IRC-Galleria

Työ, tuomio, seurausTorstai 03.11.2005 10:27

Työviikko on jo jaksanut valua yli puolen välin, vielä tämä ja huominen päivä ennen hyvin ansaittua viikonloppuvapaata. Onneks ei joudu olemaan yhtään viikonloppua kii kun on koululla töissä, toisin kuin esim. kaupoissa joutuis olemaan.

Tästä "kiinni olemisesta" tulikin mieleen tuomio, johon olen erittäin tyytyväinen. Nimittäin tuomio, minne minut lähetetään palvelemaan Isänmaatamme (onkohan tuo nyt isolla vai pienellä :| ). Komennuspaikaksi tuli LapItR 9.7.2007, eli juuri se mitä toivoin. "Ilmatorjuntaa maan huipulla" kuuluu tämän Rovaniemen ilmatorjuntarykmentin tunnuslause, mutta pääasiahan se on ettei hirveään rääkkiin joudu, vai onko?

Itselläni on veli, isä ja setä käyneet LapItR:ssä palveluksensa, joten melkeen siitä syystä jo lähdin jatkamaan lähes perinteeksi syntynyttä ketjua. Toinen vaihtoehto olisi ollut Sodankylä ja siellä jääkäriksi, Rovaniemen lennostoon minua ei taas millään olisi saanut ahdattua. Toisaalta Ivalo olisi kans ollut mielenkiintoinen paikka, tosin sen sijainti ei niin paljoa innosta, toisaalta olisihan se kiva olla korpisoturi ja nylkeä hirviä ja karhuja hampain aamutoimiksi. Sitähän ne siellä tekevät.

Tässä pitäisi alkaa kuntoilemaan armeijaa varten, mutta taitaa sekin jäädä viimetippaan. Onhan siihen vielä PALJON aikaa, ainakin se 1½ vuotta ja hieman päällekkin. "Juoksemaan ja sitten vielä lihasta oikeisiin paikkoihin", sanoi majuri Seppo Määttä. Juu aivan, eiköhän se käy jos tarpeeks hankkii +str equa ja enchanttaa minor speed enchantin kenkiin....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.