IRC-Galleria

Jumantsuikkaa päiväkirja!Lauantai 20.01.2007 04:43

Mää joskus aattelin et intin jäläkeen mää oon aina viikonloput kuopiosa, jotenki se taas meni siihen et mää oon kaks ensimmäistä jo ollu taas kotona, mut ar vatkaa mitä, syynä on se, et mää oon rakastunut, no kenneen, no kenneen muuhun ku Valikkariin, ei missään muuallla voi skeitata niin mielettömällä fiiliksellä ku sielä, sielä on aluksi kylymä ja kalmia ja pimiä, mut ku sinne laittaa valot ja kaminaan tulen, tulen siksi aina tänne viikonloppuiksi, siksi.
Tännään taas vapisutti jalakoja ku vaihettii lamppuja kattoon, kiitos taas pyhäjoen s-marketin henkilöstkunnalle, rakkain terveisin Henri ja Lassi Pattijoelta.
Meitä oli sielä myös uli nikla hane oula mirko lasse jussi heimo uli oula lassi lasse mirko ja hane.
JUST SIDEE oli meillä sielä.
Sitte, me tultii sieltä pois, ja arvatkaa mitä, Raahesa ei ollu MITTÄÄN tekemistä, hei kelatkaa, täälä aina niin toimeliaasa ja virkeäsä kaupungisa ei just tänä iltana ollu mittään äxöniä, uskomatonta.
Tulipa tästäki päiväkirjamerkinnästä niin hullun tähellinen ja mielenkiintonen, mut ei voi mittään, oon niin mykistyny varmaa siitä et oli nii kivvaa Valikkarilla, sori ku kaikilla ei oo niin parasta skeittihallia, koittakaa silti pärjäillä ja jaksamistä loppuelämällenne.

Just huipuin terveisin, HemppaPemppa20v.Siviilisääty Naimaton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.