IRC-Galleria

Olosuhteiden pakosta joutuu välillä (yleensä 8h/päivä) kuuntelemaan radiokanavia, joita ei kovin pitkälle arvosta. Näillä kanavilla tulee koko ajan joko typeriä mainoksia (onko hyvien radiomainosten kaavaa edes keksitty?) tai sitten niillä soi koko ajan samat kappaleet. Ja huipentumina näillä kanavilla on ne ihmiset jotka soittavat radioon, ja haluavat kuulla työpäivänsä ratoksi sen ihanan biisin, joka soi viisi kertaa tunnissa muutenkin. Arg, miksi oi miksi? Yllättäisi joku kerrankin ja pyytäisi vaikka April Marchin Chick habitia. Siitä olisin tänään ollut tyytyväinen, kyseinen kappale kun on soinut päässä koko viikon Tarantinon Death proofin katsomisen jälkeen. (onneksi satuin löytämään sen täältä http://www.deathproof.net/ , soundtrackia kun ei ainakaan toistaiseksi ole tullut hankittua)

Ai niin, kolmaskin radiovalitusaihe on, nimittäin naisjuontajat. Etenkin Ylex:n Marja on jotain todella raskasta. Siihen vielä joku Rihannan ähinä Marjan muka-hauskan juonnon päälle, niin ylex-kiintiö on täynnä taas pitkään.

...ettei nyt menisi vallan valitukseksi niin myönnettäköön, että Rock on ihan hyvä kanava, vaikka siellä mainostetaan ja Tout le monde soi aika usein. (mutta sieltä puuttuukin ne ärsyttävät naikkoset)



_ _ _

edit 14.2.: Kun tänään tulin kotiin, se em. soundtrack löytyi ompelukoneen kuvun alta. Olen arvannut odottaa yp-lahjukseksi joko Ylppöä ja Ihmisiä tai Lauri Tähkän dvd:tä. Kylläpä se ystävänpäiväpukki nyt yllätti!


Hang up the chick habit, hang it up, daddy,
or you'll be alone in a quick...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.