IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:)Tiistai 08.05.2012 19:52

ihan kiva viikonloppu. clubilla meni vähän huonosti koska mun kaveri myöhästy junasta niin jouduin ottaa sen mukaan ja sillä nousi liikaa päähän et alussa ei ees pysyny pystyssä... joten jouduin pitää siitä sit huolta. mut ei mitää. menin mun kaverin tyttöystävän luo nukkuu. oon tavannu sen ja sen kämppiksen aijemminkin clubilla ja tanssinu niitten kaa niin ei ihan tuntemattomia ollu. sitten sillä tytöllä on vissiin rahaa ku se vei meidät syömään ja makso kaiken. käytii hyvällä aamupalalla ja sunnuntaina käytii syömäs jäätelöannokset, makso jotai 8 euroo annos. XD sit sillä oli autoki niin se kuskas meitä jokapaikkaan.

kävin kans kampaajalla ja vituttaa kyllä... ois pitäny maksaa melkee 40 euroo mutta mun hiuksista tuli niin rumat et maksoin sit 15 euroo. on nää nyt kyllä ihan ok, mutta siis sillon näytin joltain 10 vuotiaalta et ihan kiva. semmonen perus polkkatukka saatana. ja sanoivat viellä et ne on kunnon ammattilaisii siellä.

värjäsin kuitenkin hiukset kun tulin takas yanqingiin ja otsatukan pidän poissa tieltä niin kyllä pystyn vielä elämään.

tänään sit saatiin tietää et meidän koulussa on.... baari. tosi hieno baari. mentiin sinne auttaa joitakin oppilaita niitten esityksessä, kun ne osallistuu johonkin kilpailuun englanniksi. opettaa tekee drinkkejä. siellä sitten istuttiin, saatiin juoda ne drinkit jotka ne teki ja sit paranneltiin niitten esitystä. :---D ihan kiva. oli muuten tosi hyvät drinkit!

[Ei aihetta]Torstai 03.05.2012 18:46

huomen pekinkii sunnuntaina takas en tiiä missä nukun katotaa sit sunnuntaina jos oon vielä hengissä moro !

voihan pdtfyghuMaanantai 16.04.2012 07:45

en suosittele kellekkään yli kuuden tunnin bailaamista 10 sentin koroissa. ensin se on hyvää kipua jaloissa, seuraava päivä tuskaa ja kolmas päivä helvetti. :I aaaaestna ku sattuu. en kadu silti mitään. enskerralla jatkan tennarilinjalla.

oli muuten aika hyvä ilta, ei menny ku 100 yuania! ensin maksoin itseni ja kaverin sisään, ja koska meillä on VU kortit niin 30 yuania per henkilö, niin siihen meni 60 yuania. sit 34 yuania ku kaverin kaa maksettii puoliksi kaks pulloo likööriä, sprite, aski tupakkaa ja sytkäri. ainii ja sit vielä breezeri. koska 47% likööri täällä maksaa 6 yuania. se on kyllä ihan kauheen makusta. XD sit kiva ku siinä vieressä joku jätkä vetää black labelia pullosta niin tuli ihan köyhä olo hahhaha. ei enempää tästä.

pitäs vaivautuu kouluunkin. se vaa ku käveleminen tekee ihan helvetin kipeää.

ja musta tuntuu et i'm falliiin'... mitäh. kun siis meidän koulussa mulla on yks fanboy, joka on jo varmaa puolvuotta yrittäny mua, mutta se ei oo hyvännäkönen. siis kroppa ihan jees ja mitä nyt pari kertaa vapaa ajalla nähny niin ihan kiva pukeutumistyyli, mutta ruma naama. :I kyl se ku kaukaa kattoo niin eka on sillee fiilis et ei toi nyt nii paha oo mut sitte ku kattoo läheltä niin en kestäääää. XDDd anteeksi. pahasti sanottu mutta ruma mikä ruma. mutta se on ihan vitun hauska. joka ikinen kerta ku se puhuu mulle niin saa hyvät naurut. siis hyvässä mielessä. eikä se osaa enkkuakaan. paitsi nyt tän kuukauden aikana se on hokenu et 'i love youu'. XD oppinu jotakin.

ainii ja lupasin kaverilleni et hommaan poikaystävän perjantaihin mennessä. ... kenetköhän nyt oikee valitsisin. meiä koulussa on myös yks hyvännäkönen playeri. XD joka kuuluu kans mun fanipoikiin. ja sillä on aina ihan sairaasti naisseuraa. haha. ainaki meillä ois jotain yhteistä. ;))9

[Ei aihetta]Maanantai 09.04.2012 20:01

GALLERIAKYSELYISSÄ ON YLEENSÄ VAPAA VASTAUSKENTTÄ,
ON MAHDOLLISTA VASTATA "EN TIEDÄ", "EN KERRO", jne
MUTTA TÄSSÄ TESTISSÄ ON VALMIIKSI VALITUT VASTAUSVAIHTOEHDOT JOTKA PALJASTAVAT KYSELYN TEKIJÄN TODELLISEN MINÄN. TUMMENNA OIKEA VAIHTOEHTO.

sukupuolesi:
tyttö / poika

hiustesi oikea väri:
ruskea / musta / punainen / blondi / muu, mikä:

silmiesi oikea väri:
vihreä / sininen / ruskea / harmaa / muu, mikä:

pituutesi:
130-140cm / 141-150cm / 151-159cm / 160-165cm / 166-175cm / 176-190cm / enemmän

kuinka usein harrastat liikuntaa viikossa:
kerran / kaksi / 3-4krt / joka päivä / en ollenkaan

perheesi:
äiti / isä / veli (veljet) / sisko ( siskot ) / vain minä / tyttöystävä / poikaystävä / muita, ketä:

lemmikkejä:
ei ole / 1-4 / 5-15 / enemmän

keskiarvosi viime todistuksessa:
4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

opiskelut:
ala-aste / ylä-aste / ammattikoulu / lukio / korkeampi

ikäsi:
7-9 / 10-13 / 14-16 / 17-22 / 23

siviilisääty:
suhteessa / sinkku / kihloissa / naimisissa / pientä säätöä? / muu mikä?:

vaatekokosi:
lastenkoot / 32-34 / 36-38 / 40-42 / 44-46 / suurempi

lempimusiikkityyli:
iskelmä / suomipop / pop / suomirock / rock / punk / hevi / dance / muu :

kiinnostuksen kohteet:
ihmiset / liikunta / retkeily / matkustus / musiikki / kauneus ja muoti / eläimet / ei mikään / joku muu :

pelot:
kuolema / pimeä / hyönteiset / ahtaat paikat / korkeat paikat / muu / ei mikään

kuinka paljon vietät tietokoneella aikaa päivässä:
alle tunti / noin tunti - 2 / 3-6 tuntia / enemmän

kuinka usein peseydyt:
joka päivä / muutaman kerran viikossa / kerran tai kaksi viikossa / en ollenkaan

onko huoneesi juuri nyt:
siisti/ sotkuinen / väliltä

millainen olet itsesi mielestä:
iloinen / surullinen / ilkeä / kiltti / avulias / hullu / hauska / tunteeton / murjottava / pirteä / aurinkoinen / kuuntelija / selittäjä / pälättäjä / naurava /vitsikäs / hassu / pahis / rauhallinen / villi / hiljainen / äänekäs / vauhdikas / toimeentuleva / ystävällinen / kohtelias / välittävä

kuinka usein vietät aikaa kavereidesi kanssa:
en ollenkaan / kerran viikossa / pari kertaa viikossa / muutaman kerran viikossa / joka päivä suunnilleen / useammin / harvemmin

jalan koko:
36-37 / 38-39 / 40-41 / 42-43 / 44-45 / suurempi / pienempi

minkä kyvyn näistä ottaisit:
lentäminen / ajatustenluku / teleporttaus / näkymättömyys

en ookkaa. hengissä siis.Lauantai 17.03.2012 08:55

torstaina opettaja raahas mut väkisin sairaalaan koska mulla oli 38 astetta kuumetta ja toinen silmä punotti. sairaalassa sai sitte taas pulittaa vähä rahaa, jouduin ottaa opettajalta lainaa ku mulla ei ollu tarpeeks. sain jotai lääkkeitä ja sen jälkee oon vaan maannu kotona kuolleena, syöny noin kerran päivässä.. nyt alkaa jo vähä helpottaa. pääsin jopa koneelle asti. XD mutta äää tekis nii mieli mennä ulos KFC syömää jätskii kavereitten kaa ja sit pelaa bilistä. ehkä sit huomenna.... ._.

olen hengissä!Tiistai 13.03.2012 20:17

ainakin vielä. sellanen kaamee kankkunen ollu et maanantaina kuumessa, tänään koulun jälkeen kauhee kylmyys iski ja menin sit vaa nukkuu heti illallisen jälkeen ja oli silti niin kylmä et näin unta et olin suomen talvessa t-paitasillee. :I sit saan vihdoinkin itteni ylös joskus 11 jälkeen yöllä, koska vessa ja kasvot. Iha hirveen huono olo, päässä vaa pyöri ja hyvä et pysyin pystyssä...

Sit... Pesin kasvoja. Laitoin aineet naamaan ja silmät kiinni ja sit hinkkaamaan naamaa puhtaaksi. Kun avaan silmät niin siellä on vittu VERTA jokapuolella. Koko se sanko siinä ihan täynnä punasta vettä ja naama ihan veressä. Alan sit vetää siitä paperia nenälle niin eiköhän sitä verta roisku ympäri kylppäriä. Ja en oo kovin hyvä tyrehdyttää nenäverenvuotoa niin olin ihan varma et kuolen.

Nyt on kuitenkin parempi olo. Huuuh. Ehkä selviänkin tästä hengissä. Mutta oikeesti, enskerralla ku meen bilettää, syön enemmän, juon vähemmän ja hitaammin, poltan vähemmän ja mielellään en ollenkaan. ._.

dallas on pullaTorstai 16.02.2012 17:43

PULLA
[ ] minulla on pulleat posket
[x] olen sopeutuvainen
[ ] ja sosiaalinen
[x] olen söpö
[ ] olen tavis
[x] pidän kahvista
[ ] olen helppo
3

VIINERI
[ ] olen makeileva
[ ] olen klassisen kaunis
[ ] käytän kalliita tuoksuja
[x] pidän kultaisista koruista
[ ] olen konservatiivinen
[ ] keskiarvoni koulussa oli yli 8,5
[ ] minulla ei ole hymykuoppia
1

DONITSI
[x] en ole täysin hetero
[x] tykkään limsasta
[x] en halua kasvaa aikuiseksi
[ ] en pidä lukemisesta
[ ] en käytä juurikaan alkoholia
[ ] haluaisin mopoauton
[ ] suosikkieläimeni on pieni sylikoira
3

MUNKKI
[ ] olen ylipainoinen
[ ] uskon Jumalaan
[ ] en käy bileissä
[ ] en osaa tanssia
[x] mummo tykkää musta
[x] ystäväni ovat outoja
[ ] kuuntelen suomalaista musiikkia
2

TÄYTEKAKKU
[x] pidän häistä
[x] tykkään juhlista
[x] niin kauan kun ne eivät mene liian rajuiksi
[ ] pelkään ernuja
[ ] välillä tuntuu että tunteillani leikitään
[/] jätkät/tytöt tykkäävät musta vain ulkonäköni takia
[ ] pidän lapsista, mutta lapset eivät minusta
3

SACHERKAKKU
[x] pidän taiteesta
[ ] olen snobi
[ ] pidän punaviinistä
[ ] joisin punaviiniä aina aterioilla jollen olisi köyhä/alaikäinen
[x] inhoan teeskentelijöitä
[ ] vaikka olen sellainen itsekin
[ ] olen ateisti
2

aaaayeeh!Torstai 02.02.2012 10:21

Juuh eilen oli aika masentelupäivä. Otti päähän tää koko kiinan systeemi, olin valmis vaa pakkaa kamat ja lähtee kotii. No siinä ku vähä itkeskelin elämääni täällä.

Yöllä sitten aattelin pelata pokemonii ku olin aiemmin jumittunu yhteen kohtaan, ja sit vedin vaan sen samaisen kohdan mallikkaasti läpi, mut sitten tuliki loppuyllätys et jaahas mulla on nyt sitte final vastustaja jaja olin ihan sillee eeeiih noh mulla on vielä rutkasti vielä näitä revivejä et helppo juttu. lopulta siinä kävi niin, et ensimmäisen vastustajan pokemonin jälkee olin käyttäny mun kaikki revivet ja mulla oli vaan yks pokemon jälellä ja sillä viisi. ._. olin ihan itku kurkussa sitä pelaamassa... mut sit siinä käviki niin et voitin! :O Elämäni onnellisin päivä, eiku--
XDDd

Et juuh tänään on champion olo. HAHAH. Mutta nyt kun tarkemmin miettii... Mulla ei oo enempää pokemoneja ja nää kiinan ds pelit ei vissii toimi mun laitteella niiiih. :I
vissii mun on alettava sitä zeldaa yrittää päästä läpi... oon kyllä ihan jumissa siinä TT^TT