IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 21.08.2012 12:11

Jos eläisin unelmaani...

Olisin
[] 0-14 vuotta
[x] 15-18 vuotta
[] 18-24 vuotta
[] 25-30 vuotta
[] 30-40 vuotta
[] 40-50 vuotta
[] 50 uotta tai enemmän

Olisin
[] 150cm tai vähemmän
[x] 151-160cm
[] 161-170
[] 171-180
[] 181cm tai enemmän

Olisin
[] Sinkku
[] Siltä väliltä
[] Parisuhteessa
[x] Kihloissa
[] Naimisissa
[] Leski

Asuisin
[] Suomessa, missä?:
[x] Ulkomailla, missä?: italia, englanti, hong kong.. aika moni paikka ois kiva.

[x] Omakotitalossa
[] Rivitalossa
[] Kerrostalossa
[x] Paritalossa
[] Asuntolassa

[] Yksin
[x] Kämppiksen kanssa
[x] Puolisoni tai tyttö-/poikaystäväni kanssa
[] Jonkun muun kanssa:

Hiukseni olisivat
[x] Blondit
[] Vaalean ruskeat
[x] Tumman ruskeat
[] Punaruskeat
[x] Oranssit
[] Punaiset
[x] Mustat
[] Violetit
[] Vihreät
[] Joku muu väri:

Hiustyylini olisi:
[x] Suorat
[] Kiharat
[x] Pitkät
[] Puolipitkät
[] Lyhyet
[] Rastat
[] Sivukalju
[] Kalju
[] Irokeesi
[] Joku muu:

Lapsia
[] On, montako?:
[x] Ei.

Ammattini?
- miljonääri/hyvintuottava bisnes, kahvilan pitäjä

Ystäväpiirini:
[] Pieni
[x] Suuri
Ystäväni olisivat: (kerro jotain ystävistäsi)
- juuri niitä ketä nytkin on.

Olisin:
[ ] Laiha
[x] Normaali painoinen
[x] Muodokas
[] Lihaksikas
[] Joku muu?:

Minulla olisi:
[x] Kissa
[x] Koira
[] Käärme/lisko
[] Kilpikonna
[x] Kaloja
[] Hiiri/rotta/gerbiili
[] Hamsteri/marsu
[x] Kani
[] Lehmä/porsas/lammas/vuohi yms.
[] Joku lintu
[] Joku muu?:

jou.

jee yesstyle!Lauantai 04.08.2012 23:26

ihan harmittaa ku kiinan vuotena en tilanny yhtään mitään niin menetin mun kaikki kupongit ja muut edut sitten yesstylelta. :(

mutta nyt tuli taas vähä tilailtuu vaatteiden lisäksi myös skinfoodin tuotteita. :)ekaks tuli tilattuu tää ihana huppari jota oon himoinnu jo varmaan vuoden <3 ihanaa ku tää ei ollu vielä poistunu myynnistä (kuten mulle käy ihan liian monesti.. :c)sit löysin uuden merkin jonka vaatteista tykkään ihan hirveesti! c: nää vaatteet on tosin aika hintavii niin ostin vaa pari halvinta mitä löyty... mut sitten ku on rahaa niin tuun kyl ostaa lisää~sit vielä skinfoodin tällänen lahjapakkaus ku haluun kokeilla jotain muitakin tuotteita. :) itellä mulla on kaktus hommeli ja sit royal honey tuotteita. meinasin kyl ostaa lisää niitä royal honeyta mutta ne oli tosi kalliita ja mulla on vielä jonkun verran jälellä niin se nyt saa oottaa.

sit vielä tuli ostettuu skinfoodilta ripsari, sit pari hametta ja yks paita ja yks tiikerin naamalla koristeltu mekko. :)

Fenfen's ShopTorstai 26.07.2012 07:18

http://fenfen-story.blogspot.fi/2012/07/fenfens-shop.htmlJos kukaan on kenkiä, vaatteita tai piirrustuksia vailla, niin tuonne vain katselemaan!

jesLauantai 21.07.2012 05:26

mulla ois vihdoin idea mun lopputyöhön, mut se vaatii iha vitusti töitä.... saa nähä jos se toteutuis. mä ainakin tykkään. :)

saa lukee koska oon paras.Perjantai 20.07.2012 04:05

jeeKeskiviikko 11.07.2012 04:14

Kattelen tässä kouluja sitten ensvuodelle ku valmistun ehkä viimein. Oon nyt tullu pitkän harkinnan jälkee siihen tulokseen et mun kannattaa vaa jatkaa suoraa kouluihin, koska media-assistentin tutkinto auttaa mut vaan massatyöntekijäksi ja haluan tulevaisuudessa tehdä johtotehtäviä niin jatkokoulutus vaaditaan. Mutta nyt tulee tää vaikeempi osuus et haluunko jatkaa tuolle filmipuolelle (3 vuotta) - eli periaatteessa samalle alalle mitä oon nytkin opiskellu mutta eri suuntaus - singaporeen, vaiko sitten syvemmät animaatio-opiskelut (4 vuotta pelkkää animaatiota) skotlantiin? Ja singaporessa ois sitten se et koulun jälkee mun pitää työskennellä singaporessa vielä 3 vuotta. Mutta ei mun tarvi välttämättä siellä sitä aikaa asua jos löydän sen verran hyvän sopimuksen, että voin tehdä etätöitä.

Juuh. Ja tosiaan skotlannin koulu ois halvempi ja parempi tutkinto, mut singaporen koulussa on enemmän tekemistä ja parempi ruoka ja siellä on paljon erilaisia kerhoja sun muuta. ja aasialaisia. mutta itse tutkinto ei niin kauheena innosta koska se on, no, aika perus. niih. mitäköhä sitä sit tässä tekis. ja sit siellä pääsyvaatimuksinakin oli tyylii et ota vaa yhteyttä nii katotaa mitä tehää.

voi perceMaanantai 25.06.2012 18:41

[Kyselyä ei löydy]näitä elämän valintoja. nyt ku oon vihdoin asettunu tänne suomen puolelle niin oikeesti, mun elämä on kyl vähän sekasortoa täällä. helpoin vaihtoehto ois jatkaa elämää sillain ku se oli, mutta kyllä kai sitä huvittas tehdä jotain suurempia muutoksiakin elämään kun näin uudestaan alan sitä rakentamaan...

oon miettiny paljoo vaihtoehtoi just sillee, et kaikkee ei voi saada kerrallaa. :I et pitäs iha alkaa valittee, eli galluppimuotona sit tämä, antakaa vähä suuntaviittaaaa. aaaa.

[Ei aihetta]Maanantai 25.06.2012 02:24

vituttaa olla näin vanha. muka pitäis olla joku elämä ku ikää tulee. haluun leikkiä poneilla.

....Sunnuntai 24.06.2012 22:42

en tiiä oonko surullinen vai ilonen tästä, mutta en oo varmaa ikinä kykenevä elämään normaalissa parisuhteessa. tai sitten mun pitäs vaa treenata mut se alku on jo niin hankalaa että siihen se aina jääkin. :(

mutta ainakin voin olla kaikkien kanssa ilman huonoa omatuntoa niin mitä sitä valittamaan! ;)

:----)Tiistai 19.06.2012 22:42

Mikäs tässä, istun 5 tähen hotellis, katon jotai korealaista kanavaa josta tulee joku dream concert ja jotai k-pop bändejä esiintyy. oon käyny jo kylvyssä ja myöhemmi sit suihkussa koska kylpy ja suihku on ah. Kiinas on vaikee löytää hyviä kylpemispaikkoja.
Nii ja tää nettikää ei oo paha hintane, oisin oottanu jotai et 30yuanii tunti mut ei ollu ku 18. Kyl viel pärjää. 8D

Nonii. Jatkan täs datailuu. Huomenna lähtö sit takas Suomee. Iha vitusti kamaa mukana. XDDDd yyh. NÄHÄÄ KOHTA!