IRC-Galleria

Lahden Sisällissota 2008, sinne.Keskiviikko 12.03.2008 00:01

6.3.2008 Nuoriso päätti nousta viimeiseen taistoon Lahden palauttamiseksi nuorisokaupungiksi. Internetissä levitettään yhä sanomaa kaikille nuorille ja alle 35 vuotialle nousemaan Hakkapeliittapatsaan päälle 2008 kesäkuun 7:ntenä päivänä järjestettävään perus RUNDI tapahtumaan, jossa vanhemmat veteraaninuoret Lahtelaiset näyttävät nykynuorisolle kuinka stealth-teknologiasta tehdään turhaa isolla massalla. Miksi mennä piiloon? Eihän mekään hypitty puudeleitten tahdissa, meillä oli autot ja basaarikaijuttimet sitävarten, että ne saatiin parkkiin Hakkapeliittapatsaan viereen paukuttamaan musiikkia.

On täysin varmaa että Puudelinkusettajilla on vastaiskutoimenpiteitä tämän tapahtuman tukahduttamiseksi. Voi olla että kaikki puudelit tuodaan isoon riviin urisemaan ja murisemaan Lahden Veteraaninuorille, jotka varmaankin vastaa tähän kusemalla ja oksentamalla puudeleiden päälle.

Uppoaako Lahden nuoriso puudelinpaskaan vai herääkö Lahti uuteen nuorisokultuurielämään? Sitä ei vielä tiedä, mutta tulemme tämän näkemään. Katsokaa naamakirjasta nuorison suunnitelmia. He eivät sitä piilottele enää. Back to 90's.


http://hiki.pedia.ws/wiki/Lahti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.