IRC-Galleria

Hevita

Hevita

isonenäinen himovemputtaja

heiSunnuntai 14.06.2009 21:05

eilen oli jännä päivä!
olin eeron ja sen kaverejen kaa ampumassa jossai lopissa!
oli ihan kivaa ja olin aika yllättyny siitä kui hyvin ammuin eka kertalaiseks ja nii oli ne muutki :D olinhan sentään niitä vanhoja konkareitakin parempi ;)) käsissä jomotti ihan kivasti sitte koko loppu päivän.

siinä kuuden aikaa emppu ilmesty meille jostai ja lähettii lehelle ja siel oli tovereita.
sitte alkokin jo sataa ja ukkostaa mut onneks olin niin kaljoissa jo siinävaiheessa ettei se pelottanu ihan NIIN paljon ku yleensä! menin siitä sitte sannan ja lauran ja empun kaa jonku tarhan pihalle katoksen alle mut ei me siinäkää oikee viihdytty koska emppu istu muurahaispesänpäälle ja mä jonku toukan :D sit vaihettii katosta tehtikselle ja revittiin aino matkalla mukaamme ja sit joona ja lauraki tuli sinne ja siellä sit kammosin ukkosta.
sit alettii miettii et pitäskö mennä mahalle ja loppujenlopuks me mentiiki ku sade ylty homona eikä siinä katoksenkaa alla ollu enää kuivaa kohtaa ja tärisin joonan kainalossa siinä :D vaikka sillä oliki sateenvarjo :<
no onneks la ja jo oli tullu autolla ni saatiin sit kyyti sinne mahalle ja oltiin sit siel juoruilemas ja sit mul meni hermo ja ankst viil ja mun tukassa oli oksia.
sit olin kauhee ja änkesin taas nooralle yöks ku en jaksa olla kotona ikin!
tänää sit pelailtii taas korttii ja kuunneltii kaija koota ja puhuttii paskaa!

kiitos hei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.