IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 04:59

[Kirjoitettu 18.5.06 1:39]


Enää viikko Saksan matkaan ^_^!! Täällä onkin tullut jo jumitettua taas niin pitkään paikoillaan, että on kiva välillä liikkua vähän etäämmäksi kotikylästä.


~13.5.&16.5.: Hurricanes~

13.5.
Taas on tullut rymyttyä kotiin aamu neljältä discosta ja baarista *;;;*. En minä baarissa viihdy puolta tuntia pidempää, mutta sitä seuraa aina ”pakollinen” disco reissu.. He he he hee.. Mikäs päivä se nyt tässä olikaan kun kävin taas Christopherin kanssa jytäämässä XDDD (Hahaa! Se taisi olla 13.5.). Olimme Nathalien, Christopherin ja Chrisin söpön interimaire poikaystävän kanssa pitämässä hauskaa (faire du rigolo). Koska sisäänpääsymaksu oli 8E ja siihen sisältyi juoma, niin lähdinpä sitten hienostuneesti viinilasi kätösessä heilumaan parketille (ja läikytin puolet juomasta maahan XDDD). Tein poikkeuksen kun kaikilla muilla on aina kaljaa. Yök.

Jorasimme kaikki itsemme henkihieveriin ja Christopher keksi aloittaa kivan leikin siinä aamu kolmen-neljän tuntumassa kun makasimme VIP-alueen sohvalla. DJ soitti jotain ”muotinäytös” musiikkia, ja Christopher lähti kävelemään VIP-loungea edestakaisin kuin catwalkia XDDDDD. Sitten meni interimaire mallipoikailemaan ja Nathalie seurasi jäljessä, jonka jälkeen minunkin piti mennä kun kannustus oli niin rohkaiseva. Me leikimme mallikoulua siinä hyvän tovin ja keksimme kaikkia mitä järkevämpiä loppusäväytyksiä. Christopher vilautti mahaa, Nathalie riisui paitaa ja minä sukkaa XDDDDDDDDDD. Sitten minä keksin kävellä Heidi-hameeni kanssa kuin Cancan-mekossa ja viskoa sitä ympäriinsä – lopuksi heitin hametta taaksepäin ja pyllistin XDDDDDDDDDDD [ja kaikki kuolivat iloisesti nauruun XDDDDDDDDDDD]! Kyllä, näin aina.. Sitten kun emme enää jatkaneet muotinäytöstä, Christopher ja Interimaire-poika rauhoittuivat makaamaan vierekkäin sohvalle alkoivat pusutella toisiaan ^^.. Ensin oikein huomaamattomasti kuin olisivat kuiskailleet jotain, mutta sitten he innostuivat pussaamaan oikein kunnolla ^^ XDDD! Se oli niin söpöä, että kehuin poikia ja Christopher nauroi punaisena ja Interimaire-poikakin oli hieman ujona. Kyllä ne siitä tokenivat ja pussailivat ja silittivät toisiaan minkä kerkesivät kun minä sovitin heitä ”valokuvaan” kun muodostin käsilläni ”sydänkehyksen”. Christopher kysyi ”and you now too?” XDDDDDDDD… Olisihan se ollut hassua pussata homopoikien kanssa ^^.. <333! Nathalie [Thalie 8D] katseli sivusta ”Ooo mon dieu…” (”voi herran jumala….”) ja kävi nukkumaan vähemmän kiinnostuneena poikarakkaudesta kuin minä.

Hupsista heijaa kello loi melkein viisi ja diskoteekki suljettiin. Hmm, siinä piti sitten odotella melkein puolitoista tuntia aamun ensimmäistä bussia. No eikun työmaalle XDDD!.. Christopher ja kumppanit hilppivät aamun ensimmäistä junaa odottamaan Disneyland hotellin kyyhkyslakkaan ja minä menin backstagelle ja Wild West Shown pukuhuoneeseen XDDDD. Siellä oli lämmintä ja jos vartija-setä olisi jotain tullut kysymään niin minä olisin ollut tulossa töihin kerrankin ajoissa XDDDD.. Joku sekopää kainalokepin mittainen mies seurasi minua ja yritti niin kovasti ehdottaa, että odotellaan sitä ekaa bussia yhdessä ja olisi halunnut pussailla ja vaikka mitä mutta erm.. ehkä minä kuitenkin menin sinne backstagelle ^^;;;…. Niin minä sitten venyyttelin, kuuntelin maisahumppaa ja muuta kivaa ja melkein nukahdin kunnes kello oli viittä vaille kuusi ja hipsin kohti bussipysäkkiä. Juna-asema oli juuri avattu niin odotin bussin tuloa lämpimässä asemalla kun setä availi liukuovia avaimella. Kyllä Boiserien turvamies taas virnuili kun sitä tultiin kotiin kukonlaulun aikaan, ja varmasti oli kivaa asuintovereillanikin kun he olivat valmistautumassa töihin kun minä kävin nukkumaan puoli seitsemän XDDDDDDD..


16.5.
Jälkimmäisellä discokerralla menin Manonin kanssa kun minua ärsytti kun ei ollut ”mitään tekemistä”; Jorge oli kadonnut mitään sopimatta keskiviikosta (meillä oli suunnitelmana mennä Pariisiin vapaapäivinä), en ollut sanonut hyvästejä Jasminelle ja muutenkin PMS-oireet (Pööve sanoi että minulla on sellaisia) hakkasivat päälle, että vaan murjotin nuorenparin {Laura ja Alex} seurassa. Alex yritti piristää että Jorge on tuolla, mene sinne (Disneyvillagessa), mutta en minä ollut nähnyt vaikka etsinkin häntä.. Kun rakastavaiset lähtivät syömään Imaginationiin, minä lähdin Manonin kanssa Hurricanesiin. Manon kun kertoi, että Minna oli kuulemma käskenyt Manonia raahaamaan minut Hurricanesiin joku kerta, ja Manon muutenkin halusi että tulen kun olin aina valmis tanssimaan. Lisäksi Jasmine oli tulossa sinne muiden saksalaisten kanssa, niin voisin sanoa hyvästit.

Tanssimme tunnin verran Manonin kanssa korokkeella kun minulle tuli kova jano ja menin ostamaan juomista. En nähnyt Jasminea koko iltana, mutta juomanhakumatkalla törmäsin Larsiin, Robertiin, Biankaan, Biankan poikaystävään (taas nimimuisti pelaa XDDD) ja Marciniin. Robert oli pudottaa silmät päästään ja ihmetteli mitä minä teen Hurricanesissa XDDDD (niin, minullahan on kiltin pienen tytön maine WWS’ssa kun en edes baarissa käy vaan aina lähden ekalla bussilla kotiin nukkumaan..). No, eipä tuo mitään tavallista ollut Robertiakaan nähdä siellä että samat sanat! Ja että Lars XDDDD!!! RANKKAA XDDDD!!!

Menimme kaikki yhdessä ostamaan juomaa, ja jotkun yöntimot alkoi lääppiä ja höyrytä selän takana että he voisivat tarjota mitä vaan jos meitä Biankan kanssa huvitti lähteä heidän kanssaan VIP-loungeen… ERM. No, Biankan poikaystävä onneksi oli siinä vieressä tekemässä selväksi ettei kiinnostanut, ja Marcin oli minun ”poikaystäväni” ^^! Khih, se oli kivaa ^^! Minulla oli henkivartija ^^! Marcin oli niin kiva ja ystävällinen, hän on hyvin ritarillinen (mistä kohta lisää)!

Minulla kesti ikä ja terveys ennen kuin sain juomani.. Tilasin Fun on the Beachin (Jasonin juomasuositus ^^) jälleen kerran kun heillä ei ollut kir:iä eikä valkoviiniä! Pöh. No, juoman jälkeen lähdin tanssimaan ja kaikki saivat sätkyn kun minä tanssin XDDDDDDDD.. Siinä sitten niille oli ihmettelemistä kun minä yllättäen olen alkanut käymään discossa, ostin cocktaileja ja tanssin XDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!.. Robert katsoi suu auki, Larskin silmä kovana ja Bianca hymyili, mutta järkevimpänä Biankan poikaystäväkin alkoi tanssia ^^! Se oli kivaa!

Heheheheee, sitten minä tein pienen katoamistempun kun latinomusiikkia tuli niin paljon, että raivasin itselleni tietä jonnekin keskilattialle ja mutkan taakse ettei muut enää nähneet minua ^^;;;… Jossain vaiheessa (puolen tunnin sisällä XD) Marcin tuli laukkuni kanssa kysymään, että unohdinko sen. Marcin kertoi myös, että he olivat lähdössä ja koska viimeinen bussi oli jo mennyt, minä kysyin Robertilta pääsisinkö myös minä kyydissä. Robert pahoitteli, että auto olisi jo täysi, kunnes Marcin puhui vähän aikaa hänen kanssaan ja sanoi antavansa paikkansa minulle O.O..!! Minä vastustelin, etten ottaisi Marcinin paikkaa kun olin ylimääräinen, mutta hän vaan totesi että hän kävelee ja vilkutti ”bye bye!”…! Niin minä sitten lähdin Robertin ja kumppanien matkaan, ja Bianka ihasteli miten Marcin oli ollut tosi ystävällinen ja huolissaankin minusta. Ihmettelin miksi, ja Bianka sanoi että Marcin oli hädissään etsinyt minua kun olin ”kadonnut” ja hän oli kuulemma pelännyt että joku oli pahoinpidellyt minut vessassa O___O XDDDDDDD!!!!!… Voi Marcin…!! Minua nolotti sillä hetkellä…!!! Voi ei!!!… Minähän olin vaan ollut tanssimassa ja pitämässä hauskaa kun Marcin etsi minua ympäri Hurricanesia……!! Ja nyt hän antoi paikkansakin autossa!!!.. Totesin Biankalle, että minun olisi pakko korvata Marcinille jotenkin! Bianka ehdotti että menisin naimisiin Marcinin kanssa kun hän kuulemma etsi tyttöystävää joka jäisi Ranskaan asumaan hänen kanssaan XDDDD!!!.. Ehe..! Mutta sitten päädyimme että jos vaikka ostaisin hänelle kahvit Selecta-automaatista ^^. Voi Marcin..!!

Pääsin onnellisesti kotiin saksalaisten seurassa (paitsi että Lars pieraisi autossa ja kaikki meinasivat kuolla XDDDD.. Robert ajoi sitten ikkunat auki ja minä pahoittelin Robertille että saattaisin pilata hänen autonsa penkit kun minua oksetti XDDDDD.. Onneksi en sentään), ja Marcin soitti Robertille kesken matkan ja kiitti illasta *Voi ^^ <3*! Kello oli vasta puoli neljä kun saavuin kotosalle ja meninpä leivänkannikan syötyäni yölevolle.~17.05.06: BARCA, BARCA, BA~RCA!~

Tänään oli aika maskuliininen päivä: autoja, jalkapalloa ja baarissakin tuli istuttua. Olin nimittäin Jorgen kanssa Pariisissa (eihän siitä olekaan kun pari kuukautta kun viimeksi olin hänen kanssaan missään [aina on hyvä suunnitella kaikkea, mutta se on jo toinen juttu miten suunnitelmat toteuttaa..]) ja kävimme tutkimassa joka ikisen urheilu ja autokaupan minkä Champs-Elysees’llä näimme XDDD. Minä halusin autokauppoihin (!) ja Jorge halusi urheilukauppoihin kun illalla olisi Europe Cup finaali.

Joka mutkassa oli niitä riivatun jalkapallofaneja, jotka huusivat, lauloivat ja riehuivat värikkäissä futistamineissaan. Ihmettelin mitä halvattua täällä oikein puuhataan, ja Jorge selitti, että oli jalkpallon Euroopan mestaruuden finaalipäivä. Vai niin. Riemukaarella oli jotain tyyppejä myymässä jalkapallopaitoja jne, mutta se bisnes loppui sen siliän tien kun sinivuokot saapuivat paikalle koppalakeissaan. Jorge olisi halunnut ostaa finaalipaidan ja häntä sapetti kun ne laitonta basaaria pitäneet heput haihtuivat paikalta hyvän sään aikana. Siitäpä sitten kolusimmekin joka ikisen pallokaupan läpi mitä pääkadulla oli tarjottavana, ja siinä sivussa tutustuimme Bossin, Peugeotin, Renaultin ja kumppanien liikkeisiin, missä oli autoja. Bossin ikkunassa oli ”Kimi Räikkönen” ja Kimin auto esitteillä (ja turvamies pitämässä Kimille seuraa), mitä olin jo viime viikolla ihastellut, ja nyt otettiin sitten kuviakin. Näimme myös ”Mareiken” (joku rankka täti oli Harrikkansa kanssa liikenteessä) ja suunnittelimme, että voisimme ostaa auton. Eihän siihen tarvittaisi kuin 26 kuun palkka ja se olisi maksettu. Eipä tarvitsisi kauheasti edes Eurestissa einestää sitten.

Jorge oli ihmeissään kun kerroin, että katsoin formulaa silloin tällöin. Jorge keksi, että tietenkin kun olen suomalainen. Suomalaisethan ovat tunnetusti hyviä ajajia muutenkin. ”One day, if I’ll marry a Finnish girl, she probably won’t let me even drive my car! She’ll just say ’Oh Jorge, c’mon! Go faster’ and see me as a little kid who cannot drive.” XDDDDD. Jorgella on mielikuva, että Suomessa ajetaan niin kovaa kuin pääsee ja nopeusrajoitus on 200. Siksi hän järkyttyikin ja tuijotti suu auki kun kerroin, että Suomen nopeusrajoitukset on yleensä 80 tai 100..

Päästyämme Champs-Elysees’n loppuun, otimme suunnaksi Bastillen ja jäätelökioskin. Minä en nimittäin ollut syönyt aamupalaa kun olin lähtenyt Pariisiin heti herättyäni (aamu on silloin kun silmät avaa: 13:30). Jätski olisi namia aamupalaa ^^! Lähdimme hortoilemaan kohti Place de la Concordea, mutta eksyimme Seinen varrelle kun näin ihanan Alexandre III:n sillan <3 (hehe, jep, se on Alex’n silta. Jorge on perustanut Pariisiin {hänen sanojensa mukaan} ja päätti antaa yhden sillan Alexille ja minulle kaupan {Laura Aime}). Törmäsimme siellä vähän vanhempiin jalkapallofaneihin ja Jorge halusi mennä kuvaan heidän kanssaan {niillä tyypeillä kun oli sikaharvinaiset ja kalliit pelipaidat}. Sitten yksi kiltti turisti-setä otti meistä kuvan Alexin sillan edessä ja otin kuvan Jorgesta Churchillin kanssa. Alexin sillalta näkee ihanasti Eiffeltornin ja Royal Palais du Tokyon. *Romanchikkua<3*

Käpötimme joenrantaa pitkin kohti Bastillea ja aioimme käydä ED:ssä ostoksilla kun minä halusin maitoa ^^.. Siitä se eksyminen vasta alkoikin kun yritimme löytää Pompidoun keskusta ja kävelimme ristiin rastiin ihan toivottomina XDDDD.. Ei olisi pitänyt lähteä joelta syrjäkaduille kuten ^^;;.. Mutta sitten kävi niin vinkeästi, että samosimme melkein samoissa jalanjäljissä kuin minä ja Ricarda!!! Pääsimme ihan samalle kadulle, missä ei ollut mitään muita kuin kukkakauppoja ja eläinkauppoja peräperään! Ja niitä pikkukahviloita ^^.. Yhdestä kahvilasta saimme ostettua ne jätskitkin *pistaasijätskiä<3*! Kippistimme jätskitötteröillä ja maistelimme toistemme jätskejä ^^ XDDD.. Sen jälkeen onnikin alkoi taas hymyillä ja löysimme Rue Rivolille, Pompidoulle ja viimein Ediin! Matkalla pysähdyimme katselemaan ja ihastelemaan postikortteja, mitä lähtikin sitten mukaan parisenkymmentä kappaletta ^^..

Emme päässeet Bastilleen saakka, kun Jorge huomasi, että kello oli iloisesti puoli kahdeksan. Heidän piti tavata nimenomaan siihen aikaan Alexin kanssa, että he olisivat menneet katsomaan jalkapallopeliä Sportsbaariin..! Hupsis. No, Jorge sanoi ettei se nyt niin haitannut, mutta pelin hän halusi nähdä (se alkoi onneksi vasta puoli yhdeksän). Yritimme löytää kahvilaa missä olisi voinut katsoa telkkaria, mutta päätimme sitten lähteä Val d’Europeen yhteen portugalilaisten pitämään kahvilaan katsomaan peliä.

Toisin kuin muut jalisfanit, Jorge voi jutella samaan aikaan vaikka katsookin peliä. Viereisen pöydän englantilaismiehen vaimo ja tytär päättivät pysytellä visusti kahvilan ulkoterassilla sillä aikaa kun perheen miesväki seurasi peliä sisällä jännittyneinä (tarpeentullen kiroten ja nyrkkiä vimmatusti puiden). Me löimme Jorgen kanssa vetoa siitä kumpi voittaa. Minä kannustin Arsenalia (sen perusteella, että yhteen aikaan minulla oli ollut lempihevonen nimeltään Arsenal) ja Jorge Barcelonaa. Puoliväliin asti kaikki oli iloisesti, virnuilin Jorgelle, että melkein jo maistoin jäätelön kielelläni [löimme vetoa matkasta Pariisiin ja yhden kalliin jäätelöbaarin jäätelöstä XD ^^], mutta voi kerpele se kostaantui kun Barcelona voitti finaalin XDDDDDDD. Jonain päivänä siis joudun maksamaan Jorgen matkan Pariisiin ja ostamaan helkutin kalliin jätskiannoksen hänelle. Jorge lupasi, että saan maistaa lusikallisen lohdutukseksi. XDDDD.. Meillä oli alussa myös ajatus, että vedon panttina olisi ollut pelipaita, mutta onneksi ei XDDD (pelipaidat maksaa 65E..)!!! Menemme lomien jälkeen (eli kesäkuussa) Pariisiin jonain vapaapäivänä katsomaan Marie Antoinette –elokuvaa ja minä tarjoan matkat ja jätskit. Great. XDDDDD

Ehe ^^;;, meillä olisi ollut WWS’n barbecue ilta tällä kertaa Pleiadesissa, mutta se jäi nyt välistä XD.. Alex oli varmaan informoinut eteenpäin, että me olimme Pariisissa (Laurakin oli omien kaveriensa kanssa), niin lopputulos oli ”c’est pas grave”.


poikamaisena [ei Poikamaisena],
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.