valtaan yritetä saada, senhän se Helvetti on ja sinne ei kukaan halua. Mutta Jumala se on joka meidät sinne viskaa, ja ihan yhtä hyvin sekin voi mennä Helvettiin meidän sijasta sen fasistisen taivaan kanssa.

Joten nyt pyydän teiltä,arvon lukijoilta, muutamaa asiaa.

1. Mieti vähän omia uskojasi. Jos uskot sydämestäsi, pysy siinä. Ihminen olet uskosta riippumatta ja rakastan sinua sellaisenaan.

2. Sano mielipiteesi, vaikka millaista kritiikkiä ja haukkumista tulisi niin sen voin sietää. Haukkukaa aktivistiksi, saatananpalvojaksi ja tietämättömäksi teiniksi. Ylistäkää ajattelijana ja uniikkina yksilönä, kumpi tahansa käy kunhan mietitte asiaa siinä vapaassa melonissanne joka harteillanne seisoo.

3. Ennen kaikkea, älä mieti miten voisit elää hyvin ettet joudu Helvettiin. Sen sijaan mieti miten voisit elää niin, että lajimme nousisi suurempaan kukoistukseen ja valtaisi suuremman osan maailmankaikkeudestamme jossa olemme silti vauvankengissä.

Päivän opetus: "Älä palvo Jumalaa, palvo vierustoveriasi."

Another Valentine's day forever alone~Keskiviikko 15.02.2012 00:51

Taas yks ystävänpäivä itekseni.
Pelaten.
Waifua kattellen pimeessä huoneessa.

Hyvä elämä.

Johan on.Maanantai 23.01.2012 11:31

Meitsin nimi tarkoittaa lujaa tai vahvaa voimaa.
:megusta:

Katawa Shoujo~ [REVIEW]Perjantai 20.01.2012 09:17

katawa_shoujo_id_by_kagsacar-d3bzio2.jpg

http://katawa-shoujo.com/

En oikeasti tiedä miten aloittaisin. Itse olen hieman enempi räiskintäpelien ystävä, hyviä esimerkkejä on S.T.A.L.K.E.R, Half-Life, Killing Floor, Red Orchestra, Team Fortress 2 ja vanha kunnon seeässä. Tässä visuaalinovellissa on kuitenkin eräänlaista karismaa joka vetää minunlaistakin FPS-fanaatikkoa luokseen kuin hunaja kärpästä. Visuaalinovelli on tosiaankin kyseessä, vaikka henkilökohtaisesti en osaa päättää kuinka kuvailisin sen kanssa toimimista. Onko se sitten lukemista, katsomista vai pelaamista, en tiedä. Sen tiedän kuitenkin että se kannattaa.

Ensinnäkin aloitetaan koko homman ytimestä. Olet Hisao, perus japsilukiolainen joka saa kuolettavan sydänsairauden. Tämä heittää hänet pois terveiden maailmasta ja vammautuneiden tai muuten kyvyttömien kouluun, Yamakuun. Totta kai äijää alkaa moinen muutos vituttamaan, varsinkin kun joutuu popsimaan seitsemäätoista eri pilleriä joka päivä. Koulu ei olekaan niin Downs-syndrooman yliajama kuin herra uskalsi odottaa. Positiivisena yllätyksenä tulee se että hänen luokka on pullollaan kovinkin viehättäviä teinityttöjä, joskin kaikilla on jonkinlainen vamma. Yksi on kuuro, toinen on sokea ja niin edelleen. Eräillä ei edes ole kaikkia raajoja.

Pelin edetessä tarinassa tulee haarautumia ja saat eteesi päätöksiä. Menetkö vasemmalle vai oikealle (kuvainnollisesti puhuen) ja kaiken tämän keskellä itse tarina on oiva opas päätöksentekoon. Jos vain lukee tekstin ja on edes hippunen empatiaa ja omatuntoa sekä jonkinlainen sosiaalinen tausta ihmisten kanssa, ei tarvitse huolehtia valinnoista. Senkun menet oikealta tuntuvan vaihtoehdon kanssa niin kaikki järjestyy. Naapurisi Kenji saattaa muuten tulla juttelemaan viinapullo kädessä feministien salaisesta suunnitelmasta.

Hahmot ovat suhteellisen realistisia teeman huomioon ottaen. Ei ole yllätys että pelaajien keskustelut liittyvät tuhansiin miehisiin kyyneliin jotka tämä peli saa tulvimaan. Vaikka mitä luultavimmin hässimistä tulee olemaan tarinan varrella, se ei muutu miksikään tarkoituksestaan, vaan pysyy visusti vain välineenä edistää juonta ja hahmojen välistä suhdetta. Täytyy myöntää ettei itselläni tullut kertaakaan itsetyydytys mieleen pelatessani koska olin liian iloinen protagonistin puolesta. Senlainen voima tarinalla ja sen hienoudella on että se saa joka teinipojan pitämään vyön kiinni.

Aiheesta kolmanteen. Reittejä on monia ja kun yhdelle lähtee, yhdellä pysytään. Et voi kasata itsellesi haaremia niin kuin et todennäköisesti voi oikeassa elämässäkään. Kun päätät mielistellä sitä siroa puoliskottia rinnakkaisluokalla niin sitten myös keskityt siihen etkä kuse tilaisuuttasi yrittämällä jonkun muun tissejä. Savetus tosin on olemassa, mutta ei kannata spämmiä sitä ihan vain tarinan ja immersion vuoksi. Lisäksi jos et ole tallentanut ja kusetkin jonkun valinnan joka johtaa kivuliaaseen kuolemaan, voit skipata tekstin automaattisesti.

Muutama kielioppivirhe löytyy, mutta ne jotka eivät ole käyneet yliopistossa englannin maisterintutkintoa eivät tule niitä hevillä huomaamaan. Suosittelen vahvasti, Lilly ja Hanako 4 lyfe, peace.
« Uudemmat -