IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Moikkis!=)Perjantai 04.07.2008 18:50

Hei, mitä kuuluu?=)
Meillä on ollut näin ulkoopäin katottuna vähän hiljaiseloa, mutta reenikämpällä on väännetty teidänkin iloksi uutta materiaalia, ja täytyy sanoa, että erittäin hyvä syke niistä!=) Jospa Aitoossa jonkun maistiaisen kuulisitte..=)
Muutenkin on tehnyt bändille hyvää olla ihan rauhassa eikä sykkiä ja ressata keikoista tai niiden vähyydestä, on allekirjoittanutkin päässyt rauhassa istumaan alas ja tekemään uusia biisejä.
Tämä kesä vedetään nyt näin ja panostetaan uuteen ohjelmistoon, ja jospa sitten vaikka ensi kesä olisi vähän aktiivisempi keikkojen osalta.
Mutta onhan tässä pari vetoo, seuraavana Aitoo! Onkin ihan perkeleen kiva päästä taas lavalle, ja toivottavasti nähdä kaikki teidät siellä pogoomassa ja laulamassa messissä! Toivottavasti sää vielä sattuu sopimaan, niin yleismoodi olis kaikilla hymyileväinen!

Saatetaanpa hetken päästä ottaa vähän uutta promokuvaa, ja nettisivutkin sieltä pikkuhiljaa tulee, ja toisin kun jotkut tuolla meidän Heijaste-yhteisössä spekuloi, kyllä ne ennen joulua tulee, älkää ressakko! Mihin te niitä nyt tarvitte, olkaa kesällä ulkona, kyllä ne nettisivut kerkee syssymmälläkin tsekkaan..;)

Hyvää kesän jatkoa, käyttäkää aurinkorasvaa!

-A-J

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.