IRC-Galleria

Hennis-

Hennis-

that party last night..

jeijSunnuntai 01.03.2009 22:59

eilen kaytii nykin teinihelvetissa, webster hallissa miian sandran julin ja aurin kanssa. siis k 19 klubi ja taysikaset saa rannekkeet et ne tietaa kuka saa juoda ja kuka ei. sandran promoottori laitto meidat listalle nii ei tarttenu maksaa 25 dollaria sisaan ja juodakin sai ilmaseks...ja jonon ohi sisaan. mut coat check jono olikin si joku puol tuntii tai ainakin se tuntu silta! mut musiikki oli hyvaa sia oli livebandi alakerrassa ja keskella dj mikalie ja ylakerrokset oli si jotai teknoo vaa ku sia oli kans joku dj hyvin kuuluisa. tai en oikeestaa ees tiia kumpi niista oli se joka oli se hyvinkuuluisaeuroopassa.

mut siis oli tosi kivaa kylla ja kahen tunnin younien jalkee raahasin itteni miialta kotii evanin 10-vuotis paiville.

perjantaina tein aikasin pe-iltana kotona kilpailun tyyliin maailmanennatyksen! mentii vaa coffee houseen tyttojen kans ja si keilaan parin gym-guyn kanssa (ne haluu teha vatsalihakset meidan kanssa) ja siita yhden niista saareen. aika jannaa se saarimies on 70 mut olipahan hauskaa! ja kutsu meidat sinne kesalla kans ku paasee uimaa ja sillee. ja si olin kotona jo kolmelta!

viime aikoina ei kai oo tapahtunu mitaa ihmeellista ylipaansa. aika menee jossain sekunnissa vaan :(

viimeset vknloput on menny..hmm.. no meilla on koulua lauantaisin ja viime vknloppu oltii molemmat paivat taal kylassa ihan fulgumsissa vaan ja sita ennen mentii poughkeepsieen (joku tunnin matka) yhelle klubille kun felix ajo.

nii ja yks kerta oltii cityssa yhella klubilla mis oli kauheet turvatarkastukset!! siis TOSI tarkat! ja si oltii lahossa ja miia on ulkona ilman takkia eika paassy enaa sisaan joten menin si takkeja hakeen ja hukkasin oman lappuni ja ne oli kauhee BYY sinun pitaa odottaa. ja si oli joku puolen tunnin jono (taa palvelu on taal jotan etanaa yleensakin) mut onneks yks ovimies vei mut takakautta hakeen niita jonon ohi ja si selvis et se on promoottori kans ja hommaa mulle meidat sisaan ja poydan jos soitellaan. ja via semmosissa paikoissa mihin oikeesti haluun menna vahan kivaa jee! ^^

mut juu lapset on ollu kiltteja kylla :) ja kevat alkaa tuleen toivottavasti tai siis on meilla jo ollu kevatpaivia mut esim tana aamuna ku lahettii citysta nii sia sato lunta ja yoks ja huomiseks taas luvattu paljon lunta joten lapsilla ei luultavimmin oo koulua eika voi ees ajaa mihinkaan niitten kanssa..mahtavaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.