IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

pyörä ei vain liiku lumihangessaTiistai 02.02.2010 12:38

Olenko paha ihminen, kun en mene kouluun koska siellä sataa lunta ja raahen auraajat ovat tehotonta porukkaa (anteeksi nyt vain mutta oulussa kello 8 reikä reikä aamulla on tiet aurattuna ja täällä vasta sitten kun pääsen neliältä koulusta). Ymmärrän kyllä, on vittumaista aurata heti aurauksen perään tie kun lunta tulee niin vitusti ettei ihan pysy perässä.

Muttakun pyörä ei kulje hangessa. Ellei olle sitten extra size renkaat. Onhan minullakin nastarenkaat, mutta kun siellä on sen verran lämpöinen ilma, että lumi on niin pehmeää ettei siinä voi kulkea. Eilen sitä yritin. 25 minuuttia kesti päästä kouluun, jonka teen normaalilla kehnolla kelillä, 15 minuutissa, täysin auratuilla teillä 10 minuutissa ja kesällä alle 10 minuutissa. Ja matkakin on vain 2 kilsaa.
Niin, eilen yritin polkea lumihangessa. Pyörä ei pysynyt suorassa, se liusui puolelta toiselle ja kaaduinkin yhdesti ja satutin jalkani. Osan matkasta jouduin jopa kävelemään kun oli niin paljon lunta että pyörä upposi paikalleen.

Ja lisäksi, tänään on animaatiota, joka on lempiaineeni, enkä mene siltikään kouluun, KOSKA EN JAKSA ÄHKIÄ TUOLLA ULKONA JOS PYÖRÄLLÄ KESTÄÄ 25 MINUUTTIA NIIN KÄVELLEN SE ON JO 45 MINUUTTIA.
Ja minulla ei ole ruokaa täällä muuta kuin makaronia, vähän riisiä, nuudeleita ja jotain purkkiaineksia. Koska en jaksa mennä kauppaankaan. Enkä oikeastaan jaksaisi värkätä ruokaakaan.

Joten homehdun täällä ja kuolen nälkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.