IRC-Galleria

Hennis-

Hennis-

that party last night..

Blogimerkintä

- Vanhempi »

5th day in NY.Lauantai 20.09.2008 06:06

heheei!
ajattelin nyt alkaa kirjottaan vaikka tanne kuulumisia. aattelin etta mielummin kirjotan kaikille yhteisesti enemman kun etta jokaiselle yksityisesti vaan etta miten taalla menee.

juups, elikka miian kanssa saavuttiin maanantaina jenkkilaan. tai siis ei saavuttu yhdessa koska EF tapansa mukaan kusi hommat silleen et mun lento lahti klo 7 aamulla ja miian kuus tuntia myohemmin. mut samapa tuo koska paastiin kummatkin kuitekin perille ja istehan en joutunu ees yksin matkustaan koska sain uuden au pair -kaverin heti hki-vantaalla. siina oltiin sitten muutama paiva Long Islandilla au pair koulutuksessa, jossa mm. esitettiin sutsisatsisatsaa kaikkien suomalaisten(=3kpl) kanssa kaikille muille 187lle koulutuksessa olleelle ja opittiin donitsinsa saksalaistytolle antavalta jenkkipoliisilta etta turvallisin paikka ekoille treffeille on ravintola tai MUSEO(?!?). Eilen sitten seikkailtiin Nykissa neljan tunnin opastetun kierroksen ja parin tunnin shoppailun verran.

Tanaan nahtiin sitten naa perheet. Hosti-isa oli mua bussipysakilla vastassa kukkapuskan kanssa ja haettiin saman tien nuorin lapsi, Olivia 5 vee koulubussilta. Aivan mahtava tytto, yritti syottaa mulle muovailuvahaa heti tilaisuuden tullen! :D Muut lapset eli Kent, Evan ja Sofie 7-9 vee vaikuttaa aivan ihanilta myos. Haettiin ne myos koulubussilta sitten myohemmin, autolla tietty (pihatien paasta, matkaa noin 200m jos sitakaan!!) mut en onneks joutunu viela ajaan, taa naitten kolmosauto mita lahinna tuun kayttaan on kuitenkin tammonen isommanpuoleinen tila-auto automaattivaihteilla. sinttttiiiiiiiii....! mut kaippa tohonkin sit tottuu ja heti kun tottuu niin lupasin heittaa tan vanhimman lapsen, Maria 13 vee sen poikaystavalle kun sinne ei kuulemma paase millaan. varmaan kiva asuu korvessa (kuitenkin vaan 50 min Nykista:o) ilman ajokorttii..

Mutta vastaus muutaman kysymykseen miten menee on, etta hienosti menee:)

Niin ja jos jollain on ongelmia saada rahaa tuhlattua niin mulle saa soittaa mun paikalliseen numeroon jonka saa vaikka mesessa!

Mut meen leikkiin prinsessaleikkeja pikkutyttojen kanssa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.