IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:)Tiistai 08.05.2012 19:52

ihan kiva viikonloppu. clubilla meni vähän huonosti koska mun kaveri myöhästy junasta niin jouduin ottaa sen mukaan ja sillä nousi liikaa päähän et alussa ei ees pysyny pystyssä... joten jouduin pitää siitä sit huolta. mut ei mitää. menin mun kaverin tyttöystävän luo nukkuu. oon tavannu sen ja sen kämppiksen aijemminkin clubilla ja tanssinu niitten kaa niin ei ihan tuntemattomia ollu. sitten sillä tytöllä on vissiin rahaa ku se vei meidät syömään ja makso kaiken. käytii hyvällä aamupalalla ja sunnuntaina käytii syömäs jäätelöannokset, makso jotai 8 euroo annos. XD sit sillä oli autoki niin se kuskas meitä jokapaikkaan.

kävin kans kampaajalla ja vituttaa kyllä... ois pitäny maksaa melkee 40 euroo mutta mun hiuksista tuli niin rumat et maksoin sit 15 euroo. on nää nyt kyllä ihan ok, mutta siis sillon näytin joltain 10 vuotiaalta et ihan kiva. semmonen perus polkkatukka saatana. ja sanoivat viellä et ne on kunnon ammattilaisii siellä.

värjäsin kuitenkin hiukset kun tulin takas yanqingiin ja otsatukan pidän poissa tieltä niin kyllä pystyn vielä elämään.

tänään sit saatiin tietää et meidän koulussa on.... baari. tosi hieno baari. mentiin sinne auttaa joitakin oppilaita niitten esityksessä, kun ne osallistuu johonkin kilpailuun englanniksi. opettaa tekee drinkkejä. siellä sitten istuttiin, saatiin juoda ne drinkit jotka ne teki ja sit paranneltiin niitten esitystä. :---D ihan kiva. oli muuten tosi hyvät drinkit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.