IRC-Galleria

Hyvä lisätä päiväkirjaa nyt kun kaikki lukijat (ja itsekin) on lomalla XDDDD..[Kirjoitettu 13.05.2006 klo 0:42]


”Voi herran jumala!” (kuten Manuel ja Christopher osaavat päivitellä nykypäivänä XD) 8DDDD!!! Minä olen niin tajuttoman innoissani 8DDD!!! Kuulin tänään jotain ihan uskomatonta Jorgelta!!! *O__O* 8DDDD Muahahahahaaa!!!!

No niin, aloitetaanpas siitä, että Jasminella oli läksiäisbileet joista hän muistutti sata kertaa enkä sitten lopulta mennytkään ^^;;;;…. EHE. Ja Jasmin oli vihainen ^^;;… Mutta kun minä urpoilin bussien ja junien kanssa kuten tavallisesti niin enpä sitten mennytkään juhliin -_-”. MUTTA!! Nyt selvisi syy, miksi oli tarkoitettu etten mene niihin bileisiin!!! (no ekat syyt että kävin internetissä ja sain ilmaista perheelleni että olen vielä hengissä ja sain käytyä kaupassa niin sain vettä taas viikoksi etten kuole janoon XD) Laura ja Alex *O_O* 8DDDD!!!!… Juttelin esitysten välisellä tauolla Jorgen kanssa, ja Jorge kertoi ensinnä ettei hänkään ollut mennyt bileisiin (piru, hän oli Boiseriessa Luisin luona enkä tiennyt!). Mutta, kun hän oli yö kolmen aikaan ollut bussipysäkillä, hän oli nähnyt Lauran ja Alexin kävelemässä käsikädessä ja suutelemassa *O____O* 8DDDDDDD!!! *LAURAAAAAA!!!!!!!!<3* Pitää PIRUN ÄKKIÄ päästä juttelemaan Lauran kanssa 8DDD!!!! Olen niin iloinen ja innoissani hänenkin edestä XDDD!!!!! Laura on ollut niissä pirun koulutuksissa eikä ole ollut töissä… Mutta ähähähää kun olen saanut vähän vaihdettua kuulumisia Jorgen ja Alexin kanssa niin sekin riittänee 8DDD!!! Laura ilmestyi töiden jälkeen WWS:n – tapaamaan Alexia. Kerroin hänelle että olinpa tuossa vaihtanut pari sanaa Jorgen kanssa ja Laura heti manasi nolona ”PY TANT!!!..” XDDDD.. Aiaiaiaiai..

Oli hauska kuunnella mitä Jorge kertoi ja sen jälkeen heti perään selittää Alexille että hänen pitää muuttaa Lauran kanssa Espanjaan ja hyvä etten häitä jo heille suunnitellut XDDDD!!! Yritin vihjaista Alexille, että Laura on itsekseen pari yötä asunnollaan niin Alex voisi mennä pitämään seuraa, mutta Alex tolvana ei tajunnut mitään ja juttu kääntyi niin päin että minä halusin työntää Alexin pois että pääsisin heidän asuntoonsa O_____O!!!! EI PRKL!!! (hyvä siinä yrittää selittää Jorgelle englanniksi mitä tarkoitin ja Alex käsitti että suunnittelin Jorgen kanssa majoittautua heille ja heittää Alexin ulos -_____-”””… PY TANT!!! ARRETE!!!!..). *Ei zenkin ideuutti, VAHRAZ!!* Alex-dono, baka baka baka!!! X’DDDDDDDDDDD. Kaikkein viisainta oli kun Mareike pölähti siihen paikalle kun Jorge oli hakemassa lisää juotavaa. Mareike siinä varoitti minua Alexista ”Be careful, this guy’s a playboy!” O_o;;.. Yritin kovasti selittää että me puhutaan ihan eri ihmisestä, ei minusta!!!..

Ai niin, tavallisella klo21 teehetkellämme manasin Jorgelle, miten yksi ilta olin tullut töistä kotiin ja espanjalainen asuintoverini oli kysynyt ”Ca va avec Jorge?” (”Miten menee Jorgen kanssa?”) O__O Ò___Ó *LAURA, SHINEEEE!!!!*. Jorgekin oli ihan ällistynyt mitä helvetti koko Disneykö jo puhuu tästä jutusta…. Siitäkin pitää ottaa puheeksi Lauritan kanssa kun huomenna näemme…. Ähää, kosto eli jo!! Vaihdoin vähän parit sanat Alexin kanssa XDDDD.. Heheheheheehheheeeeee…. (toivottavasti ei käy mitään pahaa O_O).


”Did you know that true love ask for nothing?
Her acceptance is the way we pay”~10.&11.05.06: HOLIDAYS <3~

Oi, ihanat vapaapäivät..!! <3

Ensimmäisenä vapaapäivänä kirjoitin kirjeitä, järjestelin asioitani ja kävin kaupassa. Sainpa kirjeet kirjoitettua, Saksanmatkajutut selvitettyä, internetjupakan selväksi ja estettyä tulevan nestehukan. Äidit ja mummot ovat tyytyväisiä äitienpäivän tienoilla ja sainpa viimein lähetettyä Sonialle hänen postejaan mitkä olivat yhä tulleet Boiseriehen. Jasminen juhlissa en käynyt, mutta sillekin tuli hyvä selitys jo ^^.. Mitäänhän ei välttämättä Alexin ja Lauran välillä olisi tapahtunut jos olisin lähtenyt Lauran kanssa juhliin ja ollut häiritsemässä.. *heheheheee..*

Torstaina sitten sain aikaiseksi lähteä vähän tuulettumaan Pariisiin ^.^! Heräsin tapani mukaan yhdeltä ja hipsin sitten kesähamosessani ensin Backstagelle Imaginationiin ostamaan elokuvaliput. Sitten menin internetkahvilan kautta Pariisiin joskus 17 aikoihin. Kipaisin Champs-Elysées:n Gaumontiin varaamaan paikan ”Secrets de famille”/ ”Keeping Mum” eli Rowan Atkinsonin uuteen elokuvaan klo19:40. Siitä kipaisin tien toiselle puolelle Disney Storeen tuhlaamaan nelisenkymppiä uusiin kivoihin Disneytavaroihin ^_^! Ostin Kaunotar ja Kulkuri tyynyn, Nemo tyynyn Tiinalle kun se sitä on viime kesästä kinunnut ja Nemo pyyhkeen Ricardalle tuliaiseksi&synttärilahjaksi (vielä palaan sinne ja ostan sen ihanan Ariel rantakassin!!). Sitten menin Virgin! Megastoren kautta Mc Do:hon ostamaan JÄTSKIÄ 8D!!! Oli sitten kiva katsoa elokuva Mc Flurrya napostellen ^^..

Elokuva oli kyllä aika mielenkiintoinen O_o XDDD.. Siinä sellainen naisparka eli papin vaimona (elikkä aikalailla puutteessa) ja sitten sellainen ”erittäin järjissään oleva” mummeli tuli niiden kodinhoitajaksi. Ei se naurattanut niin paljon kuin muut Rowan Atkinsonin elokuvat, mutta oli se hauska katsoa. Sitten kun näen sen suomen subtitleillä varustettuna niin irtoaa loputkin. Se mummeli oli kyllä vähän niin kuin minä.. Samalla lailla käsitys asioista vähän sumentunut.

Kivan elokuvatuokion jälkeen palasin jätti Disneykassini kanssa Virgin!:iin ja kahlasin läpi CD:t, elokuvat, englanninkieliset kirjat, pelit ja mangat. Loppujen lopuksi ostoskorissani oli kolme mangaa ja tadaa – George Michaelin tuplalevy 8D XDDD!!!.. Viimein löysin sen 8D!!! Se oli vielä tarjouksessakin ^^!! Ne mangat mitä ostin; Zettai Kareshi 3 & 4 (että Ricarda saa lukea ja minä sitten joskus..) ja – NANA vol 1!!! En tiedä miksi, mutta halusin ostaa sen ja tutustua mistä se oikein kertoo kun joka puolella vouhotetaan niin paljon siitä! Ja toivottavasti en nyt itsekin kilahda, mutta luin samana iltana jo puolet siitä kirjasta XDDD.. Sen kirjan päähenkilö, Nana nimeltään yllättäen, on vähän niin kuin minäkin. Tyttö joka on ihan sekaisin asioistaan ja ei tiedä mitä tekisi. Tapaisinpa minäkin yhtä suloisen pojan kuin Nana 8D XDDD..

Kas kummaa kello oli jo yksitoista kun pääsin pois Virginistä.. Ehe, juna Marne la Vallee’hen oli juuri mennyt ja seuraava menisi puolen tunnin kuluttua. Luultavasti se olisi viimeinen. No minä lähden Mäkkiin vielä siinä vaiheessa…! Ei mitään kiirettä, c’est pas grave, jos jää pois junasta niin voihan sitä lähteä aamullakin kun yöpyy ensin vaikka jossain hotellissa tai talsii Pariisin katuja koko yön Disneysäkki käsipuolessa.. XD. Se olisi ollut lystikästä, onneksi niin ei kuitenkaan käynyt. Vaikka Mc Do:n yövuorolaiset olivat niin hitaita ja laiskoja ja sain odottaa yhtä vaivaista pirtelöä ja juustohampurilaista puoli tuntia niin kerkesin juoksemalla junalle! Juna-asemalla joku hiippari innostui selittämään minulle miten nätti olin ja haluaisinko viettää rauhallista iltaa hänen kanssaan. Hmm.. tuota.. Jos minä kuitenkin menisin ihan kotiin kun minulla oli nälkäkin ja väsy…

Laura pieni laittoi minulle viestiä ja kyseli missä olin ja haluaisinko tulla kylään. Voiiiii… Minä olin Pariisissa.. Muuten olisin varmaan kuullut kaiken Alexista 8DDD!!!!.. Py tant. Mutta enhän minä sitä silloin voinut tietää.


”And I’ll be loving you always..”~12.05.2006~

Kerpeleen bussi oli taas tapansa mukaan myöhässä ja oli sitten kiva mennä hirveää ravia työpaikalle 15:43..! Kaksi minuuttia aikaa!!!!! ”C’est pas grave” kaikki muistuttelivat ja eivät jaksaneet kiirehtiä, toisin kuin minä, joka juoksin vaihtamaan vaatteet ja badgeamaan. 15:52. Seitsemän minuuttia myöhässä. Sillä olisi ostanut jo seitsemän patonkia. C’est pas grave, muttakun minä otan palkatonta vapaata taas ja olen ollut jo ihan tarpeeksi myöhässä jo muutenkin niin minulle ne sentitkin on tärkeitä!!!

Jasmin kyseli mielenkiinnolla miksen ollut ilmaantunut juhliin, ja että minusta oli kyselty miksen ollut tullut. Kumma juttu. Ajattelin ettei ketään kiinnostaisi vaikken ilmaantuisikaan kun Jorgekaan ei ollut mennyt sinne (en siksikään ollut jaksanut mennä kun tiesin ettei hän olisi kuitenkaan menossa), joten sama se. Mutta tärkeä syyni tuli vasta myöhemmin ^-~…

Eheheee.. Mareike oli taas vaihteeksi meidän ranchissamme. Ja vittuilemassa kuin mikäkin. Menetin kaiken luottamuksen ja uskon mitä Mareikella oli minuun XDDDD -__-””. Kaikki alkoi siitä, että jaoin huolimattomasti pienet jälkiruokalusikat kattaukseen, ja kohta Mareike jo kutsuikin minua. ”LAURA. I want you to go to Eurest and EAT with THIS SPOON!” Mareike piteli kädessään lusikkaa mikä oli ihan kuivan jäätelön peitossa. Yööööö… Ja hän vaihtoi lusikan ja meni takaisin tekemään chekingiä. Kohta kuului taas ”LAAAURAAAA, what the hell are you doing with these spoons?” Who wants to eat with this?! Two spoons which are STUCK with eachother!!!!”… Voi ei XDDDD.. Yritin selittää etten minä sille voinut mitään jos ihmisillä ei ollut tahto pestä lusikoita kunnolla, mutta Mareike pisti minut menemään pesemään kaikki lusikat uudestaan.

Sinä aikana kun lusikat peseytyivät, aloitin J-pöytien checkingin. Kuulin kun Mareike selosti lusikkatarinaa yhdelle toiselle tytölle ja hän tahallaan osoitti puhuvansa minusta kun huomasi että kuuntelin. Minä vaan nauroin ja heristin nyrkkiäni äänen suuntaan ja jatkoin checkingiä. Minua rasitti kun nyt isojenkin lusikoitten kanssa oli ongelma – ne puuttuivat kaikkialta 4-rivistä alkaen. No aikani kuluksi laitoin ne lusikat sitten (Nathalie oli laittanut ne aiemmin mutta jostain syystä keskeyttänyt työnsä) ja Mareike huusi taas ”LAAAAURAAAAA..”. Yritin puolustautua että se en ollut minä joka oli aloittanut lusikoiden laiton, mutta Mareikea ei kiinnostanut kuka ne oli aloittanut. O_o;; Prkl….

Kun pikkulusikat olivat valmiit pesukoneesta, menin asettamaan ne paikoilleen kattaukseen ja näyttelin lusikoita että no nyt ne olivat puhtaat! Erm.. Mutta.. Niitä ei ollutkaan tarpeeksi ^^;;.. EHE. Ja kun olimme tulleet syömästä, Mareike tiedusteli nyt sitä kuinkas lusikoita puuttui. Minä olin unohtanut kertoa, että ne loppuivat kesken kun minun piti lähteä etsimään Nametagiani (kun olin hukannut sen…) ja beverage-korttia kun minulla oli juomat Side Dutyna (kuten joka riivatun päivä muutenkin, ainakin tuntuu siltä..).

Minulla oli Valentina työparinani, mutta kesken ensimmäisen juomakierroksen Mareike sanoi etten ollutkaan enään hänen parinsa O_o.. Jostain oli pölähtänyt paikalle italialainen H.A.T. Spe ja nyt nuo kaksi italialaistyttöä jorisivat keskenään kun he työskentelisivät yhdessä. ”Laura. Now you have time for example to find THE SPOONS that you’re missing!” Mareike hymyili vittuillen. Minä hymyilin takaisin yhtä leveästi kuin Irvikissa ja meinasin kuolla nauruun. *//Yeah, I love you too..// lusikoita etsimään. ->*

Riivatun lusikat!!! Teki mieli hakata päätä seinään kun Mareike kävi tarkastamassa olinko laittanut lusikat vai en. No, olin löytänyt osan, mutta tarvitsin vielä lisää… Ei ollut kiva selittää sitä. Mutta, kun pääsin Mareiken hyppysistä, kipaisin ”chez le jaune” eli keltaisiin ja pöllin sieltä arviolta kaksi kourallista lusikoita ja kas – ne riittivät juuri täsmälleen!!! Vau 8D! Minähän olen hyvä arvioimaan ^^! Kun iloisena palasin keittiöön täyttämään juomakannuja, Mareike palasi pakettien kanssa missä oli upouusia isoja ja pieniä lusikoita O_O. Kiitos luottamuksesta ;; _ ;;!!! *</3*.. *NRRRRR….* Teki mieli volista ja näyttää kieltä että minä löysin ne lusikat!!! Ja niinpä kehotinkin että käypä katsomassa, ne on siellä!! Mareike meni tarkastamaan – ja hahahaa!! :PPPP ^-^ ^-~

Järkevää, se toinen italialaistyttö lähti jollekin ihme tauolle juuri ennen skillettien hakemista O_o..! Eli se tarkoitti sitä, että minä keräisin skilletit Valentinan kanssa -_-;;.. Muah. Oli siinäkin aika lähteä tauolle! No mikäs siinä. Minä tein aikuisten jälkiruoankin, kuntoilinpa siinä sitten ^^..

Toisessa show’ssa oli Marcinin pari. Kun Marcin tuli juuri ennen taukoa kertomaan, että työskentelisimme yhdessä olin pienessä paniikissa O_O;;;.. EHE.. Onko pakko ^^;;; @_@;;?!?! Barbecue juhlista muistin hyvin, miten joku oli maininnut, että Marcin hermoilee ja stressaa työstä ja saattaa huutaa ja pomottaa ja hänen kanssaan pitäisi työskennellä nopeasti O_____O;;;…… Kaikki ominaisuudet millaisen henkilön kanssa EN voisi MILLÄÄN työskennellä!!!… Manasinkin Manuelille että olisin kuollut melkoisen pian. Manuel vaan naureskeli ja sanoi ettei minun kannattaisi pelätä. Tuota.. Minun kyllä oli syytäkin pelätä jos jonkun. Kuinkahan moni on tähän mennessä verrannut, että minä työskentelen kuin interimaire… *;;;*. EHEH.

Onneksi Manuel oli oikeassa ^_^! Kun minua oli peloteltu tarpeeksi, osasin suhtautua Marcinin kanssa työskentelemiseen ennakoiden ja pistin parastani ja nopeammalla temmolla kuin normaalisti. Ja ennen työskentelyä varoitin Marcinia, että työskentelen hitaasti, ettei hän suuttuisi minulle heti. Marcin sanoi ettei se haittaa, hän haluaisi vaan tehdä chilin, lihat ja aikuisten jälkiruoat. Okei, se sopi minulle. Ja kaikki meni kivasti ^^ - onneksi!! Marcin jopa hymyili ja kiitti minua kun kerkesin viemään leipää viitisenkymmentä kertaa vieraille ja hoitaa kasvissyöjän sapuskat. Oli kivaa se ^^. Voisin toisenkin kerran työskennellä Marcinin kanssa. Onneksi meille sattui ihanat J-pöydät kun ne on minun suosikkejani <3!!! ^^ <3.. Mistä en tykännyt, niin vieraat oli tilanneet ihan rutosti viiniä ja jouduin viemään kolme korillista tyhjiä laseja ja viinipulloja alakertaan baariin -___-””… Ne on inhottavan painavia!!

Hihhii, Christopher (vihreiden keittiöstä) piipahti meidän keittiössä jossain vaiheessa show’ta ja vitsailimme ja naureskelimme. Christopher nimittäin yritti leikillään iskeä Mareikea ja Mareike läpsi Christopheria ”ARRET!!” kun ei tykännyt hänen lääppimisestään XDDD.. Minä yritin saada Christopherin tajuamaan ettei Mareike muuttuisi pojaksi vaikka kuinka kuolaisi hänen peräänsä. Christopher nauraa räkätti ja jäi katselemaan kaihoisana. ”You’d be only disappointed when you’d see she’s a girl.. Poor Christopher!”. Sitten Mareike iski takaisin ja kysyi yhdeltä interimaire pojalta onko hänellä tyttö/poikaystävää. Ei ollut, joten Mareike ”esitteli” hänet Christopherille XDDDDDDDD… Kun se interimairekin piti enemmän Mareikesta, niin Christopher pisti Mareiken valitsemaan kumman haluaisi XDDDDD.. Selvä XDDDD!.. Mareike juoksi piiloon minun ja yhden interimaire tytön selän taakse ja läpsi kauhuissaan ”LOPETTAKAA, LOPETTAKAA!!!” XDDDDDDDD… Kaderilla on edelleenkin se teoria, että Mareike tykkää tytöistä.

Luis totesi tänään bussissa, että olen ihan paimentyttö Heidin näköinen. Se johtui kuulemma hameestani, sukistani ja kengistäni. Ahaa!Nyt taitaa olla aika käydä tutimaan kun jäseniä särkee, sydän lyö epävireistä tahtia ja silmät lupsuu kiinni.

Pikku Heidinä,
<3:HisAngel”And I’ll be loving you..
..until the rainbow bursts the stars out of the sky
..until the ocean covers all the mountain high”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.