IRC-Galleria

v niin kuin varisPerjantai 04.08.2006 23:57

vitun pässit. te surkeat lampaat. ettekö osaa muuta kuin kirjoittaa vastauksia listoihin...? eikö teille ole "siunattu" aivoja? oletteko täysi kykenemättömiä omaan itsenäiseen ajatteluun? osaatteko vain vastata kysymyksiin, joiden olemassa olo on merkityksetöntä? - tämähän on vain hupia teidän arkeenne.

montgomery huusi ulkona.

kaikki tämä paska tappaa minut. olen yksin. mahtaako kukaan oikeasti tietää, miltä tuntuu yksinäisyys?

te pässit uskotte faktoihin, te antaudutte tiedolle ja unohdatte ymmärryksen. siihen johtaa se, että asioiden ilmaisuun tarvitaan kysymys! oma pää antaa vain vastauksen kysymykseen, se ei enää onnistu luomaan, ei johda uuden asian syntymiseen. te uskotte teknologian korjaavan, sukupolvien erheet. te luotatte keinotekoiseen paskaan. tuudittaudutte "viisaiden pässien" neuvoihin, sulaudutte massaan. niin - sehän on helpompaa. kun ei tarvitse kohdata ongelmaa, sen voi kiertää tai kieltää ja joku muu voi ratkaista sen puolestanne..........................

on vain ajan kysymys - kuolette kaikki.

onneksi niin tyhminä, että voitte kokea onnellisuuden.



sain eilen paniikkikohtauksen. ambulanssi tuli. miehet neuvoivat minua oikeaoppiseen itsemurhaan. minä en luovuta. the crow prevails.



minä en usko, että jaksan - fyysisesti - mutta minä en luovuta. minä en aio hävitä läjälle paskaa. ja jos tunnen voimani katoan, luon läjän paskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.