IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

new hewwo is hereLauantai 15.05.2010 06:24

Mä aattelin nyt kasvaa irti tästä mun kuoresta ja lopettaa tän vitun angstaamisen.

Koska, ihan tosi, on joitain asioita mitä ei vaan voi millään keinolla muuttaa itessään, ja mun täytyy vaan oppia elämään sen kanssa. Ja nyt tarkoitan tosiaan sitä, koska oon 16 vuotta ollut lyhyt, 2 vuotta sitten mulle sanottiin etten enää kasva. Ja... Sen jälkeen mua on oikeesti ottanu niin vitusti päähän ja ääh mulla ei oo ollu helppoo.

Ja oikeesti, musta tuntuu pahalta kun ihmiset tervehtii mua tyyliin "mitä pätkä?". Tai "oi että sä oot pieni, ootko sä kutistunu?"
Mä tiedän sen että oon lyhyt. Mä en voi auttaa asiaan millään tavalla vaikka kuinka haluaisinkin. Mutta mä en enää jaksa masennella sen takia.

Joten, haluan jotain, millä voin korvata lyhyyteni. (vetämällä turpaan kaikkia jotka mainitsevat asian XD)
En oikeastaan tiedä vielä miten, mutta jollain tavalla alan luoda itselleni jotain persoonaa, jonka toisin esiin ihan julkisesti. Toisin kun nyt vedän aina jotain pokerfacea, sillä uskon vahvasti siihen että lyhyet on se alistuvampi osapuoli. (Ehkä siksi mun on vaikea sopeutua mun kehooni, koska olen enemmänkin se päällekäyvä. >:D)

Äh. Ja pointti oli...? Osaan pitää ajatukset kasassa. No anyway, aattelin et voisin ruveta vaa sellaseksi, millanen oon netissäkin aina ja siis, olla oma itseni mut vähän vahvemmin.

Eli huligaani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.