IRC-Galleria

..miss.Sunnuntai 12.09.2010 17:30

Tahtoisin vielä kerran tavata,halata ja nauraa.
Haluiaisin kertoa kuinka paljon rakastan, kertoa, etten koskaan halua poistua rinnaltasi.
Haluaisin uskaltaa myöntää että pelkään olla yksin. Yksin,tässä suuressa maailmassa.

Vihaan myöntää, että nyt kaikki katosi. Yritän hokea itselleni, että kipu loppuu vielä..Mutta en tiedä että, valehtelenko itselleni? Mitä jos tämä romahtaminen ei koskaan lopu? Mitä jos haluan niin kovasti luoksesi, että sekoan?

Tämä kaikki ei voi päättyä näin..Kaikki mitä koimme, kaikki mitä teimme on vain pelkkä muisto ajatuksissani. Ne yhteiset hetket kun kerroin kaiken, mitä ajattelin. Luotin. Luotin 100% että olet luonani vielä monta vuotta.
Mutta ei..sinä katosit. Mutta nyt on vuorosi luottaa minuun kun sanon ettet katoa mielestäni. Tulen miettimään yhteisiä hetkiä vieressäsi, kun katson vanhoja valokuvia..Olet niin kaunis. Olit niin viaton.. Miten joku voi olla niin julma, että vie viattoman ihmisen pois monilta ihmisiltä? Monet itkevät, monet katuvat että miksi he eivät pitäneet yhteyttä..

Itse kadun joka hetki, että miksi en soittanut? Miksi en edes halannut? Miksi en tajunnut että saatat lähteä ihan millon vain? Nyt voin sanoa, että yritän kertoa jokaiselle ihmiselle että, rakastan ja välitän, ja toivon ettei moni koe tätä tuskaa. Piilotan tunteeni, en halua näyttää niitä, koska olen niin heikko..Niin heikko sattumiselle että pelkään sitä.

Anna voimaa jatkaa huomiseen. Antakaa aikaa että jaksan huomiseen. Tarvitsen nyt vain tukea ja rakkautta. En pyydä paljoa.

Sofia, kulta.. Kauniita unia kaunotar. <3 MISS.


08.09.-10 R.I.P Sofia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.