IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 26.06.2006 04:25

[kirjoitettu 22.06.06 klo2:34 alkaen]


Heipä hei vaan!

Tänään oli varsinainen lepopäivä. Vedin hirsiä johonkin yhteen asti ja sitten luin Ilta-Sanomia, kirjoitin kirjettä ja söin aamupalaa rauhallisesti neljään saakka XDDD.. Aamupesulla kävin ilta viideltä ja lähdin liikenteeseen kuuden bussilla. Kävin elokuvissa, internetissä ja kaupassa. Kolme tyyppiä yritti iskeä minua yhden illan aikana (!) ja esitin kielitaidotonta turistia kuten aina siinä tilanteessa. Se on hieno homma, että aina kun ranskalaisille alkaa selittää englanniksi hirveää vauhtia ne rykäisee patonginmurut väärään henkeen ja toivottaa hyvät illanjatkot mitä pikimmiten :D. Se yksi hämyheikki kyllä yritti sitkeästi pyytää minua kanssaan iltaa viettämään ja puhelinnumeroa kinuta ties kuinka kauan eikä millään tajunnut että ”olen lomalla vanhempien kanssa Disneylandissa” saatikka sitä että ”poikaystävä odottaa Suomessa” [siellä minä satuilin sormet ristissä vaikka mitä että pääsisin siitä äijästä eroon]. Ranskalaiset on mitä epäuskollisinta väkeä -_-”. Ei se mitään jos poikaystävä on kotimaassa – eihän se TÄÄLLÄ ole!!.. Voi jumankeuta näytän jokaista sormimerkkiä ensikerralla minkä keksin. Laisse tomber hohhoijaa.. Kesän myötä kaikki epämääräisimmät tyypit on taas kerääntyneet notkumaan asemille; niille ei siis passaa jäädä. Talvella oli niin rauhaisaa..

Tosiaan, katsoin kaksi elokuvaa samana päivänä: ensin ”Cars”:in ja sitten ”Jerry Maguire”:n. Cars oli jo menossa kun hipsin Walt Disney Studioseille, mutta eipä tuo mitään. Ei ainakaan mainoksia tarvinnut pällätä XD. Flash MacGueen on kyllä niin cool auto että :D! Olen sen fani nyt ^^. Vaikka alussa se olikin aika julkisuuden juovuttama ja itserakas kuin Keisari Kuzco konsanaan, mutta kyllä sen sydän heltyi ja ajatukset iskostuivat uudelleen kun se joutui tiekorjaustöihin ja traktorijahtiin ^^! Keltaisesta pikkuauto Luigista tuli mieleen ihan Luis ja siitä ruosteisesta älykääpiö hinaajasta Ruddy. Pitää suvemmalla ks Pikku Kananen ja Cars ihan på finska niin selkiää 100 prosenttisesti sivusuun menneet vähän vaativammat vitsintyngätkin. Eipä siinä mitä, hyvä se jollain pojillekin mielenkiintoisella tavalla on iskostaa pääkoppaan ystävyyden ja rehtiyden merkitys. Jopa minunlaiselle semelle – minä kun aina erehdyn kuvittelemaan selviäväni kaikesta ihan yksin. Taidankin seuraavan kerran töissä pyytää jotakuta laittamaan leipäkoreja yhdessä tai tarjoilemaan juomia kanssani :). The best team wins!


Aikas myöhä kello jo on ^^;;.. Kuitenkin siitä huolimatta taidan kertoa hieman äskettäisistä seikkailuistani.

Manuel ja Christopher ovat lähteneet lomalle. Eivät tosin yhdessä :D. Fatima palasi viimein lomaltaan Espanjasta ja Laurakin palaa alkavalla viikolla ^_^<3!! Chouette!

Ennen kuin Manuel lähti lomalle hän ehti käymään minun luona yökylässä ja minä hänen luonaan. Oli tosi hupaisaa. Manuel nimittäin yksi päivä hukkasi kotiavaimensa ja ei päässyt kotiinsa, sillä hänen asuintoverinsa olivat sillä viikolla yötyössä ja lomilla. Niinpä töiden jälkeen Manuel tuli kolkuttamaan ovelleni ja kysymään voisiko tulla kylään kun sattui noin hassusti. No mikäs siinä. Olin mutustamassa iltapalaa kun Manuel tuli, niin keitinpä siinä teetä sitten kahdelle ja maistelimme ruisleipää, sisua, salmiakkia ja Jenkki-purkkaa ^^. Manuel näki viimein Lordinkin ja häntä huvitti kovasti katsoa Lordi-Sanomia :D. Manuelin kanssa jutustelimme teekupposen ääressä japanilaisista elokuvista, saksalaisista bändeistä, Koreasta, Manuelin armeija-ajoista, animesta ym. Aika sujahti rattoisasti ja menimme nukkumaan kello neljältä! Aamulla kun Laetitia oli menossa töihin hän tuli ihmettelemään ”C’est qui le mec qui dors sur notre canapé?!?!” [”Kuka tuo tyyppi on joka nukkuu meidän sohvalla?!?!”] XDDDDD.. Selitin Manuel raukan tarinan ja Laetitia meni aamupalaa tehdessään kysymään Manuelilta ”Alors, tu as perdu te cles?” [Vai että hukkasit avaimesi?] XDDDDD… Hassua.

Seuraavan kerran se olin minä joka meni Manuelille kylään. En kyllä hukannut avaimia XDDDD, mutta menin ihan vaan nettiin! Manuel oli maanantaina lähdössä Brittin ja Björnin luokse Etelä-Ranskaan ja sanoi ettei aio nukkua koko yönä kun hänen pitäisi pakata ym, joten hänelle sopi hyvin että tulin nettiin. Siellä me sitten maistelimme saksalaisia herkkuja sillä kertaa (mm munalikööriä suklaakupeista), kuuntelimme saksalaista punkia ja katsoimme Modern Talking pilapiirrettyä XDDDDD.. Sitten Manuel opetti minulle koreaa [vau, Manuel osaa hyvin!] ja kun surffasin asioitani kuntoon hän katsoi Liikkuvaa linnaa minkä oli ladannut netistä.

Hauskoja yöseikkailuja ^^.. Yksi yö tuli istuttua Jorgen kanssa Sportsbaarissa ja viime yönä olin Hurricanesissa vaihtelevassa seurassa. Menin nimittäin yksin, mutta sitten olin yhden Billy Bob’sin kokin kanssa (ei sen portugalilaisen onneksi!! [en siis sen isoäidin vit –tyypin kanssa]) ja sitten Niina ja Manon huomasivat minut ja tanssimme yhdessä kunnes Jason löysi minut ja tanssin taas hänen kanssaan XDDDDD.. Oli kivaa olla Niinan kanssa pitkästä aikaa ^^! Niinan saksalaiset työkaverit puistosta olivat myös mukana tanssimassa. Meinasin mennä viimeisellä bussilla kotiin, mutta sitten Jason tuli paikalle ja halasi niin riemuissaan kun löysi minut O-o”. Hän voivotteli, että luuli minun jo lähteneen ja kertoi etsineensä minua parikymmentä minuuttia. Sitten onnessaan halasimme ja huppelissa kopsautimme päämme yhteen XDDDDD…… Se sattui! Mutta ei se mitään, tanssi jatkui! Jason keksi lisää kuvioita omaperäiseen tanssiimme ja nyt hän intoutui viskelemään minua ilmassa….!! (Auuu, kylkiin sattui aamulla ja ihmettelin miksi hitossa niin ahaa tietenkin kun Jason viskeli minua sinne tänne niin kovakouraisesti XDDDDDDD…). En jaksanut jäädä VIP-loungeen näyttelijöiden kanssa kun minua ällötti ne lipunmyyjäpimut jotka lääppivät Sitting Bullia kuin viimeistä päivää….. Kuin Bond leffojen pahiksen rakastajattaret! Hyi yäk… Minä lähdin Niinan ja sen yhden saksalaistytön kanssa kotiin taksilla.


”Cheri” on taas ilmaantunut meille töihin XDDDD.. Kohtalonivaa kun taas minun parikseni. Heti kun hän tuli niin piti taas pussata ja halata ja kutsua rakkaaksi kuin viimeistä päivää…! Aina kun astuin keittiöön, minun piti muiskauttaa Cheriä poskille XDDD.. Terve! Ja kun olimme samassa keittiössä vielä kahtena peräkkäisenä päivänä.. Ne kaksi päivää oli muutenkin outoja O_o.. Olin ensin keltaisissa vaihdossa ja SideDutynani oli kahvinkeitto. Minulla ei ollut 1 show’ssa stationia niin olin kitchen bitchinä. Oli hirveän tylsää… Sitten sama sattui toisenakin päivänä vaikka olin ”kotona” vihreissä! TAAS kahvinkeitto, ei stationia O__o… ”C’est quoi ca?!?!”

Tadadadadaaa: salaista sisäpiiritietoa. Meillä kävi VIP-vieras 18.7 – nimittäin itse herra Michael Jackson!! WOW! Ja tulipa sekin kummitus ihan lähietäisyydeltä nähtyä! Naama oli kalpea kuin lakana (kalpeampi kuin kummituksennähneellä), hiukset mustat kuin ebenpuu…ahaa – LUMIKKI! XDDDDD… (No ei sentään! Varokaa lapset, Michael Jackson on tullut Disneylandiin!). Sinne hra Jackson lapsineen istutettiin sinisten J5-pöytään (meillä oli vieraita vaan 300 eli 3 riviä ja VIP-vieraaseen pidettiin rivin verran väliä). Magdalena ja Silvano saivat tarjoilla häntä, ja turvamiehet, kokit ym pysyttelivät tiukasti läsnä hra Jacksonia [J6 pöydässä tosin, paitsi turvamiehet J5-pöydässä myös]. Backstagelta arenalle johtavaan portaikkoon oli pystytetty valkeat lakanat seinien peitoksi, ettei hra Jackson vaan saisi huonoa kuvaa WWS-arenasta (seinissä oli joitain lommoja tai maalauksen tarvetta). Hra Jackson seurueineen saapui animationin aikana ja lähti Buffalo Billin & kumppanien hyvästellessä katsojia. Seuraavana päivänä breafingissä Teamleader Tony välitti monet kiitokset ja terveiset Monsieur Jacksonilta WWS-crew’lle.

Sain kuulla jälkeenpäin miten M Jackson oli kuulemma pyytänyt juotavakseen kokista. Kun juoma oli hänelle tarjoiltu hän oli tarkentanut ”Light Coke.”. Monet arvostelivat sitä kuinka Jacksonin lapset piti naamioida täysin ja he eivät saaneet kulkea vapaana ym. Koko pesueella oli aika stylet aurinkolasit. :DDD


Nyyyyyt menee nukkumaan!
Huomenna on kiva uusi päivä seikkailtavana edessä Pariisissa.
Ainakin toivon mukaan. (ei tee mieli France Telecomiin tmÂ….)


<3:~HisAngel~



AT THE MOMENT:

*What you waiting for:
- lomaviikkoa kun Pööve & Arja tulee
- Marie Antoinettea
- Pirates of the Caribbean 2
- Ultravioletia
- CastMember Partya
- Viimeistä WWS-auringonlaskua

*Music:
- Machiavellism
- When Worlds Collide
- The Gardigans

*Other:
- Weiss Kreuz
- Gakuen Heaven

- Tom Cruise (i epätavallista !)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.