IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Me kaikki myymme itseämme, jatkuvasti!Sunnuntai 23.12.2012 09:04

Viimeaikaiset blogikirjoitukset toivat vanhat ja uudetkin mietteeni mieleeni. Viimeaikoina seksi on ollut myyntiä. Myynti on ollut seksiä. Politiikkakin on ollut seksiä. Onnesta kuitenkaan seksi ei ole ollut politiikkaa, paitsi tietysti perheissä jossa hallitus on se kauniimpi osapuoli.

Meistä jokainen joka katsoo oman ulkonäkönsä perään periaatteessa yrittää tehdä itsestään seksikkään. Joissain määrin ainakin. Useimmat ihmiset ovat sitä luonnostaan. Jotkut eivät kaikkien mielestä koskaan. Niinhän se menee.

Mutta mietitääs mitä se seksi oikeasti on tavalliselle ihmiselle. Se on kahden toisistaan pitävän ihmisen tapa olla lähellä, toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan ja muodostaa perhettä lapsen muodossa. Sitähän se on. Jos me rakastamme jotain ihmistä paljon, siis rakastamme kuin kumppania, siihen kuuluu seksuaalinen vire mukaan. Tottakai, koska kumppanin kanssa alitajuisesti mietimme lisääntymistä.

Lisääntymisvietti taas painottaa meitä hakemaan yhteiskunnassa arvostetummassa asemassa olevia ihmisiä. Seksikkäämpiä, varakkaampia, kauniimpia, joka tapauksessa jotain meitä itseämme enemmän. Oli se sitten menestys tai mikä vain. Ja tottakai tällainen ihminen löytyy jokaiselle. Vastakohdat täydentävät toisiaan sanotaan. Niin tottakai ihminen joka osaa toisen asian huonosti etsii alitajuisesti itseään täydentävää kumppania.

Joten mitä tämä seksikkyys ja seksi sitten on. Se on optimaalisen kumppanin etsintää. Seksi ei vain ole ulkokuorta. Se on kemiaa, elämää, alitajuntaa ja villimiehen himoa. sitä kaikkea seksi on.

Miten ihmeessä me sitten saamme myytyä seksillä?

No koska seksikkäät asiat vievät mielenkiintomme, huomaamme sen kauniin naisen tms auton konepellillä. nainen poistuu, mutta auto jää. "katsos, se jätti jotain jälkeensä. oho skoda" tai miten tuo nyt menikään.

Seksilliseen myyntiin ei tarvita ainoastaan kauniita naisia/komeita miehiä. siihen tarvitaan ajatusta. Ajatusta, innovaatiota ja mielikuvia. Pelkkä tekstikin voi viedä huomiomme ja saada meidät haluamaan että tulisimme yhtä seksikkäiksi kuin mainos ilmaisee.

Seksi on kuintekin aikuisten asia. Miksi siis sitä on televisioissa ja ulkomainonnassa. Koska se tuo rahaa, ja raha tekee päätökset tässä maassa.

Seksi on myös normaali asia, mielestäni sitä ei tule täysin sulkea lasten maailmasta, kunhan sitä ei myöskään korosteta. Pornoa/itse tapahtumaa lasten ei pidä nähdä. Mutta seksikkyyttä, mainontaa ja sithän piisaa ja syöpyy lastemme silmiin, luoden heistä saman kultin seuraajia.

Kohta varmaan autoakin myydään rahatukun ja alastoman naisen kuvilla kun tämä eskaloituu. en tiedä.

Toivottavasti kuitenkin kaikki meistä ovat sinut seksuaalisuutensa kanssa ja osaavat ilmaista itseään.

Jotain seksikästä katsellen

Terveisin

Kalle Hakala

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.