IRC-Galleria

Elämä on..Torstai 23.08.2007 02:51

Tervehdys ihmiset!

Ajattelin pitkästä aikaa kirjottaa, kun seikkailin täällä irkkallerian ihmellisessä maailmassa.=)
Kaikkia kuvia täältä löytyykin..

Elämä on kyllä kummallinen asia, se jaksaa yllättää aina kun sitä vähiten odottaa ja toivoo.
Mulle kävi näin tuossa pari viikkoa sitten..
Levy on äänitetty onnistuneesti. kaikki näytti olevan mallillaan, ja mitä tapahtuu?
Ollaan poikain kanssa reeneissä, kun yhtäkkiä huomaan, että kasvot ei oikein toimi niinku pitäis. Vasen puoli kielestä ei maista mitään(tätä oli ilmennyt jo muutaman päivän ajan), suutani en saa liikutettua kunnolla. Ensin järkytyin, sitten ajattelin että ootetaan nyt pari minuuttia, kyllä kai se tästä.
Odotin sitten vielä pari tuntia, yön yli, ja muutosta parempaan ei tapahtunut, pahempaan vain. Olin jo aika hermostunut, kun sain varattua lääkäriajan parin päivän päähän. Jouduin siis kelaileen himassa yksikseni aika pitkään ilman faktatietoja että mistä helvetistä tää johtuu. Tottakai kaikki pahimmat diagnoosit itelleni tuli mieleen, ja uni ei oikein tullut pariin yöhön..
Kun vihdoin pääsin lääkäriin oli diagnoosi seuraavanlainen: mulla on perifeerinen kasvohermohalvaus, syy tuntematon, lääketiede ei tiedä mistä tämmönen tulee.. Paranee hyvin todennäköisesti kuitenkin kuulemma. Voi tulla kelle tahansa, koska tahansa.
Ja on väärin puhua paskaa tämmösistä asioista, ikinä et tiedä mitä itelles tapahtuu.
Paska tsägä tässä oli se, että kun taudin kuvaan kuuluu sen alussa paheneminen, eli feissi menee ihan vitun solmuun aluks(mulla tosin lievimmästä päästä), ja meillä oli keikka just sillon kun se oli pahimmillaan.. Ja me ei ruveta keikkoja kuitenkaan ihan pienistä syistä perumaan, kuten laulajan naamahalvauksen takia..=) Joten tästä syystä ihmiset sillä laulajalla oli niin hauska ilme koko sen keikan ajan siellä Tampere-talossa, kun sitä nyt tuolla ihmetellään.
Jännä juttu, että perjantain ja sunnuntain välillä oli niin huima ero, eikä Loimaan Sillanalusrockissa enää läheskään niin paljon vaivannut tää homma. Fyysisesti siis.
Ja eilen reeneissä huomasin, että laulaessa ei ole enää juuri yhtään huomattavissa tätä juttua. Eli säikähdyksellä selvisin, mutta yhtään ei kyllä naurata kun noita keikkakuvia kattoo.. vielä.=)

Tulevaisuus näyttää taas paljon kirkkaammalta, sinkku tulee kohta pihalle, ja jotain musiikkivideonkin tapasta olis ehkä luvassa..;)
Mähistään ihmiset keikoilla taas, seuraava keikka On the Rocksissa, kaikki täysikäset mestoille keikkuun! Ikärajatontakin Turussa sitten loppusyyskuusta, ja siellähän te ootte ihan kaikki!?

Ja muistakaa, älkää pitäkö terveyttänne itsestäänselvyytenä, en mäkään enää pidä.=)


-A-J

Ps. muistakaa kuunnella Smashing Pumpkinsin Disarm-biisiä, hyvänen ja herranen ja jestas kuinka hieno biisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.