IRC-Galleria

Helmari

Helmari

Tyhmyydestä sakotetaan...

Mansikit... Keskiviikko 27.08.2008 17:04

Kaaduinpa sitten maanantaina Megan pihassa pyörällä. Lensin vissiinki oikea olkapää edellä ja kopsautinpa päänkin asfalttiin. Makasin hetken selälläni maassa ja koitin ymmärtää missä mennään.. Kun totesin että kaikki raajat on tallella yritin nousta ylös ja vilkaisin samalla ympärilleni. Juu... Megan pihassa ihmiset pällistelivät kuin Mansikit laitumellaan. Kas kun eivät nenää kaivaneet. Ja kukaanhan ei tullut auttamaan.

Ei kukaan...

Niinpä könysin itseni takaisin pyörän päälle ja poljin kotiin yhden käden turvin. Toinen kun roikkui velttona mukana.. Niin, ja tokihan naapurissa aloitettiin joku hullu porausprojekti heti kun pääsin sisälle. Oivoi... Omassa päässäkin kumisi ja paukkui sillä hetkellä riittävästi.
Onneksi Paula ja Marita ilmestyivät visiitille. Pohdittiin siinä olisiko mun syytä lähteä lääkäriin vai ei. Illalla sitten menin päivystävälle, joka antoi heti viikon saikkua. Siitäkös riemu repes...

Seuraavana aamuna suuntasin röntgeniin ja sieltä paljastui murtuma oikeassa lapaluussa. Onneksi leikkausta ei tällä tietoa tarvita... *syvä huokaus*. Sen luutumista saa odotella seuraavat kolme viikkoa sairaslomalla. Ja mä kun ajattelin että se yksi viikko olis riittänyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.