IRC-Galleria

Hanri_

Hanri_

WSOGMM Whole Sort Of General Mish Mash

Haaste kävi mullekin...Maanantai 13.02.2006 12:53

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina kun näen avonaisia kuulakärkikyniä, minun on pakko sulkea ne, toimivat tai eivät. Jos kynät ovat purkissa terät alaspäin, jolloin on mahdotonta nähdä, onko terä auki vai ei, minun on pakko käydä koko purkki läpi ja sulkea kaikki kynät.

2. Mennessäni kämpille koulun (tai muun vastaavan) jälkeen, tietokone on pakko aukaista. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin haluaa tehdä jotain enemmän tai vähemmän hyödyllistä. Kuumahan siinä tulee tosin, kun cooleri hurisee.

3. En koskaan halua olla ensimmäinen enkä viimeinen: kulkiessani ovista, vastatessani opettajan kysymyksiin, leivonnaisten syönnissä..... En halua erottua joukosta.

4. Aina kun luen tekstin tai kuulen jossain maininnan "UNKARI", en kuule enkä näe enää mitään muuta. Pakko saada tietää, mitä Unkarista.

5. Käsitöitä tehdessäni en pysty tekemään vain yhtä juttua yhtäaikaa. Yksi projekti on luokassa tai laukussa tunteja varten, kämpillä on muutama juttu ja matkoille otan aina työn tai pari. Aina jossain välissä on hetki, jolloin toimettomat kädet vaatii tekemistä.

Haastan mukaan siis nämä:

1. tilk-ka
2. lauraonproo
3. Iso-Velu
4. Suurikalju
5. RTT_


(toivon mukaan nickit tuli oikein... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.