IRC-Galleria

Heviatar

Heviatar

sekö vitsaili

Eijjole Maanantai 21.08.2006 21:03

Tällä hetkellä on vaikeuksia päättää mitä musiikkia haluaisin kuunnella. Kaikkea muka tekee mieli kuunnella, mutta sitten kun kyseistä bändiä laittaa soimaan niin ei se enään kuulostakaan yhtään hyvältä. Vaikea dilemma. Ei kai tässä muu auta kuin vaihtaa levyä aina yhden biisin jälkeen.

Joku oli sitten tyylikkäästi heittänyt roskapussin keskelle pihaa tänään, ihmeporukkaa täälläkin asuu. Eilen yhdet naapurit grillasivat tyylikkäästi parvekkeella, ja kauheeton savu levisi joka puolelle, hetken kyllä siristin silmiäni, että näenkö nyt ihan oikein, että joku oikeasti grillaa parvekkeella, mutta kyllä näin asia vain oli. Ihmettelen vain, että kuinka ne itse pystyivät olemaan siellä parvekkeella, koska siellä oli varmaan melkoinen katku. Ei ainakaan astmaatikkoja ollut porukassa. Olisi vain pitänyt mennä piruuttaa soittamaan ovikelloa. Järjenjättiläiset juhlivat täällä "maaseudulla" Turussa.

Lauantaina yksi vanhempi mimmi halusi avata matkapuhelinliittymän, ja olisi halunnut siihen vielä käytössä olevan numeronsa, joka on kuulemma tällä hetkellä yrityksen nimissä. No yritä siinä sitten tollolle selittää, että en oikein pysty avaamaan uutta liittymää toisen aktiivisen liittymän päälle. Ei meinannut mimmi millään tajuta, meinasi vain suuttua minulle. Kaikkia idiootteja sitä on kyllä liikkeellä. No vaikka ne idiootit ovatkin meille myös hupia, mutta kyllä välillä meinaa mennä hermo, kun ei jotain simppeliä asiaa edes haluta tajuta, eikä anneta myyjän edes rauhassa selittää. perkele. No kohta otan rautalankaa mukaan ja väännän kirjaimellisesti siitä asiat, niin on kumma jos ei sitten mene perille. :P

Kebab uunissaMaanantai 14.08.2006 00:49

On toi kebab ehkä joskus valmistakin, ei se olekaan ollut uunissa kuin melkein neljä tuntia. Aina sanotaan, että naiset juoruaa puhelimessa, kyllä se on ainakin nyt meillä tuo ukko, joka juoruaa. :P

Huomenna sitten imuria ja moppia käteen ja siivoamaan, vaatehuonekin pitäisi järjestää. No tänään tuli ainakin tiskattua tuo kaamea vuori, osa niistä oli tosin vasta muuttolaatikoista purettuja astioita. Ahdistavaa sinänsä, että kohta täällä alkaa näyttää melkein siistiltä. Kun saisin vielä vanhasta työpaikasta viimeiset rahani pois niin ei tarvitsisi olla köyhä. Ihmettelen vain hieman että eivät ole lähettäneet mulle vielä palkkalaskelmaa, joka on yleensä tullut hyvissä ajoin, mutta nyt ei ole näkynyt ja viidestoista päivä pitäisi tulla rahaa. No jos ei näy, niin sitten olen todella vihainen ja ryöstän pankin. Tai jotain vastaavaa... ehkä vain soitan palkanlaskentaan, sekin on vaihtoehto, joskaan ei todennäköinen...


Pitää varmaan ryhtyä tämän kesän jälkeen syksynpalvojaksi.

Joillain sitä on liikaa rahaaPerjantai 11.08.2006 23:41

Tänään kuulin ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni kommentin, minulla on liikaa rahaa enkä tarvitse halvempia perushyödykkeitä. Onhan se tietysti näinkin, että ei sitä rahaa kannata säästää asioihin joista pitää, vaan kuluttaa se kaikki mahdollisimman kalliisiin hyödykkeisiin, joille olisi olemassa yhtä hyvä halvempikin vaihtoehto.

Lintsillä oli oikein mukava eilinen vapaapäivä, josta piti tietysti laittaa tännekin pari kuvaa näytille, kun kerrankin sattui olemaan kamera mukana. Yleensä sen aina unohtaa, kun lähtee jonnekin mistä voisi ottaa kuvia.

Seiskan journalismin huippua, kysymys on siis Särkänniemessä nähdystä Matti Vanhasesta;
Hän tiiraili delfiinejä ja kommentoi innoissaan:-Yksi kala ui jo, nähtyään nisäkkään altaassa. Takaahan tietysti ajetaan sitä että Matti huudahti nähtyään delfiinin altaassa, että yksi kala ui jo, mutta kun koko homma on kirjoitettu yhdeksi virkeeksi mitenkään erittelemättä Matin huudahdusta, niin hommasta saa sen käsityksen, että kala ui nähtyään nisäkkään. No Seiskan laadun tuntien kyseinen kielikukkanen ei liene yllätys.

Pupinointi!? Was?!Keskiviikko 09.08.2006 22:03

Aurian (Sonera) sivuilla mainittaan moista:

Pupinoinnin poisto 295/yhteys

*tuote ei sisällä pupinoinnin poistoa vesistökaapelista (Laskutetaan erillisen tarjouksen perusteella)

Eivät sitten Auriassa tienneet mitä se pupinointi on, kun sinne töistä moisen asian tiimoilta rimpautettiin.

http://www.auria.fi/GetImages/GetImages_GetImage_pdf/0,2580,71615,00.pdf

Tuosta kun selaa melkein alas, niin siellä sitä pupinointia mainostetaan.

Jos joku tähän osaa vastata, niin annan hänelle sinisen banaanin.

Lintsille!!!Keskiviikko 09.08.2006 21:40

Tänään sain oikein komean Sonera paidan, jota sitten täytyy pitää töissä. Huomenna lähdetään Lintsillä käymään, vaikka mulla ei olekaan rahaa. Miehen hiuksia taas näppis täynnä. Tulisi nyt vielä kokkihommista viimeiset rahat niin pääsisi vaateostoksille niitä tuhlaamaan, kun on jo monta kivaa juttua mielessä, joita voisi ostella

Perjantaina on siispä pyöräreissu töihin, kun tuo Kupittaa on sen verran lähellä. Toinen Karvinen-elokuvakin pitäisi mennä katsomaan, jos sen kävisi katsomassa sitten perjantaina töiden jälkeen.

Että sellaista tänne, millaista huomenna sen näemme.

Plääh...Tiistai 08.08.2006 00:23

Kun on tylsää niin sitä puretaan kirjoittamalla tänne, mieskin on nukkumassa, eikä ole edes jääkaapissa Colaa. Nightwish kirjaa voisi tietty jatkaa, mutta jotenkin nyt ei ole sellainen lukufiilis päällä yhtään.
No niin, uusi työpaikka on sitten huomenna edessä ja Uusi Kilta jäi taakse, eikä Olavikaan uskaltanut vittuilla loppuviimein mistään. Taisi kohdata vertaisensa, heh heh. :P

Kylläpäs sitä taas hellettä piisaa, saisi piisata vähemmänkin. No onneksi ei tarvitse enään olla ravintolassa töissä, se vasta helvettiä on kuumalla se.

Kohta tulee sitten taas uusi kuva nahkaankin. Ja vielä värillinen, vaikka joskus muinoin vannoin, että ikinä en värillistä ota, mutta nain ne asiat muuttuvat kun vanhakin nuortuu tai jotakin.

Eini, Etni ja Enni.

Ota leipää tarjoilija hyväPerjantai 04.08.2006 01:19

Nyt sitten pitää vain odotella sydän kylmänä, että mitä saan vastaukseksi, pääsenkö myymään internet- ja kännykkäliittymiä vai en. Toivottavasti pääsen, ainakin tämän päivän testi meni ihan putkeen. Sitten sanotaan bye bye Uusi Kilta, eikä tule ikävä. Nykyään työhaastattelu on melkein yhtäkuin koulujen pääsykokeet, on montaa vaihetta ja tehtävää.

Oli muuten ihan jees meninki Tavastialla eilen,vaikka Kiukaan soundit olivatkin jälleen kerran hirveää luokkaa. Aina ei voi voittaa, ei edes Aina Juulia.

Pönttökameralla on silmä, tiedoksi vain...

Pönttökamera valvoo...Keskiviikko 02.08.2006 00:25

Kyllä sitä kaikki ihme hiipparit soittelee, kun ei edes nimeä mainita soittaessaan, tana. Ja sitten kysellään kauanko olen Turussa, ja pudotetaan kieli kun ilmoitan, että en ihan heti ole tulossa pois, kun asun siellä.

Pönttökamera seuraa tiellä liikkujien taivalta, ja tallentaa salakavalasti nopeuksien kasvua, jotta pönttölakkiset sedät ja tädit voivat pistää lappuja postiin, ja karhuta työssäkäyvien vähät rahat. Pönttökamera valvoo, pidä varasi ja suojele poikuettasi.

.Tiistai 01.08.2006 22:20

Huomenna sitten pitää raahautua illaksi Tavastialle ja sitä enne työhaastatteluun, mikä mahdollistaa aikaisen lähdön töistä, mikä on aina ylevää. Kauheeton paketti eteisessä, kun mies innostui fillarin tilaamaan. Toivottavasti käyttöaste on suurempi kuin kuntopyörällä, no se jää nähtäväksi.