IRC-Galleria

Heviatar

Heviatar

sekö vitsaili

KivvaaLauantai 23.09.2006 02:16

Onhan se sitten kerrassaan kivvaa, kun äiti soittaa juuri on tullut töistä kotiin iltavuorosta, että tietokone ei toimi mitä mä teen. Siinä sitten tuntisen verran esitelin eri ratkaisuvaihtoehtoja, mutta ei lähtenyt pelittämään kone ei. Loppuviimein se tulee kuitenkin olemaan minun vikani, koska kehotin äitiä ostamaan kyseisen koneen. Parhaani mukaan olen ilmaista korjausapua yrittänyt hommata, mutta ei kun äiti on jo ostamassa uutta tietokonetta. Yritä sitten siinä selittää, että koneilla on välillä tapana temppuilla, mutta yleensä asia korjautuu jotenkin ilman, että tarvitsee ostaa uutta tietokonetta. No mutta kyllähän se äiti sen jossain vaiheessa huomaa, että oli millainen kone hyvänsä niin pienoisiin ongelmiin aina silloin tällöin saa varautua. :D

NiKeskiviikko 20.09.2006 22:19

Tänään on sitten syöpötelty oikein urakalla, kun tuli käytyä Haraldissa syömässä, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, ei kai sitä oikein muuta voi todeta.

Ja töistä tuli sitten mukava yllätys tänään, kun pomo onkin yhtäkkiä muuttanut minut osa-aikaiseksi ilman minkäänlaista neuvottelemista kanssani. Eli noilla vuoroilla mitä tulisin nyt jatkossa tekemään saisin 311 euroa kuussa, ei oikein riitä kattamaan nykyään minkäänlaisia elinkustannuksia. Nimenomaa kun tuonne työpaikkaan menin niin ilmoitin, että tarvitsen koko päiväisen työn. Pomolle ei vain tunnu menevän kaaliin että joidenkin pitäisi elääkin työstä saamillaan rahoilla.

Kyllä tämä elämä voi sitten olla parhaimmillaan todella mukavaa...

SaikkuSunnuntai 17.09.2006 20:40

Jaaha olin sitten muutaman päivän sairaslomalla, nyt alkaa muuten olla parempi olo, mutta tällä hetkellä on ihan jumalaton päänsärky. No toivottavasti tämä menee ohi pian, hierojalle tarvitsisi päästä, mutta ei tämän duunin tuloilla ole sinne menemistä.

Uudelle irc-kanavallekin sitten eksyin tänään. Tulisi se ukko nyt kotiin niin haettaisiin jotain syötävää, kun ei vielä oikein holtsita lähteä pyörällä kauppaan. Sitten se on kuitenkin minun tuurini tuntien syönyt reissun päällä, eikä sillä ole yhtään nälkä.

Arska ja LadaKeskiviikko 13.09.2006 15:32

Kyllä ottaa aivoon olla kipeänä, kun satun vielä olemaan niin laiska, että en jaksa mennä lääkäriin ja en täten voi olla pois töistä. :P

No onneksi ukko muisti ostaa eilen Finrexiniä niin sen avulla saattaa jaksaa hieman. Tulisi sitten edes kunnolla kipeäksi niin tulisi mentyä sinne lekurille ja voisi jäädä kotiin irkkaamaan koko päiväksi. :D

Melkein onnistuin flunssahuuruissani polttamaan aamupalanikin perkele.

Tuntuu kyllä että muutamat viime päivät ovat olleet niin syvältä, että jos tämä meno jatkuu niin tunnen itseni Aku Ankaksi. No on sekin nyt aika paska säkä, että kakarat on tyhjentäneet pyörän kumin juuri sinä aamuna, kun autoa ei ole käytössä ja täten meikä tyttö joutuu kävelemään töihin (eli toisin sanoen juoksemaan puoli matkaa kiireessä) ja myöhästyy juoksemisesta huolimatta puoli tuntia töistä. Kaiken päälle sain vielä siitä reissusta jalkaan niin pahan rakon, että en meinaa pystyä pitämään mitään kenkiä tällä hetkellä. Ja sitten vielä tämä flunssa, ja töissä pomo selittämässä kaikkea ihmeellistä.

No eiköhän se tästä taas jossain vaiheessa. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

oohhh...Keskiviikko 13.09.2006 03:06

Jumalauta, on se kyllä ihmeellistä kun tietokonneessa on näppäimet jotka tunnistaa valon asteen ja sytyttää ja sammuttaa näppäimistön valot sen mukaan. Kyllä tämä on jo noituutta, mutta hyvää sellaista, vaikka en tätä kokonaan ymmärräkään. Mutta täytyy yrittää kärttää ukolta tällainen itsellekin. :P

AlohaMaanantai 11.09.2006 23:02

Ahkera kun olin niin tiskasinkin tuossa joutessa. Huomenna saa mennä taas riemuiten kuuntelemaan järvisimpukoiden komentteja koko päiväksi, ja jos nyt en ihan väärin arvaa niin meidän pomokin on taas siellä kun on yksi uusi työntekijä, se ei jostain syystä luota siihen, että mekin voisimme perehdyttää sen uuden työnteon saloihin.

Mitäköhän sitä vielä söisi, pitääkö sitä muka munakkaat väskätä kun ukko raahautuu kotiin yrittäjyyttä opiskelemasta...

Kauan tuota riemua viileästä säästä kestikin, kun tänään oli taas lämmin ilma. No ehkä se siitä kohta, kun syyskuu painaa jo kovaa vauhtia eteenpäin niin ei lämmintä voi enään kovin pitkään jatkua.

Kyllä meillä on sitten komia Blind Guardian juliste seinällä... ja eteinen täynnä Thomannin laatikoita.

Et silleen...

Khyllli ja AmiraalistonkSunnuntai 03.09.2006 19:05

On päänsärky kyllä kiva asia, no kuluu kait vapaapäivä sitäkin potiessa...

Nyt voisi kyllä jo tulla joulu, kun jostain syystä olen ollut ihan joulufiiliksissä jo viikon verran, no se ehtii jouluksi mennä vielä moneen kertaan ohi ja sitten sitä ei jouluna ole lainkaan.

Kait sitä pitäisi jotain syödä, että tuo särkylääkkeistä johtuva heikko olo vähän helpottaisi. No kuitenkin poltan tuon patongin tuonne uuniin, ja saan syödä kivikovaa känttyä. Coca-colaa eijjole, mehua ejjole, kyllä on sitten kivaa...

Eijjole Maanantai 21.08.2006 21:03

Tällä hetkellä on vaikeuksia päättää mitä musiikkia haluaisin kuunnella. Kaikkea muka tekee mieli kuunnella, mutta sitten kun kyseistä bändiä laittaa soimaan niin ei se enään kuulostakaan yhtään hyvältä. Vaikea dilemma. Ei kai tässä muu auta kuin vaihtaa levyä aina yhden biisin jälkeen.

Joku oli sitten tyylikkäästi heittänyt roskapussin keskelle pihaa tänään, ihmeporukkaa täälläkin asuu. Eilen yhdet naapurit grillasivat tyylikkäästi parvekkeella, ja kauheeton savu levisi joka puolelle, hetken kyllä siristin silmiäni, että näenkö nyt ihan oikein, että joku oikeasti grillaa parvekkeella, mutta kyllä näin asia vain oli. Ihmettelen vain, että kuinka ne itse pystyivät olemaan siellä parvekkeella, koska siellä oli varmaan melkoinen katku. Ei ainakaan astmaatikkoja ollut porukassa. Olisi vain pitänyt mennä piruuttaa soittamaan ovikelloa. Järjenjättiläiset juhlivat täällä "maaseudulla" Turussa.

Lauantaina yksi vanhempi mimmi halusi avata matkapuhelinliittymän, ja olisi halunnut siihen vielä käytössä olevan numeronsa, joka on kuulemma tällä hetkellä yrityksen nimissä. No yritä siinä sitten tollolle selittää, että en oikein pysty avaamaan uutta liittymää toisen aktiivisen liittymän päälle. Ei meinannut mimmi millään tajuta, meinasi vain suuttua minulle. Kaikkia idiootteja sitä on kyllä liikkeellä. No vaikka ne idiootit ovatkin meille myös hupia, mutta kyllä välillä meinaa mennä hermo, kun ei jotain simppeliä asiaa edes haluta tajuta, eikä anneta myyjän edes rauhassa selittää. perkele. No kohta otan rautalankaa mukaan ja väännän kirjaimellisesti siitä asiat, niin on kumma jos ei sitten mene perille. :P

Kebab uunissaMaanantai 14.08.2006 00:49

On toi kebab ehkä joskus valmistakin, ei se olekaan ollut uunissa kuin melkein neljä tuntia. Aina sanotaan, että naiset juoruaa puhelimessa, kyllä se on ainakin nyt meillä tuo ukko, joka juoruaa. :P

Huomenna sitten imuria ja moppia käteen ja siivoamaan, vaatehuonekin pitäisi järjestää. No tänään tuli ainakin tiskattua tuo kaamea vuori, osa niistä oli tosin vasta muuttolaatikoista purettuja astioita. Ahdistavaa sinänsä, että kohta täällä alkaa näyttää melkein siistiltä. Kun saisin vielä vanhasta työpaikasta viimeiset rahani pois niin ei tarvitsisi olla köyhä. Ihmettelen vain hieman että eivät ole lähettäneet mulle vielä palkkalaskelmaa, joka on yleensä tullut hyvissä ajoin, mutta nyt ei ole näkynyt ja viidestoista päivä pitäisi tulla rahaa. No jos ei näy, niin sitten olen todella vihainen ja ryöstän pankin. Tai jotain vastaavaa... ehkä vain soitan palkanlaskentaan, sekin on vaihtoehto, joskaan ei todennäköinen...


Pitää varmaan ryhtyä tämän kesän jälkeen syksynpalvojaksi.

Joillain sitä on liikaa rahaaPerjantai 11.08.2006 23:41

Tänään kuulin ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni kommentin, minulla on liikaa rahaa enkä tarvitse halvempia perushyödykkeitä. Onhan se tietysti näinkin, että ei sitä rahaa kannata säästää asioihin joista pitää, vaan kuluttaa se kaikki mahdollisimman kalliisiin hyödykkeisiin, joille olisi olemassa yhtä hyvä halvempikin vaihtoehto.

Lintsillä oli oikein mukava eilinen vapaapäivä, josta piti tietysti laittaa tännekin pari kuvaa näytille, kun kerrankin sattui olemaan kamera mukana. Yleensä sen aina unohtaa, kun lähtee jonnekin mistä voisi ottaa kuvia.

Seiskan journalismin huippua, kysymys on siis Särkänniemessä nähdystä Matti Vanhasesta;
Hän tiiraili delfiinejä ja kommentoi innoissaan:-Yksi kala ui jo, nähtyään nisäkkään altaassa. Takaahan tietysti ajetaan sitä että Matti huudahti nähtyään delfiinin altaassa, että yksi kala ui jo, mutta kun koko homma on kirjoitettu yhdeksi virkeeksi mitenkään erittelemättä Matin huudahdusta, niin hommasta saa sen käsityksen, että kala ui nähtyään nisäkkään. No Seiskan laadun tuntien kyseinen kielikukkanen ei liene yllätys.