IRC-Galleria

Hanri_

Hanri_

WSOGMM Whole Sort Of General Mish Mash

Uudet housut ja tahmaiset kädetPerjantai 05.05.2006 18:59

Ensimmäinen lomapäivä ja heti piti mennä koululle. Piti päivitellä opparin tutkimussuunnitelma ja lähettää se opelle. On se hyvä, että oltiin ajoissa liikenteessä, viimeinen palautuspäivä olis ollu vasta tänään, niin hyvinhän meillä olis ollu vielä aikaa, mut parasta tehdä mahdollisimman pian pois kummittelemasta. ;)

Tulin ajatelleeksi, että mulla tosiaan tuo kesäkuu näyttää vähän tyhjältä, kun srk:n työt on heinäkuussa. Noh, eipä aikaakaan, kun onnistuin toteamaan, etten vieläkään osaa sanoa "ei". Menin Nyren mukana jututtamaan kuoronjohtajaa, että mitenkäs kuorohommat etenee näillä näkymin, kun ei ole minkäänlaista informaatiota tullut mulle asti. Kun olen ollut siellä Mikkelissä. Sainkin sitten sivun nuotteja ja tervetulotoivotuksen harjoituksiin huomenna H-vedelle klo 11. Jes. Heti kun loma alkaa, niin onnistun saamaan itselleni tekemistä - hyvä sinänsä, mutta varoitusaika oli kovin lyhyt. Onneksi Nyre hokasi että voin tulla mukaan kysymään moista seikkaa, muutenhan mut olis jätetty tyystin koko kuorohärdellin ulkopuolelle elokuulle asti!

Mutta mutta, se "ei"n sanominen.. Samalla reissulla samainen kuoronjohtaja kysyi, että onko 12.5. mulla jotain sovittua juttua. Noh, meinasin ensin olla vähän varautuneella äänenpainolla liikenteessä, ettei olisi pakko sanoa "kyllä". Viikon päästä on jonkin sortin lastenkuoron äitienpäiväkonsertti, johon tarvitsisi nuoren (aikuisen) juontajan, ja vakijuontaja Angel82 ei pääse tulemaan, että voisinko minä millään ruveta. Öh. Mulla olis ollu sama syy olla menemättä kuin Angel82:lla (Barát kör samaan aikaan), mutta mun omatunto ei vaan antanu periksi ja pakko oli lupautua. Mikä ihme siinä on, etten mä osaa sanoa tommosiin juttuihin ei? Nyt mun on pikku pakko mennä sinne. Äh. Ei voi mitään. Pitäis vaan kysellä immeisiltä, että mitä ihmettä konserttijuontaja pruukaa yleensä tommosissa tilaisuuksissa sanoa ja näin päin pois... Sentään runon lausumisesta pystyin liukenemaan. Ehkä olen tulossa isukkiin, se kun on melko jokapaikanhöylä. Kun pyydetään kaikenmoiseen.

Möh.

Tapoin kuitenkin tässä rulijanssin jälkeen kylillä aikaa ja etsin Rautiaisen Sarvivuorta - turhaan. En kehdannut mennä kaupasta tyhjin käsin joten ostin lankoja. Sukkia varten. Punasta ja oranssia, herkulliset värit. De sjua bröder on kesäaikaan näköjään jonkun euron verran halvempaa. Jes. Noh, matka vei HH:lle, ja huomasin Nivalaan ilmestyneen Vapaaseurakunnan oman bleissin. Mistä ihmeestä lähtien, ajattelin, ja jatkoin matkaani. Hain jätskiä ja tenttua - huom! nautittava erikseen! - ja kokeilin huvikseni housuja. Löysinkin uudet kesäpöksyt heti ekalla yrittämällä, mistä olin muutamaa hetkeä myöhemmin aivan ymmälläni. Eikä olleet edes kalliit. Siitä ilahtuneena päätin tehdä toisenkin heräteostoksen, ja löysinkin kivan muistikirjan, eikä sekään ollut kallis. Jes.

Nyt on kahvit juotu ja jätskiä syöty, osin sormillakin (hence the sticky hands). Täydellinen kesäpäivä. Ja minä istun koneella. Sillä lailla, Hannamari...


Qouluhommat kutsuvat, ennemmin tahi myöhemmin....

ps. Eilen kävin pyörälenkillä ja näin meidän talon lähellä asustelevan kanahaukan parinkymmenen metrin päästä ja kuulin ensimmäiset pääskyjen kujerrukset. God bless nature..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.