IRC-Galleria

Hennis-

Hennis-

that party last night..

talon ainoo sinkku??Perjantai 24.10.2008 09:09

Kent melkein kahdeksan vee kysy multa eilen etta miten Stephanie kirjotetaan ja miten wordia kaytetaan. kysyin mita se tekee mutta se oli ihan huippusalaista joten en sitten udellu enempaa..

tanaan sit hain koulubussilta kolme virnuilevaa lasta ja yhden tosi myrtyneen nakosen. ekat sanat mitka Sofie yhdeksan vee sano mulle oli etta 'meilla kaikilla on poika/tyttoystavat!!' naytin varmaan hieman kysymysmerkilta joten Sofie sitten kerto etta sen poikaystava on niiden luokalla ja Evan yhdeksan vee oli kans loytany jonkun rinnakkaisluokkalaisen tyton joka kuulemma asuu meidan kadulla. ja Kentin Stephanie oli kuulemma ilahtunu kirjeesta kovasti.

kysyin Olivia viis veelta etta miks se nayttaa niin myrtyneelta mut eihan se ehtiny ees vastata kun Sofie yhtakkia tajus sen olemassaolon ja kysy etta eiko silla oo poikaystavaa. vastaus oli 'ei...eikun on mulla!! Josef meidan luokalta! eikun Josh ehka sittenkin...' :D

etta tallasta taalla. oon nyt sitten talon ainoo sinkku koirien ja kalojen lisaks. jee!

niin ne kalat tosiaan! joku naapuri oli heranny tassa yks aamu akvaariossaan vahan turhan monta fisua niin meille sitten muutti kaks. ne on asunu sellasessa pienessa maljassa tassa nyt viimesen muutaman paivan ja ollu kaikkee muuta kun ilosia. niitten nimet on Fred ja Michael ja ekan paivan jalkeen ne on vaan mollottany paikoillaan. tanaan nain kun host dad vaihto veden siihen kippoon ja sanoin etta 'mita luulet tykkaisko ne jos niilla olis vaikka joku kasvi siella...' ja vastaus oli etta 'ok, kayn hakeen sellasen'. tunnin paasta menin takas keittioon ja kasvihan siella kipossa kellu.

lapset tuli kotiin niin ekat kommentit oli jarkyttyneet 'DADDYYYYYY miks fredin ja michaelin kotona on joku tekokasvi?!?!?' host dad sano etta en mina tieda, henna sano etta se vois olla hyva juttu. jaa kiitti:D lapset katto mua ihan ihmeissaan mut sitten olivia keksi etta kyllahan ne kalatkin haluu natin sisustuken ja muut nyokytteli etta hyva idea henna! kysyin sit daddylta et ei kai se oikeesti oo tekokasvi ja ei se onneks ollu. mut kiva mun tuurilla ne fisut kuolee yon aikana ja sit naa lapset syyttaa mua ja mun kasvia!:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.