IRC-Galleria

Kavaisin katsomassa Cars-elokuvan Walt Disney Studiosilla. Siina kaikki mita olen saanut aikaiseksi taman paivan aikana.

Eikun luinhan mina Ilta-Sanomien Lordi-extraa ja analysoin Jari Tervon artikkelia. Kirjoitin kirjeen Hilarylle ja kohta olen menossa kauppaan. Toivottavasti Auchan on viela auki kun on taas vedet tullut juotua.

Taalla Val d'Europessa on jokin kumman musiikkitapahtuma. Ulkona alkoi pahaksi onneksi vaan juuri sataa (ainakin siita paatellen kun ihmiset availevat sateenvarjoja). Viereinen heppu yritti iskea minua kysylemalla mita kello on, asunko Val d'Europessa ja lauleskellen "one love is all you need" kappaletta mika soi taalla nettikahvilassa. "Laisse tomber mec" (annahan olla japikas), sangen hyodyllinen lause minka olen eraalta WWS-kokilta oppinut.


Cars oli mukava elokuva. Se oli siististi tehty sen pohjalta mita animaatioelokuvien laadusta ymmarran. Varsinainen asiantuntija tyrmaisi sanani heti. Kuitenkaan hra asiantuntija ei voi sille asialle mitaan jos muukin yleiso pitaa elokuvasta. Sen osoitti aplodit jotka CastMembereista ja heidan perheistaan ja ystavistaan koostuva yleiso antoi elokuvan loputtua.

"Äläkä enää ikinä väitä pärjääväsi omillasi" oli ajatus milla omatuntoni syyllisti minua kun katselin Carsin opettavaista loppua. Joskus voisi elokuvistakin ottaa opikseen jotain - ainakin loppuillan ajaksi.

Huomenna menen katsomaan Marie Antoinettea tai toista elokuvaa joka kertoo pariisilaisten yksinkertaisista elamista.


Ostoksille viela hyvan saan aikana kun kauppa on auki *~>*

Mustelmilla - taas kerran,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.