IRC-Galleria

Helmari

Helmari

Tyhmyydestä sakotetaan...

Blogi

- Vanhemmat »

Joopa joo.....Tiistai 29.11.2005 23:15

Juu, oli ihan hauska päivä tänään, kiitos kysymästä. :D
Suunniteltiin parin kaverin kanssa koululla että lähdettäisiin Espanjaan. Heh.. Tuskimpa ollaan menossa, mutta onhan sitä kiva miettiä mitä kaikkea siellä sitten tekisi. ;)
Muutenkin on ollut jokseenkin levoton päivä. Hymy on ollut herkässä, vaikka sinkuksi jäämisestä on kulunut vain pari viikkoa. "Ne on ne munat jotka mätänee, ei kanat". Niin sanoi meidän varhaiskasvatuksen opettajakin tänään luennolla. Koko luokka purskahti nauruun. En kyllä yhtään hämmästynyt.
Vielä 6 (tai oikeastaan 7 jos pikkujoulut lasketaan) päivää koulua ja sitten alkaa joululoma. Huh huh.. Puhuttiin koululla myös noista meidän ryhmän omista pikkujouluista. Vähän kieltämättä jänskättää mennä sinne. Sitä kun ei koskaan tiedä mitä pikkujouluissa tapahtuu.. :D Tähän mennessä sadutus on aika lupaava ohjelmanumero. Se voi olla sitten vähän myöhemmin illalla vielä hauskempaa.
Mutta joo. Ehkä jätän levottomat ajatukseni syrjään (jos pystyn) ja siirryn tuskailemaan kehityspykologian tehtävän pariin..
Pahus, tee ehti jo jäähtyä.............

Hoh hoi...Maanantai 28.11.2005 14:16

Tänään alkaisi taas koulu Järvenpäässä. Johan tässä on 2 etäviikkoa ollutkin. :D Mukava päästä taas näkemään tuttuja naamoja.
Pikkuhiljaa alan myös tottua siihen että olen taas sinkku. Kovasti on tullut mietittyä sitä kuinka saan asunnon järjestymään ja asiat ylipäätään. Vantaan Koivukylä on tullut muutamassa kuukaudessa jo niin tutuksi ettei täältä haluaisi mihinkään lähteä. Voihan se olla että yritän päästä HOASin asuntoon jonnekkin tänne.
Pian pääsee taas kotiin Keuruulle.. Saattaapi olla että menen lapsenvahdiksi serkulle. :D Se voisi piristää ihan mukavasti tätä vähän harmahtavaa elämää.
- Vanhemmat »