IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

YOKANTorstai 11.05.2006 01:23

Iltaa! Soitin kärsivällisesti taas France Telecomiin ja tällä kertaa puhelu meni suoraan jollekin ihanalle nettiteknikolle <3_<3!!! Hahaa! Asiat selviää kun pistää naisen asialle!!! Se tyttö nimittäin osasi korjata ongelmani ja minulla on taas toimiva netti viikon kuluttua 8D! Hänpä lupasi vielä minulle netin ilmaiseksi kesäkuulle kun olen joutunut kuun päivät kärsimään netittä! Pelasinpa siinä aikani kuluksi Herttaa Hyden, Gacktin ja Miyavin kanssa kun se tyttö korjasi nettiä. (Hyde Hra Korttihai voitti (8p) ja minä hävisin (110p) XDDDDDDDDD..). Jotenkin kummassa minulla ei enää ollutkaan ADSL:ää, vaan pelkkä puhelinliittymä O___o;;.. Hmm. Kukakohan sielläkin oli käynyt taas räveltämässä?! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ^^! (Ainakin toivonmukaan, PRKL..)


Tarinaa viime yöltä [10.05.06 klo0:47]

YEEEHAAAAA!!!..

Sain luvan karauttaa auringonlaskusta poispäin ja niin aionkin tehdä tasan kahden viikon kuluttua! Otan suunnaksi sakemannien valtakunnan ja visuaaliset karkelot kun vain pääsen matkustamaan Thalyksella halki Preerian 8DDD <3.. (//mitä hiivattia tuo jorisee?//..)

Tämä siis tarkoittanee, että sain viimein aikaiseksi kysyä lomaa (palkatonta kun puolivuotta ei ole vielä täynnä..) ja tänään rakas varaisi Tony lykkäsi käteeni papyruksen missä oli hänen puumerkeillään hieno ”OK” -merkintä ja täten minulla on lomaa 24-29.5. (kirjoitin ensin 25-29.3 XD)!! 24 ja 25 ovat toki muutenkin REPOS-päiviä kun ne on ke ja to, mutta pe-ma on silkkaa sapattia ja voin pakata laukkuni jo hyvissä ajoin tiistaina lähteäkseni lomalle Ricardan luokse keskiviikkona aamun sarastaessa! Sitten jyskämme pari päivää kahdestaan, kunnes haen Tytön ja Pojan lentoasemalta (meinasin kirjoittaa avaruusasemalta XD [kuka on taas pyörinyt liikaa Discoverylandissa?!]) perjantaina ja jyskämme sitten neljästään aina Kölniin saakka kun menemme DEG:n konserttiin 8DDD!!!!! *aiheuttaa puheillaan buuauksen yleisön joukossa ja saa päälleen lynkkaushuutoja*

Martta! Ricardalle pitää tuoda sitten Oltermanni juustoa, ja jos on vielä simaa niin sitä ^_^!!! Ja pussillinen Omar karkkeja kiitos XDDD (pahus kun ei tullut aiemmin mieleen, olisi pitänyt tuoda kevätlomalta Omarille tuliaisiksi XD)!!

Sitten muihin aiheisiin!~03.05: barbecue party~

Meillä oli taas grillijuhlat Lauran järjestäminä ^^! Tänään paikalle saapui Fatima, Manuel, Marcin, Miquelito ja Niina. Kansa siis väheni edellisestä kerrasta..! Ei se mitään, nyt ei ollut onneksi ruokaa sadalla eurolla XDDD.. Aloitimme grillauksen taas samoihin aikoihin kuin viimeksi (klo15). *Sangriaa 8DDD… Naaaamiii…* Manuel ilahdutti meitä tarinallaan kuinka oli viime iltana tullut juoneeksi liian monta kaljaa ja näin ollen hänen oli ollut parasta hyödyntää sangriavatia aamunkoitteessa…… *Yööööökkk… Sangriaa, ei kiitos!!!….*. PY TANT MANUEL!!!!!.. Laura varmisti että olihan Manuel varmasti saippuoinut vadin kunnolla ennen kuin valmistimme sangrian, ja kyllä kuulemma. Minä luulin koko illan, että se oli totta, mutta Manuel paljasti illan lopuksi että se oli onneksi ollut vain leikkiä XDDDD.. *BAKA!!* Mutta niin voisi käydä, sangriavadille voisi toki olla muutakin käyttöä..

Grillasimme taas jonnekin ilta yhdeksään, minkä jälkeen menimme kaikki kahville Lauran luokse. Katsoimme valokuvia, kuuntelimme musiikkia ja kerroimme kaikenlaisia juttuja. Kaikki muut häipyivät puoli yhdentoista aikaan, mutta me rupesimme Manuelin ja Lauran kanssa katsomaan Indiana Jonesia XDDD! Manuel tirskui koko ajan kun siinä oli jotain saksalaisia ja se oli hänestä huvittavaa kun elokuvassa joristiin saksaa.~04.05: Disneyland ~

Jeeeee, Disneylandiin ^^!!! Minun piti kyllä alun pitäen mennä taas Pariisiin mutta.. Laisse tomber! XDDDD
Tällä kertaa olin Disneylandissa Lauran ja Manuelin kanssa! Fatimakin oli aluksi kanssamme backstagella, mutta katosi sitten jonnekin. (Pentele, me ei olla Jorgen kanssa käyty vieläkään Disney-puistossa O_o..!)

Heti ensimmäisenä kun saavuimme puistoon katsoimme paraatin, sillä se oli juuri tulossa Main Street USA:lle kun pääsimme stagelle. Katselin ihastuneena tanssijoita ja kaikkia ihania juttuja ja kuuntelin musiikkia haltioissani ^^! Se oli se sama musiikki kun kävimme perheen kanssa Disneylandissa (vuonna 2001)! Tein havainnon, että monet tanssijat ovat tosi pienikokoisia… (Nyhyyy.. Se siis on totta mitä Jason sanoi - olen liian pitkä tanssijaksi… [Ottavatkohan ne tällaista hujoppia edes Maija Poppaseksi?]) Haluan kyllä Belleksi Bellen paikalla!!! Nykyinen Belle ei ole yhtään nätti!! (ehe, ihan kun minä sitten olisin yhtään nätimpi XDDDDDDDDD..). Koska tykkäsin paraatista niin pajon ja olin ihan innoissani kaikesta, toisin kuin Manuel ja Laura, niin vitsailin, että he olivat minun isä ja äiti ja minä kuin heidän pieni lapsensa. Manuel hekotti ja Laura mietti, että olivatpas he aikaisin saanet lapsen kun lapsi oli jo 20-vuotias ja että millähän sukunimellä me kaikki olimme.

Seuraavaksi meidän piti heti päästä testaamaan Buzz Lightyearia ^^! Minähän olin siellä jo käynyt mutta WHEE ^^!!! Menimme Lauran entiseen työpisteeseen, Star Toursiin, kinuamaan Fast Pass lippuja, mutta pentele jotenkaan emme niitä saaneet kun edellisiä ei oltu laskettu tai jotain sinnepäin (minä en ymmärrä laitteidenlogiikasta mitään..). Kävimme StarToursissa, minkä jälkeen pyysimme yhtä Buzz Lightyearissa työskentelevää poikaa kirjoittamaan meille Fast Pass liput kun olemme CastMembereitä. Niin hän tekikin ja ampaisimme salamana jonon ohitse tapaamaan Buzzia. Manuel oli riemuissaan nähdessään Buzzin ja nauraa hekotti kuten aina XDDD.. Minä otin kuvan Buzzista ^^. (Se on niin cool!) Minä istuin Manuelin kanssa ja Laura itsekseen meidän takana ja pääsimme pelastamaan lelu-universumia. Laura oli melkein epis kun hän oli yksin vaunussa, niin hänellä oli kaksi laserpistoolia XDDD!!!! Minä ja Manuel saimme pärjätä omillamme. Ehe, sain taas samat pisteet kuin viimeksikin! En pääse millään sitä ihmeen pilottia pidemmälle!! Saan aina jonkun 20 000 pistettä, enkä millään käsitä miten joku voisi saada 99 999 pistettä ja tulla intergalaktiseksi sankariksi!!! Liian vaikeaa.. Manuelkin oli sama pilotti kuin minä, Level 3, ja Laura oli Level 2. Paras on Level 8 tai jotain.. Manuel tykkäsi Buzz Lightyearista kuten minäkin, mutta Laura ei niin hirveästi. (Heh, Manuel olikin riemuissaan kun hän yhtenä päivänä sen jälkeen löysi töistä Buzz Lightyear kynän XDDD!..)

Buzzin jälkeen menimme jonottamaan Space Mountainiin, mutta kesken jonotuksen se suljettiin jonkin teknisen vian vuoksi..! Laura kertoi, että laitteissa oli eri koodeja, esim Star Toursissa koodi 566 tarkoittaa, että pikku robotit ei toimi jne. Tällä hetkellä koodi oli joku millä laite jouduttiin tilapäisesti sulkemaan, mutta syytä ei kerrottu. Se saattoi olla vaikka sitä, että joku oli tupakoinut laitteen jonossa ja laukaissut sprinklerit. TAI – vaunu oli joutunut epäkuntoon ja asiakkaat vaaratilanteeseen..! Ambulanssia eikä Pompiersia ainakaan tullut paikalle, joten se saattoi olla vaan tekninen väliaikainen vika. Avaruusmatka nro 2 jäi kuitenkin tekemättä.

Päätimme lähteä toiselle puolelle puistoa siksi aikaa kun Space Mountainia korjattiin. Kun olimme Frontierlandissa kinusin päästä Pocahontaksen kylään. Laura sanoi, että se on vain lapsille ja melko tylsä paikka. Minä sanoin, että minä tahdoin nähdä Pocahontaksen! Laura totesi, että ehkä oli jo liian myöhä; Pocahontas oli varmaan jo lähtenyt (klo 17-18). ”Py tant” totesi yhtäkkiä Manuel, joka oli muuten kuunnellut hiljaa. Kuolin naruun XDDDDDDD.. (Kuvittelin, että Manuel oli kanssani yhtä innokas näkemään Pocahontaksen ja hän kirosi kun Pocahontas oli jo kerennyt lähteä XDDDDDDDDDDDD…).

Oli tosi kiva ja lämmin sää huvipuistoretkelle ^.^! Laura ehdotti, että ostaisimme jäätelöt kun mistään ei löytynyt niitä nameja karkkiomenoita. Manuel oli tosi kiltti, hän tarjosi minulle ja Lauralle jäätelöt ^^! Annoimme Lauran kanssa pusun Manuelille kiitokseksi ^^ XD (molemmat pussasi yhtä aikaa poskelle). Ihan kuin jossain elokuvassa, tuli mieleen. Manuel suunnitteli kertovansa töissä, että oli viikonloppuna pussaillut molempien Laurojen kanssa samanaikaisesti XDDDD..

Mitä parhainta ja hauskinta oli kun lähdimme seikkailemaan Adventurelandin ja Frontierlandin rajamaille Robinson Crusoen seikkailusaarelle. Laura vei meidät riippusillalle, missä hypimme ja pompimme ja loikimme ja yritimme samalla syödä jätskiä XDDDDDD! Otimme kuvia riippusillalla ja yhtäkkiä Julien ilmestyi sinne kavereineen, ihan vaan kesken kaiken O_O 8DDD!!! Hän tervehti iloisesti ja suloisesti antamalla poskipusut ja sitten he jyskivät eteenpäin riehuen kuin mitkäkin XDDD. Mekin jatkoimme riehumista ja Manuel sanoi haluavansa juosta sillan päästä päähän, mutta koko ajan tuli lisää ihmisiä ja juoksemisesta ei tullut mitään.. Pöh. Seuraavaksi Laura vei meidät alas Robinson Crusoen luolaan! Olimme jossain ihme tunneleissa ison puumajan alla ja seikkailimme siellä. Yhtäkkiä Laura katosi ja yritimme etsiä häntä Manuelin kanssa. Se oli tosi huvittavaa kun törmäsimme koko ajan toisiimme ja nauroimme ja juoksimme ja yritimme äkätä Lauran jostain mutta hän oli kuin kadonnut!.. Sitten minä keksin yrittää piiloutua kanssa ja Manuel oli ihan itsekseen.. Kohta Laura alkoi huhuilla jostain ”Lauraaaa…” ja minä lähdin äänen suuntaan. Juoksin hirveää kyytiä ja lähellä seinää kun luolassa oli pimeää. Yhtäkkiä tajusin ettei se ollutkaan seinä vaan jotain muuta ja kiljuin kuin viimeistä päivää kunnes tajusin, että se oli Laura XDDDDDD!!!!! Laura nauroi ja kysyi enkö todellakaan ollut nähnyt häntä, kun äsken olin juossut ihan hänen vierestään, ja Manuel toiselta puolelta (siinä kohdassa oli ”pylväs” keskellä käytävää) ja kumpikin vaan jatkoivat matkaa eivätkä olleet nähneet mitään XDDDDD!!!.. Hihihihhiiii XDDDD.. Se oli tosi kivaa se <3! Melkein yhtä kivaa oli sekin kun olimme Fantom Manorissa (kummituskartanossa), missä mentiin ensin hissillä alaspäin. Hississä oli ihan pimeää ja äkkiä joku tarrasi minua olkapäästä (pelkillä sormenpäillä) ja minä tietenkin aloin kiljua kun säikähdin mitä helv*!!!.. Laura yritti sitten siinä vieressä rauhoitella, että se oli hän, ei hätää XDDDDDDDDDDDDDDDD… Manuel nauraa hekotti kun joku köpsä alkaa kijumaan kuin syötävä XDDDDDDDDDDDDDD.. (Muut vieraat ei olleet kovin ilahtuneita ^^;;; XDDD).

Emme harmiksemme päässeet enää Space Mountainiin tai mihinkään muuhunkaan Mountainiin kun joka paikkaan oli lähes tunnin jono O_o.. (vähintään 40-50 min joka laitteessa mihin halusimme). Big Thunder Mountain, Space Mountain ja Indian Jones (Mountain XD) jäävät parin viikon päähän kun VilliApina TM pääsee jyskämään Disneylandiin 8DDD (olisipa Abustiinikin mukana..<3)!!! Jorge PRKL menee Portugaliin samaan aikaan ja Laura Espanjaan, en tiedä ehtiikö Martta ja Poika tavata kumpaakaan… Nyh. Olisi niin kiva näyttää ^^! ”Tässä on minun sisko ^__^” (kaikki ks, ”onpa nuo kaksi ihan erilaisia..”. Martta kävisi paremmin Mareiken pikkusiskosta!! JOOO, pitää näyttää Martta Mareikelle 8DDD.. [tai toisinpäin ^^]).

Eee, mutta. Disneylandissa on aina superkivaa ja coolia ^_^!!! <3~Yleiskatsaus työviikosta 5-9.5.~

Jep, kirjaimellisesti, kun en enää muista mitä minäkin päivänä on tapahtunut XDDD..
Olen työskennellyt Djeneban, Manuelin, Yassinen ja Nathalien kanssa (Thalien 8DXD. Nathalie pölli viimeisen Thalie Nametagin ja käyttää sitä, PRKL. Minä olen Daina kun hävitin oman Nametagini vihdoin ja viimein XDDDDD..).

Olen ollut kerran animationissa, kaksi kertaa hatuissa ja kerran kahvissa. Animationia en pitänyt kun meillä oli Prioritaire rivi Djeneban kanssa (6-rivi mikä tarjoillaan kärryillä ja ihmiset tulee aina myöhässä..). Tai no, yhden loppuanimationin pidin – Nathalien, Abdelhakin, Lauran ja Fatiman kanssa XDDD!!! Kaikki katsoi kun koko sininen tiimi pitää animationia XDDDDDDDDDDDDD… Se toimi aika hyvin!

Jipiiii, hatuissa olin sunnuntaina samaan aikaan Jorgen kanssa :DDD!!! Toinen kerta, periaatteessa eka kun edellinen kerta meni mönkään interimairejen takia -_-”.. Järkevää, kumpikaan ei tiennyt että toinen on hatuissa ja vietimme ruokatauon pukuhuoneissa kumpikin XDDDDDD.. (Olisiko ollut viisaampaa mennä vaikka syömään yhdessä?? Ei sitten XDDD..). Sitten menimme tekemään hattuja yhdessä ^^! Kun odottelimme ovien avaamista, leikimme hatuilla ja heittelimme niitä toistemme päähän XDDDDD.. Tai ainakin yritimme. Jorge ei millään saanut heitettyä hattua päähäni, mutta minä sain 2½ kertaa Jorgen päähän ^^!!! *winner sign* Muahahaa, on lystikästä olla päätä pidempi XDDDD. Toisena hattupäivänä eli maanantaina olin Ingridin kanssa hatuissa ja menimme MacDo:hon syömään ruokatauolla. Puhuimme siitä miten molemmat haluaisimme töihin lentokentälle 8D <3… Ingridin isä on kuulemma ollut stuerttina 20 vuotta ja nähnyt koko maailman 8D.. Minäkin kerroin että kummisetäni on stuertti ja sitten pölisimme kaikkea mahdollista siitä aiheesta ^^. Päätimme, että menemme yhdessä kurssille mistä saa CSS-diplomin, mikä vaaditaan lentoemäntä ym koulussa. Kurssi kestää kuulemma 3 viikkoa ja Disney kuulemma maksaa sen 8D!!!!! MUAHAA!! No HELL YEAH! Tosin, siinä pitää harrastaa sukeltamista ja muuta pelottavaa… ehe ^^;;;;…. Ei mitään syvämerensukellusta kuitenkaan mutta silti XDDD. Hengenpelastusta ja uintia ym. Hui s**tana. Ingrid pelkää kaloja ja minä vettä. Meillä menee hyvin XDDDDDDD.. Silti, molemmat haluamme matkustusammattiin! Ingrid haluaisi olla virkailijana lentokentällä tai EuroStar-junassa matkatarjoilijana kärrin kanssa. Sekin voisi olla kivaa ^^! Kurssille siiiis!

Hatuissa meni hyvin kun minä olin värisokea ja sekoitin vihreän ja sinisen koko ajan XDDDD.. Jorge ilmoitti koko ajan ”BLUE.. GREEN… GREEN.. GREEN.. BLUE..” kun yritin pällistää minkä väriset liput kädessä ihmiset tuli jonottamaan hattuja XDDDDDDD.. Sitten me muutenkin vaan joristiin koko ajan kaikkea joutavaa [”Yeah, you see BLUE that man was going to kill him self but he didn’t know GREEN he didn’t know how to GREEN to hang himself! GREEN. ”Yeah, you’re right! That’s why he’s just spinning the rope around himself. Oh, the next one is yellow.], ja vaan iskettiin hattuja ihmisten päähän ja jatkettiin taas jorisemista kun asiakkaat oli saatu pois tieltä XDDDDDD.. Ingridin kanssa me tanssittiin balettia ja turistiin myös XDDD.. Ingrid on tanssinut yli kymmenen vuotta balettia O.O.. <3 Voi miten ihanaa.. Ja minä vaan kaksi ja puoli. Mutta silti. 8D <3. Hullu Ingrid, olisi päässyt ammattitanssijaksi mutta hän lopetti kun ei vaan enää jaksanut käydä harrastamassa O.O! Nyarr..


Mitäs muuta? Portaissa on kiva huutaa "Yo'll come!":n sijasta "YOKAN!" XDDD. Lars on jollain ihme lomalla kun sitä ei olet muutamaan viikkoon näkynyt töissä! Ja tällä viikolla (itseasiassa tänään) on Jasminen läksiäiset ja Didi lopettaa myös tällä viikolla. Minna lähtee kuukauden päästä ja menee nyt lomalle Mikelinsä luokse Etelä-Ranskaan. Minnan asunnossa oli eilisaamuna vesivahinko! Hän kävi sitten minun luona suihkussa XDDD.. Raukkaparka oli suihkussa kun kylpyamme kuumeni tulikuumaksi, koko kylppäri täyttyi höyrystä ja seinästä alkoi lainehtia kuumaa vettä O____O…. HMM. Ja receptionin väki vaan suhtautui ”C’est pas grave!” ”ei se nyt niin vakavaa ole!”. Minna siellä saippuaisena pukee päälleen ja yrittää välttää saamasta sähköiskua kun vesi valuu ympäri asuntoa ja tuhoaa sähkölaitteet… Näin aina. Oli kyllä viimenen kerta kun minä jätän tietokonetta lattialle! Samahan kävi yhden toisen suomalaistytön asunnossa joku aika sitten…

Laura on nyt neljä päivää koulussa H.A.T:iin liittyen ja näemme vasta lauantaina. Parempi vaan toisaalta kun joka päivä on saanut kuulla Jorge-vitsejä XDDDDD.. Koko WWS olettaa jotain yhteistä tulevaisuutta meille. On saanut lätsiä kättä otsaan ja hakata päätä seinään ja itkeä hauskuutta kuin viimeistä päivää kun muut tekee omia päätelmiään. Djeneba tuossa yhtenä päivänä totesi ”Laura, tu est amourouse a Jorge. J’ai vu comment tu lui regarde.” (”Laura, sinä olet rakastunut Jorgeen. Minä olen nähnyt miten sinä katsot häntä.”). Se oli kyllä kuukauden vitsi ja nauroin niin, että vettä tuli silmistä. Sitten Laura, Fatima, Alex ja tietämättömät osapuolet (varmaankin Maxime, Jasmin, Luis ja Ganesh) yrittävät joka päivä keksiä parhaansa mukaan mitä tahansa todistusaineistoa. Olkoon nyt vaikka se, että me yhtenä päivänä vaan joimme tauolla teetä arenalla, kun Alex ja Maxime kulkivat ohi. Tai siis meinasivat. Kun he huomasivat, että me hörpimme siellä kahdestaan, niin nuo kurjat kääntyivät ympäri ja Alex meni sanomaan että älä mene sinne, anna niiden olla rauhassa. Sitten kun juttelimme bussissa, niin Laura kertoi että he olivat Alexin ja Jasminin kanssa nauraneet meille koko matkan. Voi helv.. Olisikohan kansainvälisten käsimerkkien aika??

Jorge osaa onneksi ottaa kaiken edelleen vitsinä, mutta minua kyrsii aina välillä. Silloin kun minua ei kyrsi, jaksan vitsailla mukana. Olemme kerenneet olla jo naimisissakin. Alex kun on alkanut kutsumaan minua Jorgen vaimoksi XDDDDD. Sitten yhtenä päivänä kun leikkiriitelimme jostain niin Jorge käski minun sanoa seuraavalle uteliaalle ettei tule häiritsemään kun riitelemme avioerosta XDDDD.. Ja yhtenä iltana bussipysäkillä tiedustelin Alexilta ”Alex, ou est mon mari?” (”Alex, missä minun mieheni on?”) ”Qui?! AH, JORGE! Je ne sais pas.” (”Kuka?! AI JORGE! En tiedä.”). Näin se leikki menee XDDDD.. Aluksi oli vaan minä, Alex, Jorge ja Laura mukana, mutta nyt on Fatimakin ja Kader ja Manuel ja nämä ketkä nyt pysyttelevät taustalla. Kader muutama päivä sitten sanoi että haluaisi 26 lasta kanssani O_o.. Selvä. Minä sanoin että olenkin aina unelmoinut isosta perheestä, mutta Kaderin pitäisi kysyä ensin lupa mieheltäni. Manuel tuli paikalle selvittämään ihmettelevälle Kaderille ”Oui, elle est déjà mariée!” (”Kyllä, hän on jo naimisissa!”). ”Aaaa, avec cet Portuques, Jorge..!” (”Aaa, sen portugalilaisen kanssa, Jorgen!)” keksi Kader sitten heti (vaikka muisti ensin että Luis XDDD).

Ihmiset on taas taatusti saaneet lisää vettä myllyynsä kun erehdyksessä menin auttamaan keltaisia siivouksessa nyt perjantai illan päätteeksi (tiistai illan, meidän perjantain). Minua ketutti kun kaikki muut keltaiset oli jossain kuusessa ja Jorge siivosi itsekseen koko arenaa!! Meillä oli sinisissäkin rutosti väkeä niin eipä minua siellä kaivattu peukkuja pyörittelemässä. Hain harjan, rikkalapion ja roskapussin ja menin keräämään roskia Jorgen kanssa. Ehe… Sitten vartin sisällä kun muut ranchit olivat jo valmiita, kaksi henkilöä lakaisee areenaa keltaisilla ^^;;;;… Ehehehehe… Älkää kyyläätkö, mind your own business!!!!! XDDDDDDDDDDDDD… Voi äitee…


Mareike oli vaihteeksi meidän sinisten kanssa ja oli hauskaa. Mareike löysi grillkastikkeella höystettyjä perunoita jostain jemmasta hyllyltä ja söi melkein koko astian tyhjäksi toisen show’n aikana XDDD. Sitten hän yritti syöttää perunoita Robertillekin (puraisi ensin itse palan ja meinasi työntää perunan lopun Robertin kitaan XDDDD). Ja minä unohdin valmistaa kahvit kuten aina niin Mareike valmisti minulle ^^.. Jajajaja.. yhdessä vaiheessa kaikki mahdolliset ranchleaderti tulivat siniseen keittiöön etsimään Mareikea ja hän oli kadonnut eikä kukaan tiennyt missä hän oli XDDD. Seuraavassa hetkessä Mareike on perunakätkön kimpussa ja jemmaa pakastimesta jätskiä jälkiruoaksi XDDDDDDD… Ei helevetti XDDD.. Muistan sen kun Mareike kerran tuli chilikulho kädessä luokseni ja tarjosi suklaata. Ne oli ihania eläinsuklaita ja minä otin söpön dinosauruksen ja papukaijan (olisin halunnut sen ihanan kilpikonnankin<3). Kiitin ja kysyin mistä hän oli ne kaivanut. Mareike katsahti ympärilleen ja hykersi hulluna ”I saw these in the office and STOLE THEM!” XDDDDDDDDDDDDDDD… ”Mareike is just something special.” <- minun ja Jorgen mielipide. [EI TAAS!!! Ei ole mikään avioparin yhteinen lausunta XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD… Nyt, NYT kyllä loppuu tarinat tältä illalta!!!].


Hyvää jatkoa (kuten Wordin sanakirja ehdottaa XD) ja hyvää viikonloppua!
Minä menen varaamaan Thalys-lippuja 8D!!! Siis aamulla XD. Nyt nukkumaan (2:59…).

Innoissaan ja energisenä,
<3:~HisAngel~

(unohtaen stressin siitä, että pian pitää päättää milloin on aika palata Suomeen jne jne.. LAISSE TOMBER!!!)Kolme pientä elefanttia ma~rssi näin, aurinkoista tietä e~teenpäin! Ko~ska matka oli ha~uska niin, pyysivät he mukaan yhden to~ve~rin. Neljä pientä elefanttia ma~rssi näin, aurinkoista tietä e~teenpäin! Ko~ska matka oli ha~uska niin, päätyivät he Dir en Greyn konserttiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.