IRC-Galleria

Emma-gaalat, Femma-gaalat...Maanantai 10.03.2008 23:10

Viikonloppu Jyväskylässä oli jälleen varsin rattoisa.
Emme saaneet Lutakossa huumeruiskuista, vaikka siellä sellaista menoa oli pari viikkoa sitten ollutkin. Vaikkei Stam1nakaan mikään tanssiorkesteri ole, niin mustelmilta kuitenkin välttyi kun pysyi poissa eturivistä. (Se flipperikuulana yleisömassassa rynniminen on muuten asia, joka todella pistää vihaksi, arg.)

Emma-gaalaa katsellessa sain taas Marja Hintikka-kiintiöni hetkessä täyteen. Kyllä voi ihminen olla sitten teennäinen. En tosin ole vielä päättänyt kumpaa inhoan enemmän, Hintikkaa vai Vappu Pimiää, joka todella on nimensä veroinen.
Juontajien puvustajat olivat myös pistäneet gaalassa parastaan. Kuluneeseen Peltsiin oli kai yritetty lisätä uutta hohtoa hopean värisellä pikkutakilla, mutta lopputulos ei kyllä hivellyt silmää.

Ohjelmasta saimme myös selville, että Panu Larnos on väkivaltainen parisuhteessaan. Anna Abreun käsivarressa kun oli mustelma. Toivottavasti muut katsojat olivat yhtä valppaita ja lähettävät nyt asiasta Panua paheksuvan viestin Seiskaan. Meillä kun viestin lähetys jäi suunnittelun asteelle.

Nyt kutsuvat Täydelliset naiset, mutta eiköhän tässä taas jo riittävästi jorinointia ollutkin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.