IRC-Galleria

Hart day.Tiistai 14.09.2010 00:41

Päivä päivemmältä, tuska kasvaa. Tuska kasvaa, huomaan sen. Tunnen sen.

Tunnet minut. En ole tälläinen. En mieti kuolemaa. En mieti mitä tänne jää kun minä lähden. Nyt mietin. Nyt käsitän että kaikki saattaa muuttua muutamissa sekunneissa. Annoit minulle uuden näkökulman elämälle. Ehkä kaikki ei ole kuin elokuvissa.
Teit elämäni niin helpoksi. Tein kaiken aina kanssasi..Kenen kanssa nyt teen kaiken? Ketä nyt rakentaa uudet muistot kanssani? Auta minua ymmärtämään, miksi näin kävi!
Vaikeaa ajatella,että olet poissa. Olet poissa maailmasta, mutta et ikinä ajatuksistani. Et koskaan poissa muistoistani. Olet maailmani.

Tiedän, että olet nyt paremmassa paikassa. Tiedän ettei sinulla ole hätää. Mutta..olit niin viaton. Niin onnellinen. Autoit ihmisiä, vaikka itelläsi oli huono olo. Kerroit aina totuuden, et koskaan valehdellut. Vihasit kaksinaamaisuutta. Opetit minua, ettei koskaan saa valehdella, mutta en koskaan oppinut.
Nyt katson valokuvia. Yritän muistaa mitä niissä kuvissa tapahtui. Yritän käsittää, että olit minun vieressäni aina kun oli joku hätänä..Nyt et enään ole..Rukoilen jokailta, että tämä olisi unta. Joka aamu herään pettyneenä.

Koin kaikki kanssasi. Ensimmäinen tulitikku leikki keksittiin yhdessä. Ensimmäinen tupakka poltettiin yhdessä. Leikittiin päivästä toiseen kahdestaan, koska olimme erillaisia. Kova äänisiä, pyöreämpiä lapsia. Olimme kuin ketään muuta ei olisi kun leikimme superpalloilla. Olimme parhaita kavereita. Kunnes pääsimme yläasteelle, emme tavanneet niin usein.Minun piti soittaa sinulle joka päivä, mutta unohdin..Anteeksi.. En tajunnut.. En käsittänyt.. nyt en voi enää korjata asiaa..

Näin sinut ennen kuin lähdit pois. Kadun etten halannut, tai kertonut kuinka tärkeä olet. Kaipaan sinua. Voisitko nyt jo tulla takaisin?

<3: Heidi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.