IRC-Galleria

PERUSTORSTAI -lähes kirjakielelläPerjantai 23.01.2009 18:37

Olin rauhallisesti vetäytynyt lyhyille päikkäreille meidän takkahuoneen sohvalle. Yhtäkkiä herään siihen kun Antti ja Jyri hiplaavat minua ja sanovat että ny on lähdettävä Y-klubille. Olin hieman ihmeisssäni tästä mutta vedin vaatteet päälle ja lähdin heidän kanssaan. Ajattelin että ehkä tästä tulisi semmoinen parin tunnin matka jja ehtisin tehdä mm. läksyt kun tulen kotiin. Autossa odotti toinen Antti, Jarris lempinimeltään. Menimme y-klubille ja Antti ja Jyri ottivat jotain vettä väkevämpää. Minä ja Jarris emme juoneet mitään. Yhtäkkiä Antti ehdotti että lähdettäisiiin Seinäjoelle, ja koska hän oli juonut, ei hän pystynyt ajamaan. Joten minä ja Jarris olimme tälläkertaa kuskina. Kun olimme kääntymässä kohti seinäjokea, Antti ja Jyri saivat päähänsä hakea hiukan jotain "virvoitusjuomaa" läheisestä supermarketista ja ottaa pienen varaslähdön viikonloppuun vaikka huomenna olikin tärkeä päivä koulussa. Niin haimme heille hieman juomaa ja lähdimme kohti seinäjokea.

Matkalla poimimme kyytiin Jennin ja Pauliinan koska viimereissulla he jäivät kotiiin ruikuttamaan. Seinäjoelle päästyämme Jyri ja Antti olivat jo pienessä hiprakassa ja he sanoivat että heidät on vietävä Vilssoniin , erääseen Seinäjokelaiseen baariin. No sinne meni myös Jarris. Itse lähdin Jennin ja Pauliinan kanssa kiertelemään keskustaan ja katselemaan paikkkoja ja puhumaan henkeviä. No, sitten tuli soitto, että pojat pitäisi hakea Vilssonista. Menimme käymässä sisällä ja pojilla oli jo vahva fiilis päällä ja huonoimmillekkin jutuille jo naurettiin hirmuiset räkänaurut.

Siitä sitten hetken päästä lähdettiin ja heitettiin Antti ja Jyri erääseen kuppilaan, Duuniin, josta he lensivät samläan tien pihalle. Kävimme abc-liikenneravintolassa syömässä ja itse puhuin itselleni siellä ilmaisen hampurilaisen. Pojat olivat lievässsä humaltuneessa tilassa ja järjestysmiehet katselivat uhkaavasti. Siitä sitten hetken päästä lähdimme ajamaan kotiinpäin ja veimme tytöt koteihinsa. Pojat alkoivat sikeästi nukkumaan takapenkillä, molemmilla ei housuja jalassa ja päät toistensa kainaloissa. Niin vain kävi että tästä torstai-illasta tulikin hiukan odotettua pitempi, ja saavuimme ennen kello kahta yöllä kotiin.

Jyriä ei paljon aamun matematiikan tunnilla näkynyt, sattuneesta syystä! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.