IRC-Galleria

round triiiiiiiTiistai 04.08.2009 03:04

Jeps, meni vähä myöhää ja nukuin vähä pommii ku piti käydä kysyy töitä. Jätin menemättä.

Menin sit moikkaa mun lempipullanmyyjää samal ku kävin hakee kaupast kaikkee tarpeellista.

Näin faijan ja lähettii itiksee systerin ja faijan kaa syömää ja mä tulin mopol ja tietenki alko sataa nii vitusti. Märkänä vaa syömää manchesterii isot pihvit. Pelailin jopa samal pelikonetta ja voitin nii vitusti. Sit faija osti janinalle ja mulle hajuvedet (iha Versatzi oikee) ja sit mulle samal viel dödön ja janinalle röökii. Saatii jopa rahaa, wou. Sit Vivika ja Taru tuli siihe ja faija heitti zigut keravalle ja mä lähin ajaa mopol meltsii.
Moikkasin siin sit viel niit ja en kattonu minne käännyin, no tietenki snadisti väärälle kaistalle ja sit aloin tsiigailee niit nopeusrajotuksii, eka 60, no ei mitää viel, sit 70, aloin kelaa et voi saatana ja sit 80 ja sit olinki et voi vittu. No ei muutaku nurtsin yli eri tielle ja siihe tien läpi poikittai jalkakäytävälle ja soitin Henelle et lähen tulee. Katoin peileist et posliinimaija tulee siit, ja ku olin lähös ni iski viel mp-poli-isi paikalle. De va kiva juttude.

Matkalla himaa ymmärsin et naiset ei osaa ajaa, varsinkaa bemarilla. Eikä muute osaa kovin moni muukaa bemarikuski -.- 'Miten saa naisen sokeaksi? - Laita sen naaman etee tuulilasi'.
Pääsin sit alepalle ja oltii siin hetki ja käytii pikkolos pelaa. Sit Pekoni ilmotti, et se lähtee himaa. No iha sama. Hene lähti syömää ja lähetti Aden kaa syömää vuokin mäkkii parit juustot. TAAS. Sit mentii taas alepalle ja hain Henen sinne kans. Oltii siin parikyt minaa ja paikalle pamahti Vagina ja Taru. Siin juteltii henkevii ja ne lähti himaa ja sit päätettii Henen kaa kans lähtee hipsii himaa päi.

'Juokse sinä tumma, ku haulikko on mulla. Ja panoksia piipussa.'

ps. Itikses oli vähä huolel herkkuperseit<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.