IRC-Galleria

Meistä vähän informaatioo. :DMaanantai 30.01.2006 00:34

Me - Nonna ja Heera

Kuin siskokset, kuin kaksi marjaa (ajatuksilta kai), kuin paita ja peppu (sopii sitten arvailla kumpi on kumpi XD).. LIstaa voisi jatkaa ikuisuuksiin. No joka tapauksessa me ollaan tunnettu toisemme ihan koko ikämme voisi ainakin pääpiirteittäin sanoa (Noora on Hennaa puoli vuotta vanhempi - ja siksi ei ole voinut tuntea Hennaa ensimmäisinä kuukausinaan :D) .. Kaikkea hullua ja vähemmän hullua on tullu tehtyä näitten yhteisten seittämän toista vuoden aikana, mut kyllä me aika rauhallisia silti ollaan. Haha näkisitte meidän ihme kuvasarjoja, mitkä on otettu keskellä yötä joskus aamu neljältä ja missä on niin omituinen juoni XD... Yö on parasta aikaa. Yleensä me mennään kävelemään keskellä yötä jotain meidän vakio lenkeistä (yks yö lähdettiin kävelemään ja mentiin hallilaan), tai mennään sillalle laulamaan (kuva oletusalbumissa) tai sitten keksitään jotain ihan häröö, kuten valokuvat, mustalaisen päiväkirjaa, jatkotarinaa...

Me ollaan aika romanttisia kaksistaan. Haaveillaan asioista sun muuta. Tuijotetaan kuuta ja puhutaan syviä. Ollaan sellasia tarkkailijoita, ja ajatellaan aika pitkälle mitä sanotaan, ennen kun tokastaan jollekin jotain. Seurauksia täytyy kato miettiä. Joo ja kyllä me kai molemmat ollaan optimistejä, ja otetaan se vastaan mitä elämä tuo. Me ollaan jokun lähteen mukaan uskollisia ja luotettavia, niin puolisona kuin ystävänäkin. Me ollaan aika paljon sellasia luonto-tyyppejä. Ihanaa isua metsässä ja mulkata kuuta tai järven tai meren rannalla ja tuijottaa vettä... Kai sitä vois sanoo että me tunnetaan toisemme läpikotaisin ja ollaan niin samanlaisia: Tiedetään välillä mitä toinen on sanomassa, ajatellaan samoja juttuja, tykätään samanlaisista biiseistä, samanlaiset arvot, samantapaset haaveet esim. yhteinen kartano -idea, meillä on kuulemma samanlaiset nenät ( ja menkatkin on aika useesti samaan aikaan) ja tietty että me ollaan puu-horoskoopissa molemmat sypressejä eli kuoleman puita..

Juuh, vaikka me ollaankin tosi samanlaisia, kyllä meistä erojakin löytyy. Esimerkiks meillä on aika erilaiset miesmaut, meillä on eri horoskoopit, meidän nimet alkaa eri kirjaimella, asuinpaikat, hiustenväri, simmujen väri, koko.. me ollaan siis ulkoisesti aika erilaisia - vois jopa sanoo että vastakohdat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.