IRC-Galleria

Hevita

Hevita

isonenäinen himovemputtaja

jeeejejjjejejejejjeeeePerjantai 25.08.2006 20:55

herra siili <3Maanantai 24.07.2006 17:46

olin tuossa eilen hannan ja lauran ja muitten kaa tehtiksen portailla
koska meillä on elämä :D. sitten kun lähin kotiin dösällä ni mä yhtäkkii huamasin et oon
istunu hymyssäsuin kokomatkan :D.. en tiedä mikä mulla on. Sitäpaitsi ihmiset jotka hymyilee yksinään on kuulemma jollakin lailla pimeetä sakkia.
Nnoh sitten kun olin puotilassa ni tanssin ja hypin koko matkan himaan. Onnekseni matkalla ei tullut ketään vastaan.

SITTEN ku tulin meijän pihalle ja olin just menossa ne pikkurappuset alas
kunnes tajusin että alemmalla rappusella oli siili. Se on salee se kuka on ennenki hengannu mun kaa :D. Mutta kuitenki se siili tais säikähtää mua koska se pyöri kuperkeikkaa
parit rappuset. Päätin jäädä siihen rappusille istumaan ja se siili ilmesty taas pusikosta ja haisteli mun kenkää ja se jopa anto mun silittää sitä xD
hassua. Siinä sitten istuin muutanamn mituutin uuden ystäväni kanssa <3

hupsua^^Lauantai 22.07.2006 21:42

en tajua mikä mulla taas on kun tänne halusin kirjottaa. parin viikon aikana on jotenki ruuvit
alkanu löysentyä. Olikoan tuo edes suomea? Ainaskin Leinosta.
pitäisiköhän tänään mennä ryyb. putki voisi jatkua.

Mitäköhän se yks dösäkuski muuten kelaa musta ku oon melkee joka aamu
hypänny sen kyytiin pari pysäkkiä ennen columbusta ja oon joka aamu ollu entistä houkutelevamman näkönen. hah.

Äiti luulee että seurustelen Sannan kanssa. Tavallaan oksettavaa koska sanna on melkein ku sisko mulle. hah. äiti on ihan hassu. Ja se sano et mun pitää viedä jollekkin näkkäripaketti
koska olen niin ruma :D. Äiti yrittää ostaa multa tietoja.
Se varmaan kohta heittää mut ulos kotoota koska en varmaan mee mihinkään kouluun.
Musta tulee siivooja. hah. Se yritti tänääki saada mua"sen jonkun" luo yöks.. mut en halua mennä koska en halua et eeron tyhmän näköset sukulaiset nukkuu mun sängys. Btw. mutsi sano et mun huone näyttää bordellilta.
En ymmärrä sitä naista. No kuka naisia nyt yleensä ymmärtäisi?. Sen mä
vielä jotenkin ymmärrän ku se sano et tää on ku heinälato ja et oon yrittäny tehä hiakkarantaa tänne mut...

kiitti näist hanna :DTiistai 11.07.2006 17:47

Yritä kirjottaa oikein silmät kiinni, sen jälkeen haasta 3 kaveriasi.

1. Sä oot kaunis:
sö oof kainos

2. Näytät aivan apinalta kuten siskosikin:
nätröär aihaj a09jao7a o89j s9so0s9o9j (eiks ookki ihan oikein)

3. Oon rakastunut suhun ihan kybäll:
oon yajasryby sygub ihan kydök

4. Anna ruokaa, mulla on nälkä:
anna tuokaa, nykka ib bökjö

5. Pissiksiä ei tueta:
pissiksoä eo rueya

6. Mä kutsun sut mun synttäreille:
mä kursun sur mun sunrröreile

hmmmm xD

oh my gosh!Sunnuntai 02.07.2006 15:12

http://www.pissismi.org/pissis.php?sivu=quiz

hei peipeeh, sä tiesit oikein vain 6 kohtaa, vaikka vastasit 30 kymysykseen. se meinaa että...

sinussa on pissistä 20%. iha urputust! sä oot salee niin hikareit ruokalan peränurkasta... pro pissis titteli o sulle täysin utooppinen asia! kukaa ei rakashta sua!

xDLauantai 01.07.2006 18:37

Esitä nämä kysymykset Oraakkelille osoitteessa: http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php ja tiedät seksielämästäsi enemmän, kuin ikinä haluaisitkaan tietää.

1. Minkä ikäisenä menetin neitsyyteni?
-Wanha


2. Kenelle minä neitsyyteni menetin?
- Kettutytölle Keski-Suomesta... (xD)
3. Montako seksipartneria minulla on ollut?
- Selvästi yli sata.


4. Moniko seksipartnereistani on ollut samaa sukupuolta kuin minä?
- Tästä oli juuri juttua kansainvälisessä oraakkelikonferensissa! Valitetavasti en tiedä mihin tulokseen tultiin, olin jo poistunut paikalta.5. Missä harrastin seksiä viimeksi?
-Huvipuistossa.6. Missä minun seuraavaksi pitäisi harrastaa seksiä?
- Etelä-Euroopassa.


7. Kenen kanssa minun tulisi seuraavaksi seksiä harrastaa?
- Jonkun omituisen hiihtelijän.


8. Ovatko kaikki seksikumppanini nauttineet seksistä kanssani?
- Tuskin on, mutta ainahan se on mahdollista.9. Olenko minä hyvä sängyssä?
- Et ole. Minun velvollisuuteni on kertoa sinulle totuus, vaikka se satuttaisi. ( xD)10. Montako seksikumppania minulla elämäni aikana kaiken kaikkiaan tulee olemaan?
- En usko. (?? xD)

Ainon adjektiivi tarina :DLauantai 17.06.2006 15:36

Olipa kerran vaaleanpunainen nainen, Laura nimeltään. Hänellä oli munakas mies, jonka ärtynyt vartalo vei kaikkien naisten koskettavan huomion. Lauran palava kaveri Nelli tahtoi tämän sikamaisen uroon itselleen ja tekikin nukkemaisen juonen limaisen suunnitelmansa toteuttamiseksi. Nelli päätti laittaa ryppyistä myrkkyä Lauran nenäkkääseen drinkkiin, jolloin homomainen Laura kuolisi ihanasti jättäen Joonan aidoksi leskeksi. Suunnitelma meni pieleen, sillä tumma Aino päätti salaa juoda lauran punertavan drinkin, jolloin tämä jammaileva ja keltahampainen neito vaipui krapulaiseen ja ikuiseen uneen. Nelliä vitutti heijastava suunnitelmansa, joten päätti tehdä rapaisen suunnitelman. Hän laittoi Lauran kenkiin ällöttäviä nauloja, jolloin kun Laura jonain pökertyneenä päivänä laittaisi kultaisen kenkänsä jalkaan, hän kuolisi sumuiseen verenvuotoon. Mutta huorahtava Evitapa päätti lainata Lauran lutuisia kenkiä ja kuolikin itse huvittuneeseen verenhukkaan. Silloin Nelli suuttui vittumaisesti ja päätti jättää kurvikkaan Joonan rauhaan ja tyytyä tupsumaiseen Jonneen.

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 03:45

Eräänä iloisena päivänä tapahtui krapulaisesti,sillä onnekas kaksikko; toivoton jenni ja känninen evita valloittivat erittäin löyhkäävän ninan, todella typerän empun ja super- savustetun Jonin olohuoneen. He eivät tarkoittaneet pahaa,mutta eivät voineet vastustaa nautinnollisen olohuoneen jämeriä sohvia. innostunut ja puhdas nina koitti kuitenkin parhaansa mukaan hätyytellä tätä muhkeaa kaksikkoa ulos. sitten paikalle saapui ällöttävä joni ja ryppyinen emilia pitämään näiden viisaiden tyttöjen puolia, sillä he sanoivat, että Jenni ja Evita olivat niin komeahkoja, että he haluavat pitää heidät soikeassa talossaan. Hetken mietittyään vino Nina tulu järkiinsä ja halusi pitää kiiltävän kaksikon talossaan,mutta VAIN jos sokea evita lupaa olla vihainen parvekkeella tupakoidessaan, ja jennin täytyy olla inhottava jonia kohtaan. Molempien oli luvattava myös auttaa vihaista Emiliaa jos hänelle tulee ongelmia. Tämä paskapäinen kaksikko suostui ihastuttaviin ehtoihin ja kamala emilia ja järkyttynyt joni olivat mustasukkaisia. Nina oli hiukan pöyhistynyt asiasta,mutta myös kalsea.

taas adjektiivi tarinat xDTiistai 13.06.2006 02:52

Eräänä hirviömäisenä, mutta aggressiivisena päivänä tollomainen Nina soitti nälkäiselle lapselleen empulle ja pyysi tätä huomionkipeälle rannalle kanssaan. Vaivautunut Emilia teki suuren virheen kertoessaan rakastuneelle Evitalle ja tohelolle Jennille parhaaste reissusta, sillä Jenni sai nörteimmän ajatuksen josta kertoi mököttävälle Evitalle. Ärtyisä kaksikko lähti vakoilemaan idioottimaiseen valepusikkoon itserakkaita auringon ottajia. Lyhyt Evita ja voittamaton Jenni salakuuntelivat kamalan ninan tarinoita salaa. Laiskat vakoojat eivät voineet olla ihailematta ninan kalpeita sääriä ja hottis empun rumia bikinejä. Kunes yhtäkkiä Nina tokaisi "emilia! Olet liian ohut ollaksesi vahvan Jennin ja fiksun Evitan ystävä! et saa tavata niitä pissismäisiä kakaroita enää ikinä!" Siitä jenni ja evita suuttuivat vanhanaikaisesti eivätkä enää ikinä edes soittaneet elahjattomalle empulle, eivätkä piirtäneet Ninalle enää nöyriä piirroksia.
Olipa kerran ruma emppu, homofobiainen jenni ja kaunis evita. Jenni sanoi empulle" olet lapsellinen tyttö". Siihen evita sanoi ihanimmalle jennille että itse olet ärsyttävä. Ja juuri sinähetkenä saapui paikalle vittumainen nina joka sanoi" olette kaikki yhtä mustalaisia". Siitä syntyi neekerimäinen sota, josta vain rumin jermu pystyisi selviytyä. Sininen mutta ihana evita soitti puoleensavetävän Jermun hätiin. Siihen jermu vastasi "olette kaikki yhtä suuria, enkä voi tulla koska syön haitallisinta ruokaa jonka huono äitini on tehnyt. Sitten he kaikki neljä seksikästä naista taistelivat viimeiseen vaaralliseen hengenvetoon asti.