IRC-Galleria

thailand, get ready.Tiistai 03.11.2009 19:07

Jap, meitsi häippäsee.

Parin viikon pääst bäkkii, so long and good night.

NONNIISunnuntai 01.11.2009 17:34

Mietin tässä, et vetäiskö siiliks? :D
Sanokaa joo tai ei, enemmistö päättää :D

VALTA ON TEILLÄ!


Kyllä: 33
Ei: 30

imekää munaaMaanantai 12.10.2009 01:30

MIKÄLI OLET VITUN TYYTYVÄINEN UUTEEN GALTSUUN JA SUA ÄRSYTTÄÄ KAIKKI KEITÄ EI KIINNOSTA EES YRITTÄÄ OPETELLA KÄYTTÄÄ UUTTA PAREMPAA GALLERIAA NII KOPIOI TÄÄ VITUN NOPEE BLOGIIS TAI TULEE MAAILMANLOPPU!

round triiiiiiiTiistai 04.08.2009 03:04

Jeps, meni vähä myöhää ja nukuin vähä pommii ku piti käydä kysyy töitä. Jätin menemättä.

Menin sit moikkaa mun lempipullanmyyjää samal ku kävin hakee kaupast kaikkee tarpeellista.

Näin faijan ja lähettii itiksee systerin ja faijan kaa syömää ja mä tulin mopol ja tietenki alko sataa nii vitusti. Märkänä vaa syömää manchesterii isot pihvit. Pelailin jopa samal pelikonetta ja voitin nii vitusti. Sit faija osti janinalle ja mulle hajuvedet (iha Versatzi oikee) ja sit mulle samal viel dödön ja janinalle röökii. Saatii jopa rahaa, wou. Sit Vivika ja Taru tuli siihe ja faija heitti zigut keravalle ja mä lähin ajaa mopol meltsii.
Moikkasin siin sit viel niit ja en kattonu minne käännyin, no tietenki snadisti väärälle kaistalle ja sit aloin tsiigailee niit nopeusrajotuksii, eka 60, no ei mitää viel, sit 70, aloin kelaa et voi saatana ja sit 80 ja sit olinki et voi vittu. No ei muutaku nurtsin yli eri tielle ja siihe tien läpi poikittai jalkakäytävälle ja soitin Henelle et lähen tulee. Katoin peileist et posliinimaija tulee siit, ja ku olin lähös ni iski viel mp-poli-isi paikalle. De va kiva juttude.

Matkalla himaa ymmärsin et naiset ei osaa ajaa, varsinkaa bemarilla. Eikä muute osaa kovin moni muukaa bemarikuski -.- 'Miten saa naisen sokeaksi? - Laita sen naaman etee tuulilasi'.
Pääsin sit alepalle ja oltii siin hetki ja käytii pikkolos pelaa. Sit Pekoni ilmotti, et se lähtee himaa. No iha sama. Hene lähti syömää ja lähetti Aden kaa syömää vuokin mäkkii parit juustot. TAAS. Sit mentii taas alepalle ja hain Henen sinne kans. Oltii siin parikyt minaa ja paikalle pamahti Vagina ja Taru. Siin juteltii henkevii ja ne lähti himaa ja sit päätettii Henen kaa kans lähtee hipsii himaa päi.

'Juokse sinä tumma, ku haulikko on mulla. Ja panoksia piipussa.'

ps. Itikses oli vähä huolel herkkuperseit<3

partti kakkoneMaanantai 03.08.2009 02:41

Tänää oli synttärijatkot ja tuli muutama euro ja janinan kummitädilt maxiaski röllöö :)

Oli aika tylsää muute koko pv, yritin pommittaa PEKONIA, mut se gay ei vastannu hublelemeimee :( Käytii humppatukan kaa vetää safkaa MCvuosaares ja sain hyvät safkat hintaa 0 €, ou jee.

" Kilpee katuun, antakaa latuu, jos joskus kaatuu, ei saa maatuu. Kullikin sen huomaa, nyt on hyvä suoraa. Nostan keulaa mut vielkin ne seuraa."

"Kumin kätky haisee ja vanhukset huutaa, tämä on se tapa jolla palvomme kuuta, naapurit kitisee ja isä & äiti vikisee. Liian paljon viriä, käytätkö sää piriä."

Huome porukat messii dusaa jotai.


- So long and good night

Jeps.Sunnuntai 02.08.2009 02:58

Päätin pari minaa sitten et alan kirjottelee tänne mun blogii iha vaa sen vuoks et ihmisii alkais vituttaa. Tai sit haluun olla feimi ja et ihmiset tekee yhteisöi mun pvkirjast.

Mä heräsin aikasin ja äiti ilmotti, että vessat kaipais siivousta. Aloin sitten puunaamaan vessoja ja se oli aika.. ok. Mut ei oo mun ala. Sitte siivosin huoneen ja lähin ostaa vuosaarest mutsille mansikoit ja sen sellast.

Joku mummo oli kuulemma ottanu mun rekkarin ylös ku mä olin ohittanu sen 60 alueella n. 80 vauhdil. Olisinpa. Ja mun mopo menee kuulemma satasta ja mä olen pyromaani. Jahvat tulloo ja helemat paukkuu.

Vietettii sit systerin kaa 'sukulaissynttäreit' ja kaikki ilmotti sit tulevansa sittenki huomenna, toivottavasti ei tarvii koko pv olla sisäl :(- kidi ja moro

Oon nii onnelline ku saan tehä näit<3Keskiviikko 29.07.2009 22:26

-Jos poika satuttaa tyttöö, sille on hyvä syy
-Jätkist ei ikin tiiä laukeeks ne oikeesti, vai teeskenteleeks ne
-Jätkien pitää pelaa muijil
-Jätkien takia 47 % nuorista tytöistä on tehnyt itsemurhan, onneks. Pari kamppilissuu vähemmä.

-Ainakun jätkä jättää ja sanoo ''Mutta voidaanko pitää tää vaa panosuhteena ? ''
useimmilla vastaus on '' Voihan sitä yrittää '' , '' Joo, voidaan ''
mutta jos panosuhde onnistuu, ni sit.. no ei se kummiskaa onnistu.

-Exän näkeminen naurattaa, koska KAIKKIA exiä kohtaan jää aina joku
tunne, mitä et voi tuntee ketään muuta kohtaan. Esim. Vitutuksen multihuipennus ku muijan pillu oli löysä ku velhon hiha.
-Et voi katsoa exääsi silmiin, koska katseesi kohdistuu hänen tisseihinsä .

-Kun tyttö yrittää etsiä sitä Soikeaa, hän pelkää että hän löytää
jonkun, joka raiskaa häntä uudestaan ja uudestaan kavereittensa kanssa.

Jos todella rakastat jotain ihmistä , muista nämä :
iällä, koolla tai pituudella ON MERKITYSTÄ !
Useimmat ihmiset valittavat iästä, mutta jos
sinusta tuntuu että ihminen on oikea, niin kato ees et sen vehkeet toimii.

uuuuuuKeskiviikko 22.07.2009 17:34

kopioi tämä 2 sekunnissa päiväkirjaasi niin saat huomenna jonkun ihanan läskin miehen vetämään sinua perseeseen ja sehän vasta muuttaa muuten niin tylsän elämäsi !

R.I.PPerjantai 26.06.2009 11:57

29.08.1958 - 25.06.2009

The King Of Pop Has Left The Building.