IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 26.06.2006 04:26

[kirjoitettu 23.06.06 klo3:36 alkaen]

Taas tuli kahden elokuvan ilta. Ensin hilpaisin Pariisiin (tällä kertaa nukuttuani puoli kolmeen ja aamupalastettua vain neljään asti) katsomaan ihanaa Marie Antoinettea ja kotiin palattuani lainailin taas Laetitian DVD-kirjastosta katsottavaa. Nyt saavat Britt ja Hilary olla ylpeitä kun valitsin Dirty Dancingin! Nyt kun elokuvat on katsottu, silmäilen Manuelin luona lataamia Gakuto-sedän videopätkiä iltasaduksi ^^. Takano Yuri, ei STN XDDDDDD… Nämä Takano Yurit on kyllä harvinaisen Romanchikkuja ja nättejä O.O!!!.. *Rabu Estechikku, Takano Yuri - Byuutii Krinikku* XDDDDDD.. Estechikku XDDDDDDDD….

Polaschikku.
Romanchikku.
Estechikku.


Tulipa yksi yö katseltua Japani syksy 2003 videota ja sieltä löytyi mitä mielenkiintoisempia juttuja mitä en tiennytkään XDDDDD.. Mm kun kuvasin Shibuyaa ja sen ihmisvilinää ihan innoissani, en huomannutkaan aiemmin sitä Takano Yuri mainosta minkä olin vahingossa kuvannut XDDDDDD!!! Meinasin tukehtua marjateeheni ja kuolla naurusta kun Shibuyan 109-tornin mainosvaloissa komeili ”Takano Yuri” XDDDDDDDDDDDDDDD… Kaikkea sitä! Ja innoissani olin kuvannut kaikenmaailman Gaky-setä julisteet ja japanilaiset jalkapallonpelaajat että XDDDDDDD.. Ja kun olimme Uenon eläintarhassa, en tiennytkään kuvanneeni niitä eläintenhoitajia enemmän kuin itse eläimiä XDDDDDDDDDDD… Krhm. Ja Tiina ja Tuija katsoivat sen videon koko perheen kanssa millainen oli Japanin matkamme *häpeää*.


Flash MacQueen oli hävinnyt jonnekin O_o..! Menin sitä varta vasten kuvaamaan Pariisista tullessani, eikä se enää ollut paikallaan DisneyVillagessa kuten aiemmin tällä viikolla!!.. Flaaash… PRKL. No kyllä se Walt Disney Studiosilta tai viimeistään jostain Backstagelta löytyy!

Neljän elokuvan viikonloppu oli kyllä aika laiskuudenhuippu. Ei saa aikaiseksi tehtyä mitään järisyttävää. No onneksi tuli yksi pussi pakattua sentään. Pööve voi viedä sen sitten Suomeen niin ei ole enää omina vastuksina :D.. O_O pitäisi keksiä isille 50-vuotis synttärilahja!!! Mistähän isi tykkäisi? No kyllä se Buzz Lightyearin robottikäsi varmaan olisi aika kova sana XDDDDD… Tai sitten puhuva Flash MacQueen -autofiguuri! Isi muuten kysyi että voisinko pitää WWS ohjelmanumeron iskän synttärikesteillä…. Tuota ^_^;;;… Miten olisi vaikka animation XDDDDDDD?! Raahaankin 50 cowboyhattua mukanani ja ne riivatunpainavat astiastot niin eikun sitten kilistellään :DDDDD! (ehm, isi, mitä jos Henkka tulisi taas vaan soittamaan harmonikkaa tai Satu laulaisi?…)


Nyyyt pitää taas mennä pössöttämään..

Iloisesti sammuen,
<3:~HisAngel~


Ps. Suomessa on kuulemma taas helvetti sulanut kun on niin kuuma. Täällä se on edelleen umpijäässä kun astelukemat on varmaan pakkasenpuolella!!!.. Villanuttua pitää kaivaa kohta esiin ellei lämpene!

Pps. Eilisiltana oli muuten mukava tulla kotiin kun huonetoverilla oli lauma kavereita kylässä… Yökylään olivat kuulemma tulossa. Ei sitten voinut kysyä vähän aikaisemmin?.. Se olisi ollut toki kohteliasta mutta mitä suotta… Minulla on tasan ollut kerran kaveri yökylässä (no kaksi jos se Manuelin tapaus lasketaan XDDD) mutta tuo yksi raahaa poikaystäväänsä ja kavereitaan tänne sellaista vauhtia että… Mitäpäs jos Pööve ja Arja majoittuisivatkin ihan tänne Boiseriehen sen Tuulimyllyhotellin sijasta?!?! Tai minä pidänkin pienet kekkerit… Ainiin, niitä yhteisiä läksiäis-synttärikemujahan me jo aloimme pohtia Isabellan kanssa :D.

Ppps. Animecon asu O.o… Milloin se Animecon on ja missä?! Pitänee hankkia cosplayasu ennen sitä.



[kirjoitettu 25.06.2006]

Päiviä!

Taas on pari työpäivää iloisesti takana ja hieman vähemmän edessä odottamassa 8D! Kolme yötä jouluun on ja siihen kun äiti tulee ja pääsee taas vähän pitämään sapattia :D.. Ja koko helvetin heinäkuu ei ole mitään muuta täynnä kuin nimipäiviä ja muita juhlia ja taas se on toinen aika vuodesta jolloin saa olla kortteja vääntämässä (jos unohtaa pääsiäisen kun en ikinä lähetä pääsiäiskortteja ja ystävänpäivänä en tänä vuonna kortteja lähetellyt ^^;;;.. Excuse-moi.). Mutta ei se mitään, onhan meillä edessä Gackto-saman ja neljänmiljoonankuudentuhannensadannenseitsemänkymmenen ja yhden muun ihmisen syntymä, tuo rakas 4.7. Se on ansaittu sapattipäivä minullakin. Huh huh.

Arvatkaas mitä?! Meidän uudessa työ&lomalistassa on ainakin viiden uuden suomalaisen nimet o_O!!! Enpä viitsi niitä tässä toistella, mutta vanha Minna korvaantuu kahdella uudella ja sen yhden tytön taidan jopa ennestään tuntea!!! Ainakin meidän koulussa oli yksi samanniminen tyttö kuin nyt WWS:n palkkalistoilla!.. Härre Gud. Miten lie kirjoitetaankaan mutta maailma on pieni. It’s a small world – ilman sitä karmeaa pimputustakin.


Laurita-rakas on palannut Espanjan lomalta ^_^ ja Jorge on tullut luokseni kyläilemään parina iltana, mikä on aiheuttanut melkoista kohua parhaiden kaveriemme keskuudessa. Nuo kaksi kyyhkyläistä, Laura ja Alex, ovatkin olleet varsin shokissa kun Jorge ei olekaan töiden jälkeen mennyt normaaliin tapaansa Luisianaan vaan jäänyt Boiserien pysäkillä pois. ”JORGE, Putain, Qu’est-ce que tu fais ici?!?” (JORGE, mitä helvettiä sinä teet täällä?!?”) hämmästeli Laura Boiserien portilla kun odotimme kiltisti, että vartija-setä kirjoittaa Jorgen vieraakseni. Hmm, olisimme voineet kysyä miksei Laura itse mennyt Luisianaan Alexin luokse.. Yhtä kummallinen asia XD.

No niin. Kahtena iltana Jorge on siis tullut luokseni kylään kun ei ole ikinä ennen käynyt (mikä tekeekin asiasta niin epätavallisen) ja olemme kuunnelleet ranskalaista musiikkia meidän parvekkeella :D. On ollut kivaa ^^. Jorge on ollut parisen tuntia kylässä ja siellä pälpättelimme muita häiritsemättä parvekkeella. Laura lähetti minulle ensimmäiselle kerralla viestin jossa hän tiedusteli mitä ihmettä Jorge tekee meillä XDDDDD.. Miksi Jorge tuli nyt yhtäkkiä kylään ja mitä me teemme jne. Vai niin XDDD. Kerroin sitten ihan suoraan että kuuntelemmepa tässä ranskalaista musiikkia parvekkeella. Mutta ei, seuraavana päivänä töissä Laura toistaa samaa kysymystä ja sanoi että ensi kerralla kun meinaan kutsua Jorgen kylään niin minun pitää ilmoittaa siitä hänelle XDDDDDDD.. Okei. No enpä siten ilmoittanut tänäänkään XDDDDDD.. Eikä Laura lähettänyt minulle viestiä (no ei varmaan kun hän meni itse Alexin luokse Luisianaan kuten tavallista), mutta ihan varmaan huomenna on taas kauhea kuulustelu XDDDD. Hahaa, minulla on todistaja! Espanjalainen asuintoverini näki että istuimme parvekkeella kuuntelemassa musiikkia :PPP. Jorgella on oma neuvonsa – ensi kerralla sanon että kuuntelimme saksalaista musiikkia, sitten kiinalaista, sitten islantilaista musiikkia.. Aina eri juttu XDDDDDD. Ja joku ilta yhtäkkiä vaikka lukisimme jotain suomalaista kirjaa XDDDDDDDD.. Sillä pitäisi loppua kyseleminen. XDDDDD Laisse tomber. Ainakin niin pitkälle kunhan Mareike tai joku muu ei jatka sitä poikaystävä vitsiä.

Aaaaww, eilen oli myös kivaa kun kotiin tultuani olin saanut paketin Lilyltä! Vähän myöhässä olevan synttäripaketin, mutta ei se mitään ^^ (paketti oli myöhässä kun aiempi paketti kuulemma katosi O_O.. Ja Lily meni ja osti sitten uuden lahjan!.. Voiii..!). Sain ihanan MIFFY-LAUKUN ^____^ (vasta ostin Miffy laukun Saksasta XDDDD.. No nyt on sininen iso ja musta pieni <3)!!! Ja Cinnamon-lompakon (jee, uutta lompakkoa kaipasinkin!)! Sitten sain MUCC:in levyn ja Paradise Kiss mangan ensimmäisen osan saksaksi ^.^.. Yay, pääsee taas lukemaan saksaa ^^… Kivakivakivakiva! Pitää muistaa kiittää Lilyä ^^! Lily toivoo, että näkisimme Animagicissa, mutta emme näe kun ei ole rahaa tulla :/… En viitsi mennä ksman kasettipoikia ilman Marttaa ja Poikaa kun se olisi epistä kun en itse ole niin kasettipoikafani kuin ne. Haidoa menisin, mutta se ryökäle menee TAAS Amerikkaan -_-”… IHAN EPISTÄ. :P

Huomenna menen Sequioa Lodgeen hankkimaan Nametagiini kielilippuja ^^! Siellä on pari viikkoa sellainen kielitesti, mistä saa käydä ansaitsemassa kielitaitolippuja että vieraat tietää mitä kieltä puhuu. Aika kivaa ^^! Minä hankin toki suomen, ruotsin, englannin ja myös saksan liput! Ranskanlippuja niillä ei kuulemma ole kun voisi se olla vähän pöllöä :D. Jorge tulee mukaani kun extempore siitä äsken parvekkeella sovittiin. Sitten hän menee kuntosalille tai mihin lystää. Minä menen internettiin tm XD. Haluaisin taas käydä vähän ostoksilla DisneyStoressa ^^… Haluan lisää ihania Disney pehmoleluja, mutta minulla ei kyllä ole niille sitten tilaa matkalaukussa…!

Olen tavannut yhden kivan tytön, Kati nimeltään, jonka kanssa meinasimme viettää juhannusta mutta sitten vietettykään kun ei nähty toisiamme ja kumpikin unohti kokonaan että oli juhannus XDDDD.. Kati on töissä Sequioa Lodgessa ja lähtee 14.7. pois töistä. Hän meinaa myöskin suunnata Englantiin kun on jo asunut siellä opiskelujen takia ym! Tosi kivaa ^^. Ai niin, ja Ingridin kanssa olemme käyneet monena päivänä pirtelöllä tai jätskillä ruokatunnilla kun ei ole jaksanut jäädä sisälle jököttämään. Ingridillä on vähän kurjaa kun hänellä on uusi ihana poikaystävä, mutta sitten yksi tyhmä tyttö dissaa Ingridiä ja on vihainen kun hän tykkäsi tuosta samasta jäppisestä aiemmin :(… Ihan tyhmää. Ei silti pitäisi olla niin ilkeä kuten uhata tekevänsä kaikkea.. Mitähän se oli nyt uhonnutkaan. Kurjaa :/. Ingrid ei jaksa enää olla WWS tai Disneyllä sen jutun takia ja kun hänen cowboy poikaystävänsäkin juuri lopettaa cowboyn uransa (ollut cowboyna jo 5 vuotta O_O). Hän on toiselta ammatiltaan puutarhuri ja puutarhuroi jonkin rikkaantädin tiluksilla pensasistutuksia ym kewliä! Wow! Tosi kiva tuo tyyppi muuten ^^, muut inkkarit ja cowboyt tuntuu olevan vähän laisse tomber väkeä… Naisia joka sormelle ja varpaalle. Tai sitten miehiä.

Pentele, pumppu on taas reistannut viimeaikoina. Tai no ei sen kummempaa, mutta sydän on taas alkanut jättää lyöntejä välistä ja sitten se korvaa unohtuneet lyönnit kahta voimakkaammilla sykäyksillä. Se tuntuu keljulta :/…

Töissä on ollut kivaa ihan ^^. Olen taas (kuten aina) työskennellyt interimaire alias varamiesten kanssa ja tällä kertaa olin yhden tosi hyvän varanaisen pari! Tuo varanainen, Joyce, oli mahtiainesta ja hänen kanssaan oli tosi siisti tehdä töitä! Hän tajusi kaikki jutut, työskenteli ripeästi ja empimättä, vailla sitä kadoksissa olon tuntua, mikä uusilla työntekijöillä normaalisti tahtoo olla. Työpäivän päätteeksi Joyce kiitteli minua kovasti ja Ranchleader Domiakin että olin ollut tosi kiltti ja hyvä ym ^^. Se oli kivaa *^^*.. Hänhän se oli ollut ihan paras, ja mainitsin siitä Domille. Toivottavasti Joyce palaa joku kerta meille töihin ^^…

Kuulin muuten että CDD toverini aasialaispoika Sylvain palaa kesätöihin Disneylle ^^! Hän tosin ei tule WWS, mutta Hyporiumiin Disneylandiin, mutta hän toivoi että näkisimme monesti tuona aikana kun hän on töissä aina syyskuulle saakka. Olisi tosi kiva nähdä Sylvainia ja muita CDD tyyppejä kanssa ^^!

Ainiin, siivotessani WWS-arenaa toissailtana, löysin samuraimiekan ^^! Olin haltioissani ja näyttelin sitä kaikille, kunnes olin liian rehellinen ja annoin miekkani teamleadereiden huostaan o.o… Sittenpä sakaba(tou)ni tuo päätyi löytötavaralaatikkoon ja en varmaan tule sitä enää ikinä näkemään O.O…. Kuten en Timon-hattuakaan, minkä seuraavaksi löysin ja annoin toimistoon!.. Hnh. Toisinaan ei kannattaisi olla liian rehellinen.

Katso merta, katso sukkia! Siinä jotain mitä EI pidä sanoa Italiassa vaikka olisi kuinka kauniit maisemat tai kuinka raitasukka fani. Jos italialainen huudahtaa ”katso!”, se ei suinkaan tarkoita että nyt olisi jotain tärkeää nähtävää – ellei kyseessä ole itsensäpaljastelijoiden vuosikokous tai Gaky-setä viuhahda tapansa mukaan magnum enemmän tai vähemmän vilkkuen.


Mutta nyt nukhumahan. Aaamulla pitää jaksaa nousta JO puolenpäivän aikaan ja käyttää kielipäätä.

Ba-buump. Ba-bump. BA-BUMP!
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.