IRC-Galleria

HellinSisko

HellinSisko

A pirate's life for me!

HaasteMaanantai 06.02.2006 20:49

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Kirjoitan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En tykkää ketsupista. Syön mielummin kaiken sinapin kanssa.

2. Yleensä kuuntelen aina samaa biisiä peräkkäin, kyllästymiseen asti. Sitten vaihdan seuraavaan biisiin ja kuuntelen sitä.

3. Mulla on aina muutama 0,5l tuoppi täynnä mansikka Funlight-mehua kotona. Oon kova juomaan sitä mehua ja niitä mukeja pitää olla monta. En ikinä juo mehua tavallisesta lasista.

4. Mulla ei oo ikinä ollu mitään merkkivaatteita, enkä aijo ikinä niitä ostaakkaan.

5. Kun puhun seksistä, rupeen aina pyörittämään kielikoruani suussa. :P

Tiiä nyt sitten miten outoja noi tavat on. :)

Puuh.Lauantai 28.01.2006 19:08

Tuntuu ettei tää koskaan helpota. Just kun luulee, että helpottaa niin se iskee uudelleen. Kun käännät sille selän, se seisoo edessäsi. Tekis mieli huutaa. Huutaa vaan. Ja sen jälkeen huutaisin sua.

Elämä on ihmeellistä.Perjantai 27.01.2006 16:44

Sen mä oon taas huomannu. Se on ihmeellistä niin hyvässä kuin pahassakin. Tälläkin hetkellä sattuu ihan kauheasti, mutta silti olen onnellinen. Olen onnellinen siitä, että pystyn tuntemaan vielä jotain hyvääkin, vaikkei siitä seuraakkaan sitä mitä toivoisin. Elämä on armoton, niin helvetin armoton. Mä toivon, että selviän tästä.

[Ei aihetta]Maanantai 09.01.2006 23:39

Ostin sitten tänään ne saappaat. Vähän hirvittää pysyykö niillä pystyssä. Korkoakin on jonkin verran. Oon niillä sitten todellinen amatsoninainen. ;)

[Ei aihetta]Torstai 05.01.2006 00:33

Tänään sentään vähän tasaisempi olo. Mitäänhän en tietenkään saanut aikaiseksi, mutta sehän on vakio. :P Muumitalolla leikkiminen on yllättävän rentouttavaa. :D

Pää on täynnä sekavia ajatuksia enkä saa mitään järkevää tähän kirjoitettua. Päässäni pyörii mm. seuraavat asiat:

- rakastan kaikkia kivoja kahvimukejani, en halua juoda kahvia enää mistään muusta
- on ihanaa kun tyttö kuiskaa korvaan: äiti kipa, tykkää äititä
- pitäiskö kattoa Takenia ja syyä rehuja
- meniskö nukkumaan
- ostaisko saappat
- ah, kahvimukit <3 niitä ei voi olla liikaa

[Ei aihetta]Tiistai 03.01.2006 20:14

Uskomatonta miten yhdelle ihmiselle annetaan taakkaa kannettavaksi. Ei oo enää mitään järkeä missään. :(

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 18:06

Joulu se taas meni. Olin tänään jonkun 5 tuntia alennusmyynneissä ja en oikeestaan löytäny yhtään mitään. Tuli korkeentaan paha mieli tulleista joulukiloista. :D Nyt oonkin ihan puhki. Pakko mennä johonkin röhnöttämään, muuten ei jaksa huomenna. ;)

Pakkanen paukkuu.Keskiviikko 21.12.2005 13:17

Olipa aamulla kylmä. Silti oon iloinen siitä, että vihdoinkin tuntuu talvelta. Pakkasta on -16 ja lumi on kiinnittynyt puihin kauniisti. Kaikkialla on valkoista vaikkei mitään korkeita lumikinoksia olekkaan.

Eilen mulla heräs sellainen ajatus, että haluaisin kirjoittaa kirjan. Se kertois mun elämästä. Vaikka enpä usko että siitä tulee mitään, sillä muistan niin vähän niistä vaiheista joista haluaisin kirjoittaa. Haluaisin silti jotain kirjoittaa. En vaan vielä tiedä oikein, että mitä.

Väsynyt rukka.Tiistai 20.12.2005 22:06

Tyhjää, niin kovin tyhjää. Väsyttää vaan. On tyhjä ja turta olo. En jaksa enää yhtään mitään. En ois koskaan voinu kuvitella, että tää voi olla tällaista. Oispa jo joulu. Jos vaikka pukki tois jonkun kirjan johon vois syventyä karkkipussi kainalossa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.12.2005 17:50

Se istuu mun olkapäällä ja pitää kuristusotteessaan. Yleensä kuvitellaan, että helvettiin joudutaan vasta kuoleman jälkeen. Minä olen yksi niistä jotka voivat todistaa tuon kuvitelman vääräksi. Sillä se helvetti on tässä ja nyt. Se on niissä hetkissä kun itse piru, masennus, kiristää otettaan mun kurkulla armoa tuntematta.

Oli pakko kirjoittaa. On niin vaikea olla.