IRC-Galleria

Gurin

Gurin

Yuuoumaishin, yuuoumaishin!

Blogimerkintä

« Uudempi -

Shokki ja ihmetys.Torstai 11.10.2012 19:38

Gahaha, ylimielisyyden ja ylitsepursuavan itserakkauden virrat yhtyvät ja luovat massiivisen narsismin olemuksen joka minut kietoo itsensä syvyyksiin. Voittamattomuuden, potentiaalin ja järkkymättömän optimistisuuden voimat jatkuvasti tuulevat takaani sadan kilometrin sekuntivauhdilla, siivittäen juoksuani jopa legendaarisen SANICin tasolle. Monta ihmistä elämässäni, niin netissä kuin RL, katsoo maailmaa ja näkee rikkoutuneen ja syöpyneen paikan jossa vain muutama asia antaa valoa elää. Minä näen aarreaitan täynnä mahdollisuuksia, haasteita ja asioita joita parantaa. Täydellistä maailmaa en halua, vaan paranneltavan.

"Upgrading is the focus of my life. Upgrade my game, upgrade my character, upgrade my muscles, upgrade my confidence, upgrade my smile, upgrade my status, upgrade my sociality, upgrade my hair, upgrade my health, upgrade my e-peen, upgrade my conviction and upgrade my undying promise and gratitude for the one who sacrificed itself to get me this far."

Quotaan itseäni koska olen niin itsekeskeinen ja ylimielinen lukioteini. Minkäs teet.

Naiivius on joidenkin mielestä kirous. Jos tällaista on olla naiivi niin vittu senkun ollaan, on se parempaa kuin maailmalle murjottaminen. Sanoisin että jos tätä on olla naiivi, se on lahja eikä kirous.

Toisaalta, kutsun sitä itse optimismiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.